עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sxs,

זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....

2. הפעם קצת יותר רחוק מהבית שלי... עריכה- מפני שאני לא רואה את הדיווחים בתקשורת אני רק רוצה לומר שגם לפני 20 דקות וגם לפני 40, שוגר מטח טילים כבד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gogi,

התחייבתי לנטויזין לפני כשנה לתקופה של שנתיים וקיבלתי מצלמה דיגיטלית, עכשיו התקשתי לנטויזין כדי לבטל את ההתחייבות תמורת פיצוי כספי, הם אמרו לי שאי אפשר לבטל את ההתחייבות ואני חייב להמשיך אצלם עוד שנה כי אין להם מדיניות של קנסות. בקריאת תנאי השירות שלהם לא רשום שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות. לדוגמא בבזק אם אתה מבטל את ההתחייבות אתה משלם 199 ש"ח. האם זה חוקי שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות תמורת קנס כספי?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. היה לי מחשב ממש ממש טוב. AMD 3200 64 ביט, לוח אם משהו NFS 3 שהביאו לי מחו"ל עלותו סביבות 1000 ש"ח,DDR 1024Mb 500MHz RADEON 9800XT זהוא החלקים שממש היו שחשובים לי. הייתה הפסקת חשמל לשנייה בלילה שגרמה למשחב שלי להכבות ולא להדלק יותר עדיין לא התחלתי לבודד את הבעייה אבל הוא עדיין לא נדלק מקווה שזה רק הספק ולא יותר מזה. האם אני יכול לתבוע את חברת החשמל על הנזק?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מבחינת מכות מתח או נזק ללוח אם\ספק, מצב שינה שונה ממצב בו המחשב כבוי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kisin,

http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=ce1c1628a03f90bc88a1e9ee1a5ad2ac תראו את התמונה, אותי זה הצחיק ;D ;D ;D

7. או שעלי לבצע פעולות-עזר כגון אכילת מזון מסוים, אימונים ספציפיים..? מה אתם אומרים, רבותי?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by phmu,

שלום, אני מתכנן להריץ בו זמנית 4-5 מערכות, בשיא כל אחת אמורה לקחת כ1000W (ספקים של 1200) כנראה גם יהיה מזגן נייד בחדר, אין לי נסיון עם חשמל, אשמח לעצתכם. לאילו בעיות צריך לצפות? האם תהיה בעיה עם השקעים? אם זה שקעים באותו חדר זה נחשב כ"פיצול"? האם אל פסק יעזור במשהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by xtract1,

כמו בכותרת...איך אני יכול לארגן שהTASK MANEGER יופעל עם עליית הווינדווס?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. יש לי רדיו באינטרנט אבל המשתמשים יכולים להפעיל אותו רק דרך הווינאפ אבל אני רוצה להפעילו גם מדיה פלייר עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני עושה שהמשתמשים יוכלו גם דרך המדיה פלייר להאזין שנפתח חלון כזה דומה למדיה פלייר ודרכו אתה שומע את הרדיו...אם מישהו יכול לעזור אשמחח _________________________________________________________ ואם ההודעה הזאת לא מתאימה לפה אז מצטער לא ידעתי פשוט איפה לשים אותה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?

12. גדול!! גדול!!!!!!! חשבתם ש-"חחחחחחחחחחחחחחח" זה רק משהו שכותבים באינטרנט? אז טעיתם!! http://www.youtube.com/watch?v=oiTE8G_c9fg&mode=related&search= (פעם ראשונה אחרי דקה, ועוד הרבה לקראת הסוף..)

13. Started by OR007,

ראשית כל אני לא רוצה שמישהו יחשוב שלדיון הזה יש אופי פורונוגרפי כלשהו, במידה ואחד המנהלים יחליט שהוא אינו הולם את הפורום אין לי כל בעיה עם נעילת הדיון (כאילו שיש לי ברירה הא ?!) ועכשיו לדיון עצמו. עניין אותי לדעת איך הייתה הפעם הראשונה שלכם, הייתה עם מישהו/י מיוחד/ת ? כמו שציפיתם שתיהיה או שמא התאכזבם ? באיזה גיל עשיתם את זה לראשונה ?, פשלות שעשיתם ? (אני מניח שכולכם מבינים למה אני מתכוון כאשר אני מתכוון לפעם הראשונה אז בבקשה בלי התחכמויות מיותרות מצדכם) מצאתי לנכון לשאול אותכם פה מפני שאני מניח שהרבה אנשים יצפו בדיון ואולי יענו, (בד"כ לא הולכים לסתם אנשים ושואלים אותם דברים כאלה במציאות) לדיון יש מטרה חיובית, אני מאוד מבקש לא להסיט אותו למקומות לא יפים ! אני יודע…

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. http://news.walla.co.il/?w=/6 :spermat: ;D

15. Started by Zap,

החוק עבר בקריאה שנייה ושלישית וככה הוא יצא לפועל. מופז ציין כי בכוונתו "בעתיד" להציע לבחינה מחודשת את הארכת זמן המלווה. הכי טוב, תאמינו לי. 3 חודשים זוהי פשרה מצוינת בין לא מספיק[2 חודשים] לבין הגזמה פראית[חצי שנה]. גם ה2 אנשים זה לא כזה קריטי. אמנם אני לא רואה עם החוק הזה עין בעין, אבל אם חוקקו אותו בטוח יש סיבה הגיונית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325626,00.html מה דעתכם...

• 62 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. מה קורה פה? בשלושת הימים האחרונים יורד עלי גשם של תולעים (בממוצע 5 ביום, שבד"כ אני מקבל תולעת פעם בחודש). קורה גם לכם בימים אלו?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by Meir787,

אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

מאיזה דגם הפרארי הכסופה (המדהיייייימה) מהסרט Bad Boys 2 ? * אין לי מושג לאין ה-s נעלמה...

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם

20. Started by bluemail,

תראו מה ראיתי ברשת http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=2&m=1190872

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. פורסם ברוטר בפורום חומרה: http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26 ---------------------------------------------------------------- אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו מקלט קירור אטומי נגד פצצות. בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים. בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף, מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק. אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום. ---------------------------------------------------------------- מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי מספר שאלות: 1. האם עד כה נתבע מישהו על הפרות זכויות יוצרים למעט מוזיקה (משחקים, סרטים ומדיה אחרת)? 2. האם נתבע אדם פרטי בישראל, כלומר לא אחד שהפעיל אתר? 3. האם חוקי לדרוש מספקית האינטרנט את כתובת הIP שלך? 4. כיצד ניתן לדעת מיהו בעל הזכויות על תכנים שאינם ישראלים (כגון שירים לועזיים, סדרות לועזיות, סרטים לועזיים וכו') בבקשה לענות לי בהרחבה עד כמה שאפשר. (אם כי אני אסתפק בכן

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  23. Started by payback,

http://news.walla.co.il/?w=//208990

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  24. ^ :alcoholic:

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלום קצת איחרתי את המועד- אני רואה שזה כבר התחיל - הפרסום האוטומטי בפורומים כבר פועל. לי זה דיי מציק- זה מזכיר לי אתרי פורנו סוג ז' ופורומים שאני כבר לא מבקר בהם. שימוש בכל פיקסל לפירסום לדעתי מכער את האתר, לא יעיל פירסומית, לא מזין כסף לבעלי האתר - ובכלליות - מיותר. מה אתם חושבים? זה הבית (homepage) שלכם!

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.