כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם Xbox cloud יאפשר גראפיקה יותר טובה (על ה Xbox one) ממה שניתן על PC?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קרב (וירטואלי) אלים במיוחד עם דוב הצליח לעשות את מה שדמויות אקסצנטריות של מיליונרים לא, והעניק לשחקן את הפסלון המוזהב הראשון בקריירה שלו בטקס ה-88 של פרסי האקדמיה שיחת השבוע ברשת האינטרנט הגיעה לסיומה יחד עם טקס פרסי האוסקר לשנת 2016 – והבשורה הגדולה היא שלאונרדו דיקפריו זכה סוף כל סוף בפרס שהיה חסר לו ובפרס שרבים האמינו כי היה זכאי ואמור לקבל כבר מזמן. כצפוי, תפקידו הראשי בלהיט הקולנועי 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) זיכה אותו בפרס היוקרתי ביותר של התעשייה, כאשר גם במאי הסרט אלחנדו גונזלס איניאריטו זכה בפרס הבמאי הטוב ביותר ושיחזר הישג היסטורי משנות הארבעים של המאה הקודמת, כשזכה פעמיים ברצף בתואר הנכסף. סרט הדרמה-פעולה שכבר גרף מעל ל-400 מיליון דולר בקופות (ו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי. מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום. לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז... חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay. מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבדכם הנאמן, ניצן והנבלה שלו יצאו לתור את הצפון שוב... וגם הפעם, סרטון צולע משו (לאוהבי הז'אנר). במהלך החיפושים אחר עליות וירידות חריפות בנווה-שאנן, הכרמל (הנדוש) וזה... נתקלנו בנוף מכחיד, של בתי הזיקוק ועוד שאר מרעישין בישין וגם איזו נקודה לבנה למעלה, יש מצב שזה היה הירח. תראו כבר בסרטון. "אמאאאאאאאאאאאאאאאאא, אני לוקחחחחחחח שמממממאאאללללללההההההההההה!11111111111" יאללה, לסרטון (37 מגאהע) ---> http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=06Y6U27I5PFFL1JA25BKGEZKMI
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בלתי אפשר לגלוש פה . לוקח לי 5 דקות להיכנס לאתר וכשאני לוחץ על נושא מסויים לוקח מלא זמן לפתוח את זה . אחרי זה הופיע לי הודעה מהאתר שיש אצלי במחשב חוסם פרסומות או משהו כזה . ובשביל להמשיך לגלוש אני צריך לבטל אותו . אין לי שום חוסם פרסומות ולא התקנתי שום דבר . מותקן אצלי אנטי וירוס קספרסקי כבר מלא זמן . אולי איפשהו בהגדקות של הדפדפן צריך לבטל חסימה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה למלצר באילת למשך כחצי שנה לפני הגיוס?,אני מחפש לעשות כמה שיותר כסף לפני הצבא ולא ממש מחפש בילויים באילת,אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים על התנאים והעבודה בבתי מלון באילת...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ולא מצליחה, זה מה שאני מקבלת: "חשבונך זמנית לא זמין עקב עבודות תחזוקה. הוא אמור להיות זמין שוב בעוד מספר שעות.אנו מתנצלים,על אי הנוחות הזמנית" ידידות שלי כן מצליחות להכנס, למישהו יש את המייל שלהם?? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סילווסטר סטאלון חוזר אל נעליו של המתאגרף האנדרדוג האהוב בפעם השביעית, כעת כמורה הדרך והמנטור של מתאגרף צעיר שהוא בנו של אחד ממתחריו הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רוקי-בלבואה-חוזר-אל-האקרנים-הפעם-ב/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתנתק מ 012 (מפני חשד לחסימת פורטים) אחרי שנגמרה לי תקופת ההתחייבות, ועברתי מסכת יסורים. לכן אני ממליץ לכל לא להתחבר לחברה זו! הסיפור הוא (קצת ארוך, אבל מנסה להמחיש את הסבל): לפני כשנה התחברתי ל 012 במהירות 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש, יומיים לפני סיום ההתחייבות רציתי להודיעה שאיני מעוניין להמשיך את השירות שנה נוספת. התקשרתי ב 9:00 בבוקר לשירות לקוחות ואחרי 12 דקות ענו לי (דבר מאוד מרגיז בהמתנה הוא ש 012 בחרו לשים מנגינה שנקטעת בפיתאומיות ואז יש שקט למספר שניות - דבר שגורם לממתין לחשוב שאולי ענו לו, תהליך זה חוזר כל כחצי דקה) הודעתי לשרות הלקוחות שתקופת ההתחייבות שלי נגמרת וביקשתי להתנתק ולא הסכמתי לפרט סיבה, הועברתי לשימור לקוחות. אחרי כעשר דקות נוספות ענו לי וחזר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=1 כנסו! ( יש הפתעה בסוף!)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במטמתיקה אני זוכר שפורסם איפושהו אבל אני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html בצד ימין, טיפה למטה תחת הכותרת QUICK VOTE עריכה: קישור ל SKY, תודה ל PURE GOLD: http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003518,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שעונים זה לא ממש הקטע שלי... חשבתי אולי משקפים (מזויף כמובן) בגדים וזה , זה ברור אז מה אני יכול לבקש מהם, אני בן 17+ אז לא משהו ילדותי בבקשה חשבתי תאמת על סוני 2 או 360 אבל לא יודע עדין לא חשבתי על זה (אי אפשר לדעת שזה לא יתפרק לי שהם יגיעו בארץ.. =] )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-