כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
חלק ראשון: חלק שני: http://www.youtube.com/watch?v=gQKm-qyLIlE
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אדם שחולה על נשקים, והדבר הכי קרוב שאני יכול לירות זה M-16 ארוך ומחורבן כל חצי שנה. אז חשבתי לקנות רובה אויר חשמלי שעובד בדיוק כמו האמיתי. כמו כן אני משוגע דווקא על M4 FlatTop עם כל מיני תוספות. כגון: ידית אחיזה מקדימה, פנס ולייזר בצדדים וכוונת Red Dot. אני יודע שאפשר לקנות פה בארץ רובים כאלה, אבל הבעיה איתם שהם נטענים עם קפיץ והם רק מפלסטיק, הרובה שאני רוצה לקנות הוא מברזל מלא, כולל החלקים שבפנים. זה הרובה שאני רוצה לקנות: http://pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1548 עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם הרובה הזה יעבור במכס? ואם כן, כמה עוד אני אצטרך להוסיף (בערך)?... כי אם אני לא טועה, ראיתי לפני כשנה-שנתיים בתחנה מרכזית אוטובוס/רכבת בחיפה רובה אויר חשמלי…
-
- 51 תגובות
- 25.1k צפיות
-
-
סתם פתחתי דיון כדי שאנשים יחלקו easter eggs בתוכנות שונות. עריכה: סתם, שיקרתי. זה לא בשבילכם זה בשבילי. אני פשוט די מחבב easter eggs ורציתי לגלות כמה. לא אכפת לי מכם ואם אתם גם רוצים או לא.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאחר הרישום נשלח אליי מייל עם כתובת.כדי להזמין דרך אמזון אני צריך להירשם גם. להלן כתובת לדוגמה (לא שלי): Daddy Cool -שם UK56789-מספר ייחודי (ADRESS 2?) 11 C GREAT MEADOW LANE EAST HANOVER NJ 07936 כתובת+עיר (בירוק) 973-740-0095 הכל טוב ויפה חוץ מפרט אחד-המספרים האלו, האם אני צריך להכניס אותם כמספר טלפון או כ-ZIP/Postal Code? ורק את הפרטים האלו למלא וזהו?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני" קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות. שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו. מה עוד אני יכול לעשות בנושא?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום! ברשותי המדפסת HP DESKJET 695C ויש לה יציאה רחבה כזאת איתה אני אמור לחבר את המדפסת למחשב (לא ידוע לי שמה) עכשיו הבעייה היא שיש לי מחשב חדש ואין בו כניסה כזאת!!! רק כניסות USB..... רציתי לדעת אם יש מתאם או כבל כלשהוא שאוכל לחבר איתו את המדפסת למחשב.... (מקווה שפניתי לממקום המתאים אם לא אנא השיבו אותי לדרך הנכונה ) תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נראה לי הכי מתאים לשאול פה. מגיל צעיר אהבתי כל מה שקשור למחשבים, אבל אף פעם לא היה לידי מישהו שמבין שממנו יכולתי ללמוד\לפתח את הידע. תמיד קינאתי באלה שתמיד ידעו את הפיתרון לכל בעיה במחשב, שידעו להכנס במחשב למקומות שה' יודע איך הם נכנסו אליהם... [כל מה שקשור למושגים שונים, איך המחשב בנוי, וכל מה שמסביב]. אני מתכננת ללמוד מחשבים, ורציתי לדעת אם יש למישהו מושג מהם הדרישות? המלצות? כמובן יש גם רצון לעבוד בעבודה שכוללת התעסקות עם תוכנות מחשב וכ'ו... האם יש לזה דרישה כיום? אילו עבודות יש הקשורים למחשבים? [כדי שאוכל לבחור לאיזה כיוון ללכת]. אני באמת רוצה להצליח בזה ואני מקווה שלא מאוחר בשבילי...[בת 19 ]. אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי רכשתי K800I יד שניה דרך EBAY מאדם פרטי שמכר את המכשיר שלו. זכיתי בהצעה ושלמתי דרך PP כ377ש"ח כולל משלוח. הבנתי שקיים מס על מכשירים סלולרים? ואם כן איך מתבצע כול התהליך לאחר הרכישה? זו הרכישה הראשונה שלי דרך EBAY ואינני יודע דבר לגבי מכס ושאר ירקות... מי שרכש אי פעם דרך EBAY או מחו"ל אשמח לתגובות בנושא. זה המכשיר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=220295301933
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני חושב שהשעון באתר מצביע על שעה אחרת מהשעה בארץ כרגע בבקשה תבדקו את זה עריכה כן אני צודק הוא רשם 5 ומשהו וכתבתי את זה ב7:45
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רוצה לקנות מעבד של 100 $ דרך EBAY האם יקרעו אותי במיסוי? האם יש קומבינה לעקוף את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי דוד שמש של 200 ליטר ורוצה להתקין לו פורק לחץ מתאים ואיני מוצא בשוק יש רק עד 150 ליטר בלבד מי יודע היכן למצוא ואיך . תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני כל הזמן מתבלבל: אם אומרים לי "אני אפגוש אותך ברבע ל 2". הם מתכוונים ל 1:45? תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
E8600 @ 4.5 GHZ Tri-SLI Evga GTX 280 And it Keeps going פשוט תראו את הוידאו... לינק למכירה ב EBAY למעוניינים (2500$) http://cgi.ebay.com/CUSTOM-Gaming-PC-E8600-4-5Ghz-Tri-SLI-GTX-280s_W0QQitemZ220294215641QQcmdZViewItem?hash=item220294215641&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 תגובות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ז"א מה התקציב האידיאלי למחשב חזק היום כשבעת שיפור שנה מהיום או יותר לא יהווה מכשול לדוגמא אם אני לוקח ספק Corsair vx450 ובעוד שנה אני מתכוון לקחת כרטיס HIGHEND עם דרישות גבוהות שאני לא אצטרך להחליף גם עוד רכיבים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תודה רבה ... נעזרתי ביוטיוב [יש שם אחלה הסברה]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://business.il.msn.com/opinions/article.aspx?cp-documentid=10206597 כדי לקרוא את הכתבה ולהוריד את התוכנה אני מוריד עכשיו ואני אבדוק
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-