עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by חן מ,

היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by 125,

שמעי שבבנק מסויים אם פותחים חשבון בנק אז מקבלים 400 שקל כמין הלוואה כזאת ,זה נכון ? תרחיבו על זה ... ובאיזה בנק זה קיים ?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by 125,

לנעול

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

קצת נוסטלגיה לא תזיק

7. Started by iib,

הלוחם הכי מושלם שיש... http://video.google.com/videoplay?docid=-4609381522811996320&q=fedor&hl=en http://www.youtube.com/watch?v=E8nQzel121g http://www.livevideo.com/video/66B6D037667A46FE8E4F5A3FADA17444/fedor-emilianenko-highlights.aspx דברו...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by arche,

שלום לכולם. מי היבואן של כוננים קשחים של היטאצ'י? יש לי אחריות ואני רוצה לנצל את זה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו

10. Started by אבשה,

אז ככה אני רציתי לדעת מה אתם מעדיפים שיהיה לכם על הרגל ותכתבו גם למה? ועל סתם תספימו ותגידו שזה שטויות וכל מיני כי זה נושא מעניין מאוד :jump1: :iamstupid:

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Your-AsSaSsiN,

היי, הציעו לי לעבוד בבחירות לרשויות המקומיות ואני ככל הנראה אתחיל כבר את לימודיי באוניברסיטה. אני יודע שבתיכון/חטיבה/יסודי יש חופש והשאלה שלי האם גם באוניברסיטה יש חופש מלימודים ביום זה? תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sir f,

האם אבק פוגע בפעולת רכיבים מסויימים? ואם כן, איך הוא פוגע בהם? פשוט אבא שלי לא נותן לי לנקות את המחשב כי הוא טוען שזה לא מפריע לו שהמחשב דחוס באבק(ממש ממש מלוכלך). (טוב לא ממש לא נותן, פשוט מסרב לקנות ספריי לחץ אויר, אבל לא משנה...)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הי. יש למישהו אתר טוב שממנו ניתן לקנות דיסקים של להקות? עוד יותר טוב אם למישהו יש אתר שהוא כבר התנסה וקנה ממנו ויכול לספר אם הוא טוב. אני מחפשת של להקות כמו Disturbed breaking benjamin avenged sevenfold וכ'ו. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…

• 34 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. יש ברשותי זכרון עם אחריות שנקנה מבית עסק שפשוט עבר דירה למקום רחוק מידי

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by drorhazan,

שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה

18. Started by Cryptonite,

שלום,אני יודע שעכשיו העולם נמצא במצב קשה מבחינת כלכלה אבל באיזה בנק הכי טוב עכשיו לפתוח חשבון? אני יודע שצריך לקחת בחשבון תורים,שירות,ועמלות...... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by roie07,

.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by tulicooli,

אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מאחר והטלויזיות האלו תומכות ב FAT32 ולא ב NTFS לצערי האם הן מסוגלות לקרוא DVD? ז"א שאני לוקח DVD מקורי שיש לי "קורע" אותו ושם אותו על DOK כמו שצורבים, תיקיית Video_ts... מבחינת נפח הקבצים אני יודע שאין שום בעיה משום שקובץ מקסימלי על DVD הוא 0.99GB אבל מבחינת ה- file structure של DVD. תודה. וסתם לידע כללי, טלוזיית HD עם כניסת USB שלא יכולה לקרוא קבצי HD ושלא מסוגלת לקרוא סרטים עם רזולוצייה של יותר מ DVD זה עבודה בעיניים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by Oranili,

• 73 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום בקישור הזה יש משחק מטוסים און ליין, ורציתי לדעת מה שם המנגינה שמתנגנת ברקע. היא מנגינה מאוד מוכרת, אני אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים