כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
אני מציע לכולכם לפתוח את תיבות האימייל (שנרשמתם איתם לפורום). אני מהמר על זה שקיבלתם פרסומת מ פיסי הרדוואר. אני בחיים לא נרשמתי לשום רשימת תפוצה שלהם איך לעזאזל יש להם את האימייל שלי? לפני איזה שבוע או משהו היה מישהו מהאתר ההוא שהתחיל בכל תרד שדובר כאן לתת מוצר קשור, את המחיר שלו ולינק לאתר פיסי הארדוואר. העיפו אותו אבל הוא כנראה התלהב מהפורום והחליט לקחת את האימיילים של כולם ולשלוח אליהם SPAM. איך אני יודע שהאימייל שהוא לקח זה מפה? ברשותי דומיין (כמה דומיינים תאמת) ואני מקבל את כל האימייל @ אותו דומיין לכן מתי שאני נירשם לכל מיני אתרים אני יכול לתת אמייל ייחודי ואז אם אני פתאום מקבל ספאם (דואר זבל) אני יודע מי שולח לי אותו, מי מכר את הכתובת שלי למישהו או במקרה הזה מי אסף…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..
-
- 61 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה חדשה ומאוד מקוממת, אם חשבתי פעם שלהקפיץ לך פרסומת על כל המסך כשאתה לא יכול למצוא את האיקס שלה זה המקסימום חוצפה שאליה יגיעו חברות מסחריות, הוכחתי כטועה. בדיוידים האחרונים שהשכרתי מספריית הוידאו, חשוב לומר שהיו בתרגום לעברית - כלומר - הפקה ישראלית, היו פרסומות לפני תחילת הסרט, קריטי לציין שהן מסחריות לחלוטין ( לטלויזיות של טושיבה וכ"ו). (הפרסומות מופיעות גם בדיוידי שאתה קונה לא רק משכיר...) לא די בזה שהם הכניסו לשם פרסומות, אלא שגם אי אפשר להקפיץ אותן! , כלומר לדלג, יש חסימה והנגן לא מסכים, כלומר, כדי להגיע לתפריט הראשי את מחוייב לצפות בפרסומות!. אני מאוד התעצבנתי מזה, מבחינתי, אני יכול להוריד את הסרטים האלו מהאינטרנט באותה איכות אבל אני מעדיף לעשות …
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
http://dyn.ifilm.com/superbowlads/ עוד לא הספקתי לבדוק אותם (מנסה להחיות את ה WINDOWS), אבל הפרסומות ב SUPERBOWL השנתי ידועות כאיכותיות / מצחיקות במיוחד (מה גם שהעלות של כל פרסומת היא מיליונים של דולרים לכמה שניות) יש שם גם כמה TV SPOTS לסרטים חדשים כמו WAR OF THE WORLDS, קיצר, אם יש משהו ממש מצחיק, תגידו פה.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
http://axe.ateenk.co.il/ מזה מצחיק מינית ומשעשעת שווה לראות1!!! שרשרו תגובות ושילחו לחבריכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לחלב? נתקשר כולנו, אחד בטוח יזכה במשהו! מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פה ת'רד אחד כזה בעבר, הגיע הזמן לעוד אחד ;D מה לדעתכם הפרסומת הטובה ביותר שקיימת כרגע, שמצליחה להעביר מה שהיא מנסה? לדעתי, בלי שום ספק, אלו הפרסומות של Ubisoft למשחק Rayman Raving Rabbids (כל הסדרה.) לדוגמה- תורכם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בואנה מה הם לקחו תדץ הזה... אפילו אבא שלי מתפדח להזמין גולדסטאר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
אני כמעט בטוח שאין מי שלא ראה את הפרסומת החדשה של צביקה פיק, שבמילה אחת ניתן לתאר כשפל חדש. לא רק שהפרסומת עצמה מאוד טיפשית, גם צביקה פיק נראה כל כך, אבל כל כך מגוחך ופתטי בפרסומת הזאת שלא נותר אלא לשאול: עד כדי כך המצב הכלכלי קשה? אולי תלווה קצת כסף מהבנות, אבל למה להדרדר לכזה שפל מדרגה. אין מילים פשוט. כל פעם שאני רואה את זה בטלוויזיה פשוט בא לי לרחם על בן אדם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שאלה בנושאי טלויזיה: אז ככה, יש לי זוג שכנים מאוד מאוד חביב, שמשתמשים בטלויזיה 29 רגילה, עם חיבור לכבלים, אנלוגי. (בלי ממיר דיגיטלי של הוט, רק באמצעות ההיפרבנד.) והם מרוצים וטובי לב. הם רואים את כל הערוצים הבסיסים, ערוץ 2, ערוץ 1, ספורט5, ערוץ 3, ערוץ 4 (סרטים) 10, וכו וכו וכו. אתמול, הם אמרו לי, שאיכשהוא, פתאום "נעלמו" להם כל הערוצים. אז הלכתי אלהם לבדוק מה קרה.. הכבל מחובר, הכל תקין. שאני סורק את התדרים והערוצים שם - מופיעים רק חלק קטן מהערוצים! לא עזר כמה סרקתי, וניסיתי, ושעות חיפשתי, מופיע רק בערך 7 ערוצים מהכבלים. (אגב, זה ערוצי כבלים, כמו הערוץ הראשון שמראה את ה"לוח שידורים", ככה שאין סיכוי שבעצם מחובר לשם אנטנה ולא כבלים של ממש) בא עוד חבר שמבין בכל השטויות האלו, ג…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה כללית ממי שמבין קצת לעומק בכל נושא החשמל. יש לי בעית אדמה (באנגלית נקרא Ground Loop) שגורם להפרעות באודיו (זמזום \ רעש סטטי) ובתמונה (פסים עולים לאורך התמונה). זה מתבטא בחיבור Composite (חיבור RCA) מכרטיס טלוויזיה לממיר HD של הוט. חשוב לציין שהכבל לא ישן ובמצב טוב, וגם ניסיתי אחד נוסף והבעיה נשארה. ניסיתי גם כבל SCART ל-S-VIDEO ואותה הבעיה גם שם. ניסיתי לשחק מעט עם הכניסות ואין שינוי כל כך - מה שכן, כשאני נוגע בחיבורי הקול של הקומפוסייט שמתחברים לממיר עם הידיים אפשר לשמוע את אותו הזמזום (כלומר בעיות הארקה אאל"ט). יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסדרה ה''שמיניה'' (המיועדת ללקוחות חברת הכבלים HOT) הסתיימה היום אחרי 2 עונות! יום דיכאון! הפרק היה מאוד יפה אבל לא הבנתי את הסוף? איה חזרה להיות בת 10 או שנשארה להיות בת 15 בשביל אדם?! בכל מקרה אם היא נשארה בת 15 וניני (יונתן) הפך בחזרה לילד בן 10 הוא יכסח לה ת'צורה כי זה לא פייר! ומה הסיפור על טדי (עמוס) ודגנית,מה הם יתחתנו? והדבר הכי מותח: האם הם ישנו בלילה באותה מיטה? (המבין יבין). הסיפור של מיקה ואבי היה קצת רדוד ולא מותח בגרוש,והאם אבי בונה על הX1800XT,זה מה שהכי מותח. בכל מקרה,הקלטתי לכם את הקליפ בעזרת יכולת הTVOUT של הכרטיס שלי,מצטער על האיכות הגרועה כי כדי להעלות לאינרטנט שצריך שזה ישקול מעט,בכל מקרה תהנו. http://planet.nana.co.il/ron_50/8.wpl
-
- 49 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:
-
- 14 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הפרק? אני כבר שנים לא ראיתי southpark, וממש נהנתי מהפרק בעיקר בגלל כל הקטעים המשולבים מהמשחק.
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\
-
האם זה הגיוני שקינג פיסי מוכרת את ה990x של אינטל בהפרש של 750 ש"ח מTMS? בשניהם מדובר על אותו מעבד בגרסאת הTRAY חיפשתי לראות אולי יש איזה אותיות קטנות או איזה משהו שונה אבל לא מאצתי שiם שוני בין ה-2. אולי אני מפספס משהו? הליק מ-TMS http://tms.co.il/product/10166 הלינק מ-KingPC http://king-pc.co.il/items/45865-Intel-Core-Extreme-i7-990X-6-X-3-46GHz-12MB-LGA1366-TRAY-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-