כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל לחפש משרת סטודנט בתחום פיתוח. אין לי נסיון למעט מה שעברתי בלימודים, אני שולט לא רע בC ובJAVA. יש לי ראיון עבודה ביום חמישי, ופתאם זה היכה בי שאם שואלים אותי על ציפיות שכר, אין לי מושג מה ריאלי. ברור שהתשובה פה היא לא חד משמעית, לכן אני מקווה ליפול דווקא על מי שכן עובד במשרה באותו סדר גודל של יומיים בשבוע בפיתוח. טבלאות שכר במקומות השונים לא מתייחסות לסוגיה.
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אתם יודעים אולי מאיפה אפשר להוריד פרקים של סדרות ישראליות? כמו : ישראלים , מסודרים , החיים זה לא הכל וכו'?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי שני מיילים, אחד שאני נרשם איתו לאתרים וכו' (של Gmail) והשני שהוא פרטי שאני נעזר בו לכל מני שימושים (Hotmail). באופן נורא מצחיק, האימייל הפרטי ניהיה קורבן לדואר זבל ולא מפסיקים להפציץ אותי בפרסומות ודואר זבל. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה, אין מפסיקים את זה? אני לא נכנס למיילים מחשש שהם כבר מכילים וירוסים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש קצת שירי ראפ עם קצב ובאס. בעיקר דברים שהם לא mainstream בארץ אבל טובים. תודה
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, מצאתי מחשבון בבית שלי מסוג קומדור בן יותר מ 30 שנה, זהו המחשבון הראשון מסוגו במדינת ישראל. והוא במצב מעולה. הינא תמונה. http://img150.imageshack.us/img150/170/dscf12396en.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא כל כך נעלה אבל בכל זאת בשבילי זה חשוב להמשך חיים תקינים http://www.outwar.com/page.php?x=1164170
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ראיתי עכשיו את הסרט the hills have eyes סרט חולני למדי ונחמד דווקא חבל שרק לא מסבירים על איך היצורים האלה נוצרו מישהו ראה גם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת שיטוטים חסרי מעש באינטרנט, הגעתי לשאלות שהוצגו בגמר של "אליפות החיפוש באינטרנט" שנערכה במכללת אפקה. אז החלטתי לבחון את עצמי ולנסות לענות על משהו, אז בחרתי משהו שנראה לי יחסית מאתגר. שאלה 2, שבה ביקשו למצוא את השנה שבה נבנה המיצג הבא: http://bp1.blogger.com/__8pWjna3Ug8/RgiMzVQeccI/AAAAAAAAAB4/OomR2bw597Q/s1600-h/28082769.jpg נתחיל בזה, שלא היה לי מושג מה זה, איפה זה, או למה . . . אבל לא התיאשתי, ומצאתי פיתרון, אני לא רוצה להרוס למי שגם ירצה לבדוק את עצמו, אז צירפתי את התשובה כקובץ ומי שלא הצליח מוזמן להציץ ולראות. ומי שהתקדם ופתר דברים אחרים, שיצרף את התשובה כקובץ [ אם בא לו לפרסם ] כדי לא להרוס לכולם *- מצורף השאלון -* תהנו ! השאלון: http://tinyurl.com/…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי היום בהלוויה ולא בכיתי ורק עכשיו אני מתחילה לבכות :-[
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה התערבות עם ידידה שלי... אם היא עושה שעווה גמאני עושה...היא בבית שחי או משו ואני בקטנה בחזה. רציתי לשאול... אם אין לי יותר מידי שערות בחזה ואני מוריד עם שעווה, זה יגדל בקצב גדול יותר?או שערות בלונדיניות יהיה שחורות?(אני בן 15 וחצי... זה רק בשביל ההתערבות). מה יקרה? זה יזיק או אחרי כמה חודשיים יהיה בדיוק באותו מצב ולא יחמיר? אני מפחד מהחמרה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! החופש הזה לצערי אחד המשעממים ואני וכמה חבר'ה חשבנו לנסוע ליוון לקוס, או רודוס או אחד האיים הזולים. השאלה היא האם מסוכן שם עכשיו? אתם יודעים, עם כל העניין של המשט וזה. ואם כבר יוון אז על הדרך מה אתם אומרים על 4 לילות 5 ימים כולל ארוחת בוקר ברודוס ב-300$? ואותו דבר בקוס ב-4004? אשמח לתגובות מאנשים שהיו בחו"ל בזמן האחרון. תודה!
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עד ה4.42002, הולכות להיות לי שגיאות כתיב רבות מאוד מאוד מאוד.. בגלל שמקלדת המתפרקת שלי... וב4.4(היומולדת שלי) אני יבקש ויקבל מקלדת אלחותית חדשה... עד אז. זבשכ"ם...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יותר זול לקנות מחשב חדש לפני סוף השנה או שעדיף לחכות לתחילת שנה הבאה? מתי המחירים יותר זולים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ed2k://|file|Bender%20Videos%20-%20cs_assault%20attack.avi|46704640|DFB78AB1B2B59958B0671F4B340634AD|h=K7KTJ3SY4HSUTF346O3E3PIZT7GX73MV|/ הדבר המוגזם בעולם חובה צפיה בערך 45 מגה שם הקובץ Bender Videos - cs_assault attack.avi להוריד ב EMULE
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהי מחו"ל פיתתה אותי להראות לה את שלי באמצעות ווידאו מסנג'ר ופירסמה ביוטיוב ודורשת ממני 5000$ כדי שתסיר את הסרטון או שתהרוס לי את הנישואים.מה עלי לעשות.תודה ודחוף עזרה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש הרבה מכשירים יקרים שעבורם יש צורך בתשלום חודשי הרבה תוכניות "חינם" שמקבלים החזר על המכשיר אבל מתחיבים לתוכנית גלישה בתשלום אני מחפש (אם יש) תוכנית שאני יכול לקבל, מכשיר פלאפון חדש בלי שום תשלום רק בהתחיבות. כמו כן אני אשמח לדעת איזה מסלולים ממולצים יש (מדובר ב4 מכשירים משפחה מתוכם 2 סטודנטים) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, בדקתי גם בIE וגם בFF ואיני מצליח לגשת לדף ההודעות הפרטיות, כמו כן מחקתי cookies וניסיתי ועדין איני יכול להכנס להודעות הפרטיות. אני מקבל דף ריק. האם זה קורה גם אצלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-