עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה להזמין את הממיר מתח הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130495428923&ssPageName=STRK:MEWAX:IT הוא עולה $88 כולל המשלוח. י ש לי כמה שאלות: 1. יבקשו ממני אישורים כלשהם? 2. אצטרך ללכת למכס? אם כן, יש פרוצדורה אחרת שאפשר לעשות במקום ללכת? 3. כמה מכס יקחו לי? 4. יש סיכוי שהחבילה תעבור בלי מכס? (החבילה טיפה גדולה ושוקלת 6 ק"ג). תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chymes,

טוב, ציוני הבגרות פורסמו והשנה אני לא מתחיל ללמוד בשום מקום. בתחנת דלק אין לי כוונה להישאר שנה ובסיום מועדפת אני עף משם. הבעיה שאני לא יודע לאן ללכת. חשבתי ללכת לתמיכה טכנית/שירות לקוחות, אבל הבנתי שזה גיהינום. מה עוד יש? מכירות אפשרי. איזה עוד אפשרויות קיימות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by House M.D.,

ראיתי הרבה פעמים קודים מוזרים שצריך להקליד, אבל את זה עוד לא ראיתי: http://imageshack.us/photo/my-images/853/10713640.png/ למישהו יש הסבר איך מילה בעברית הגיעה ל reCAPTCHA, שרוב ה"משתמשים" שלו לא יכולים לכתוב בעברית? את הקוד הזה ראיתי באתר FileSonic.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מדובר במבצע הנוכחי (לאורך דצמבר?) בצומת ספרים. התקנון: https://www.booknetshop.co.il/page.asp?id=190000 1. לפי השורה הראשונה בתקנון קיבלתי רושם שהאתר תקף רק בקנייה מהאתר. נכון? לא נכון? 2. תקף רק על המבחר (המאוד מצומצם) של 'רבי מכר' שמופיעים באתר (https://www.booknetshop.co.il/bestseller.asp), או שיש עוד משהו? יש רשימה מלאה איפהשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MORIDIN,

עלה לי רעיון לסמיילי חדש, ככה הבנתי את הסמיילי בפעם הראשונה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Sfree,

בוא נניח שאני מכיר היטב את רכיבי המחשב ואני אפילו יודע איך להרכיב מחשב לבד, אבל הבעיה היא איך אני מתקן את בעיות החומרה הללו, אני הולך למישהו לתקן לו את המחשב הוא אומר לי, המסך לא עובד/הכונן קשיח לא תקין, בקיצור אני צריך לתקן לו את המחשב, אבל זה שאני יודע להרכיב מחשב זה לא אומר שאני יודע איך לתקן אותו. לחלקכם השאלה אולי תשמע דבילית, אבל בכל מקרה אשמח לתשובה.

9. Started by Milford Cubicle,

בביקורו האחרון בארה"ב, פרץ ואשתו התאכסנו במלון מפואר. בסביבות 17:00 , פרץ ניגש לטלפון ומחייג שרות חדרים, ואומר: TU TI TU TU TU TU מנהלת שרות החדרים (שאליה הועברה השיחה), לא הצליחה להבין את כוונתו של מר פרץ וכוון שסברה שמדובר בהודאה מוצפנת, פנתה בדחיפות ל- FBI. ב"אפס זמן" התייצבו שני סוכנים מה-FBI . ולאחר שעות של ניתוח ולימוד לא הצליחו לפענח את ההודאה ולכן החליטו להזעיק את ה-CIA. שרותי הביון שולחים עוד שני סוכנים למלון ש"יורדים על ההודעה", מנסים את כל כישרונם וניסיונם לפענוח אבל ללא הצלחה.. פרץ מצידו, כבר ללא סבלנות, חוזר ומתקשר לשרות החדרים - עכשיו הקו מצותת ע"י 4 הסוכנים ששומעים: TU TI TU TU TU TU במריטת שערות, הסוכנים פונים ל"מתרגם הראשי של השפה העברית" בבית …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שעונים זה לא ממש הקטע שלי... חשבתי אולי משקפים (מזויף כמובן) בגדים וזה , זה ברור אז מה אני יכול לבקש מהם, אני בן 17+ אז לא משהו ילדותי בבקשה חשבתי תאמת על סוני 2 או 360 אבל לא יודע עדין לא חשבתי על זה (אי אפשר לדעת שזה לא יתפרק לי שהם יגיעו בארץ.. =] )

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yossi21,

אני מעוניין שיהיו לי ב-Ipod, גם פלייליסטים וגם תיקיות מוזיקה לפי אמנים מבלי שיתנגשו אחד בשני. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dark Respect,

http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=322 אמיתי או מזויף?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by The_overclocker,

http://digg.com/software/SuprNova.org_is_becoming_NewNova.org_with_torrents

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איזה יופי! הופעה אחרונה, אחת הלהקות הטובות בתבל! איאן אנדרסון החלילן על רגל אחת, איזה גבר!!! חרא, עכשיו חייבים למצוא עבודה כדי לממן כרטיס. (אולי נמכור תמחשב.. ) http://e.walla.co.il/?w=/214/577241

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב: היום, כאשר נסעתי בקו 3 של המטרונית מתחנת חלוצי התעשייה לתחנת מח"ל/סולד בקריית חיים, הייתי צריך למהר לתחנה כי האוטובוס היה קרוב. תיקפתי את הרב קו שלי בעמדת התיקוף המהיר, אך שום אור לא נדלק בה, והמסך שלה היה שחור לגמרי, כך שעליתי למעשה מבלי לתקף. בתוך האוטובוס הכריזה לא עבדה ועל המסכים הופיעה כתובת האינטרנט של דן בצפון במקום התחנה הבאה. התקשרתי למוקד 2450* כדי לדווח על הדברים ולאחר שלחצתי על 4 לפניות הציבור, במקום להמתין לנציג שירות, שמעתי הודעה מוקלטת בסגנון "אנו מודים לכם על פנייתכם, נא לשלוח פקס למספר 04-6250736 ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם", והקו נותק מיד לאחר מכן. לאחר התקשרות חוזרת ולחיצה על 3 לדיווח על תקלות במכשירי הכרטוס, שמעתי רק צפצופי המתנה ואף אחד ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי לכולם(: אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה. ועכשיו עליי, אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד? ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by M.G.,

מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Rosso17,

שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by דניאל52,

BMW Police Chase! 15 years old kid is chasing the police!! http://youtube.com/watch?v=HJOQFAKVK6I

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dino,

אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ועכשיו הגיע הזמן להלחם בכל אותם מנוולים שמחליטים על דעת עצמם לעצור בשולי הדרכים רק ע"מ להושיט עזרה לאנשים פצועים. http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שמעתי על זה בAXN בתוכנית "אור הזרקורים", מי שלא יודע השלישי בסדרה, נראה לי יקראו לו רחובות טוקיו או משו כזה..

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eSLC,

MAPHISTO אתה חוזר?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.