עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

האם מותר להכניס ולרכב על אופניים בבסיס צבאי? חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. ואם אפשר אז גם SOURCE עם התשובה. תודה

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. הציקו לכם בריונים בבית הספר/תיכון כשהייתם קטנים? גם לבחור הזה הציק איזה ערסון באגרופים(!) עד שנמאס לו. אני לא מעודד אלימות אבל יש מקום להמליץ על השיטה הרוסית: אם זה לא עובד בכח, זה עובד ביותר כח. אם גם לכם מציקים, הנה מדריך וידאו קצר מה לעשות. *הלינקים הוחלפו מיושיט לאתרים נורמליים. עם מוזיקה! http://www.abrutis.com/video-baston+a+l+ecole-34856.html גיבוי: http://www.dailymotion.com/video/xhlfil_bully-kid-gets-owned-payback-s-a-bitch_people

• 61 תגובות
    • 11.7k צפיות
  3. Started by Jonnyboy,

אפקט מספר 5 שלי, נעשה באפטר אפקטס בלבד. נעשה שימוש במפה של כדור הארץ, תמונה של האטמוספרה, ותמונה של כוכבים אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה . ואל תשכחו לתת בלייק .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by e.s,

חסמו אותי בגלל אי תשלום על מוצר.. (אפילו לא שמתי לב לזה) מה אני יכול לעשות??

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by m0sh,

טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by redti,

אני יודע שהנושא נחרש בכל זאת.. קיבלתי היום (יום ראשון ) ב10 בבוקר 2 גימלים אני חוזר יום רביעי נכון ? עוד משהו..זה לא גימלים של רופא רגיל , אלא מומחה שגם מוסמך לתת אבל במסמך רשום שהוא קיבל אותי ב5:50 ושחרר אותי ב10 בבוקר זאת אומרת שקיבלתי גימלים ב10 בבוקר נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Merrymoon,

Just when I found a new family to move in with (after the one I was with violated my working contract and sucked a lot) my mom tells me my grandma gone bananas and someone needs to help her to take care of her. Looks like I'm comming home on the 2nd of the month and be back to annoy you, this time in Hebrew, but not before I'll see my favoriet band preform here in this flyshit city called Augsburg. Them and another legendaric Oi! band called Daily Terror and some other band nobody knows, not even here... http://troopers-berlin.com/ Yup, those bastards signed a CD for me, with a dedication on August. http://www.germanrock.de/d/daily_terror/ Those are Daily Terror. Too bad…

• 76 תגובות
    • 7.1k צפיות
  11. אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by assaf181,

שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.html פשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by fuck off,

מחר אני אמור ללכת למיונים. היום הראתי הפלאפון הישן שלי שהחמודים האלה החליטו לשלוח לי SMS שזה הועבר לבית השיריון. מדברריו של LIORP23 הבנתי שכדאי לי לרדת בהגנה. למישהו יש מושג איך אני מגיע משם לבית השיריון? אשמח לקבל עזרה. תודה! :]

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by IlanF,

לא יודע למה נזכרתי רק עכשיו לפתוח את הת'רד הזה, אבל זה ת'רד חובה בכל פורום אז מה מתנגן לכם ברקע עכשיו? אצלי: Domestic and X-Noize - Flaming Dart

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by aldema,

אני כבר 5 שעות מנסה להיכנס אליו ולא מצליח - משהו קרה לו ?? אני פשוט צריך כתוביות לסרט (SIDEWAYS) והכתוביות לסידי הראשון מתואמות אבל משום מה לסידי השני הם שונות לגמרי... אז אני מנסה להוריד עוד פעם.. ולא מצליח כי האתר לא בסדר..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sashakrik,

יום עצמאות שמח !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש את השיר שמשמעים ברקע של הפירסומת לתוכנית של גראהם נורטון ב YES והשיר הזה הושמע בסרט של ג'קי צ'אן אני לא ממש זוכר את המילים שלו חוץ מ .. absolutly nothing...hoo..... נשמע מצחיק אבל אני צריך את השיר הזה לאיזה פרוייקט קטן ואני לא יודע איך קוראים לו , אם מישהו יכול לעזור לי בזה אשמח אני אובד עצות ואני הייתי אמור לבנות איזה שהוא מצגת שהכול התבסס על השיר ברקע help ....

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. שלום רב, ראשית כל, אציין שאני אוהב עברית ותומך נלהב של שימוש מרבי בכללי השפה העברית ובמילים עבריות כאשר אפשר. אני תוהה: מהו הכיוון הנכון עבור ציר זמן כאשר זה משולב במשהו בעברית? אני יודע שלפי האקדמיה יש לכתוב טווח זמן מימין לשמאל (לדוגמה, 1984 - 1992). האם כלל זה נכון גם לגבי תרשים או עקומה מבוססי זמן? תודה!

• 3 תגובות
    • 10.4k צפיות
  20. אני ממש לא רוצה לקנות מהאינטרנט.. יש מקום שאפשר להכין פוסטר..?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Sman,

סוף סוף

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by napoleon45,

סמסונג משיקה היום טלוויזיות עם מסך 8K. בשביל מה זה טוב ? שאלה טובה .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5516104,00.html

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by hezi508,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by uzi_sch,

download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

פיגוע ירי נוסף בירושלים... :'(

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים