כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך אתרים שיש בהם תמונות בסגנון של התמונה המצורפת שיהיה אפשר להדפיס בלי לפגוע באיכות בגודל של 140*80 ס"מ תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה לקרוא עד הסוף.. מבטיח! בקיצור... יש לי מצלמה.. שהחברה שסיפקה לי אותה נתנה לי הוראות להתקין אותה באנגלית.. אבל אנגלית כמו שרק הסינים יודעים ( לא מבינים כלום!! ) בסוף היא כותבת לי, אם כל מה שהצלחתי לא עבד תיכנס לפה ותוריד את הדרייבר -- !!! אמא שלך **%&$ אז למה יצאו לי העיניים עד עכשיו?! Dear customer, For the webcam problem,could you pls see the following info.Hope it helps someway. First,Pls plug in the webcam to the interport of computer. And open your ''My Computer'' on you table and found the "Scamer & Camera". Then you will found "USB Vedio equipment" and click it. Second,Plug in the webcam to the interport of your computer first. Open your "My C…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי עכשיו אצל חבר וכשעלינו אליו ראינו בתיבה איזו פרסומת צהובה קטנה שנראית כמו כרטיס ביקור. היה עליה פרסום "טכנאי מחשבים...מחירים הכי זולים... בלה בלה" נכנסנו לאתר שהיה רשום על הפרסומת וגילינו מחירים זולים ברמה שאין בתחום: מחירון לטכנאי עד הבית בדיקה בבית הלקוח ₪50 פירמוט המחשב (מחיקת מערכת ההפעלה)+התקנת מערכת הפעלה מיקרוסופט חלונות₪99 התקנת תוכנת אנטי וירוס₪30 הרכבת זיכרון₪60 הרכבת כרטיס קול/כרטיס גרפי+התקנה₪60 הרכבת דיסק קשיח₪70 הרכבת צורב./כונן דיסקטים (1.44)₪40 הרכבת מודם/כרטיס רשת+התקנה₪40 הרכבת ספק כוח₪60 הרכבת לוח אם₪100 הרכבת מאורר למעבד₪40 חבר שלי התקשר לדעת אולי מדובר בילד קטן שעושה כסף מהצד אבל ענה לו גבר בוגר (שמעתי את כל השיחה בספיקר) שכששא…
-
- 75 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום אני עכשיו יש לי אינט' של 012 והחלטתי לשדרג למהירות 2.5 עכשיו בזק נותנים ב45 שקל לחודש ו012 ב40 מה עדיף? שמעתי ש012 לא כל כך טובים האם זה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעוד שבועיים בערך אני מתחיל קורס של פסיכומטרי בחברת יואל גבע. בעת ההרשמה קיבלתי מילון בעברית ובאנגלית. למדתי את המילון לימוד ראשוני, אני אמשיך לעשות חזרות תוך כדי הקורס עד הבחינה. עשיתי פסיכומטרי במהלך התיכון ועדיין יש לי את הספרים של קידום שעשיתי בזמנו. חלק אומרים לי שמספיק לעשות את המבואות שיש במתמטיקה באתר של יואל גבע ( כי שיטת הלימוד של קידום יכולה להטעות) וחלק אומרים "תלמד כמה שאתה יכול מהחומר שיש לך עד הקורס". פשוט יש המון תרגילים שלא פתרתי בספר של קידום והתחלתי כבר לפתור את התרגילים בשביל החזרה והיום שמעתי עצה שונה לגמרי.. אשמח לקבל תגובה ממישהו שכבר עשה קורס ויודע פחות או יותר מה מומלץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם כל כרטיס אשראי טוב, או שצריך כרטיס בינ"ל? כמו כן, מה האפשרות הכי מומלצת? PayPal? כל העולם הזה של קניה דרך האינטרנט זר לי עדיין.. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. שיבוצי הוא לגבעתי ורצוני הוא לגולני. אין לי מושג איך להגיע לקצין מיון לשבת לו על הראש קצת ולהגיד לו שאני רוצה גולני!!! שלחתי להם כבר 3 פקסים ורמ"ד תנועה השיב לי ואמר שרק ביום גיוסי אני אוכל לבחור את השיבוץ שלי. או יותר נכון "לערער" על השיבוץ הקיים. איך אני מגיע לשיחה עם קצין מיון? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ביום ראשון, שבוע הבא, בשבע בבוקר אנחנו יוצאים לגדנ"ע במחנה צלמון. אני אשמח לשמוע חוויות משם, לדעת מה זה בדיוק, והכי חשוב, מה צריך להביא? מה שאני יודע: -מקלחות משותפות -חצי שעה למקלחת, כולל התלבשות,סידור הדברים וטפון להורים -שש שעות שינה -טירטורים 17.5 שעות ביום.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו פרסם כאן פעם אפליקצייה שמאפשרת לך לשחק ממחשב על מחשב מרוחק, כשהעיבודים נעשים על המחשב המרוחק החזק, ומוצגים ונשלטים ע"י המחשב החלש. אני אשמח לקבל לינק ישיר לאפליקצייה או לת'רד הנ"ל. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש אחר כרטיס אשראי, אשמח אם תעזרו לי. יש לי חשבון בבנק הפועלים, כרגע יש לי ישראכרט דיירקט שמשמש אותי בעצם בדיוק כמו מזומן - שזה מצויין. רק מה - אי אפשר לפרוס איתו לתשלומים וכן הוא לשימוש מקומי בלבד. כרגע אני מתלבט בין מאסטרקארד לויזה לאמריקן אקספרס... אם יש בכלל הבדל חוץ מהעיצוב של הכרטיס מה ההבדל ביניהם? מה ההבדל בין לקבל את הכרטיס דרך Cal או דרך ישראכרט? האם אני יכול לקבל את הכרטיס דרך לאומי קארד אם אני, כפי שציינתי, בעל חשבון בפועלים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אם מישהו יכול לעזור לי..אני רוצה להעלות את הPAGE RANK שלי יש לכם עצות??...ודרכים יעילות לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מה הנוסחה ל: (a+b)^3 במקרה שלי (x+4)^3 כלומר איך פותחים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה. בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
השאלה היא לא עם זה ספק טוב ... לא רציתי ספק גנירי ולכן אמרתי לו שיביא לי ספק טוב . הוא הביא לי את הספק הזה במחיר של 430 שקל ...הוא באמת שקט כולל אחריות של שנתיים... עכשיו אני בטוח שזה מוצר מדבקה כי אין כזה דבר באינטרנט ... אני ידעתי כבר במעמד הקנייה! אני אמרתי לו בכל זאת שאני סומך עליו שהמחיר סביר ואני סומך עליו שהוא לי יעבוד עלי ... עכשיו אני מגיש קצת מרומה השאלה עם באמת הייתי צריך להתנהג אחרת ..?
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חשבתי לראות אותו בקולנוע אולי. תנו חוות דעת עלין תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעם אם אפשר לשים לינק ב AVATAR שלי? אני רוצה ליצור תמונה שיש בה לינק(אומנם לא לינק לחיץ אבל לינק לאתר מסויים). האם מותר לשים אותה ב AVATAR שלי? אני רוצה לוודא על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום (ד.א. הלינק הוא לא לאתר שאני מוכר או משהו כזה. הלינק הוא אתר שדרכו אפשר לקבל כסף מצפיה בפרסומות ל30 שניות. אני רוצה שירשמו דרך הלינק שלי....) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1081072/Pictured-The-Cave-Crystals-discovered-1-000ft-Mexican-desert.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקליפ הוא של AVRIL והוא ממש קליפ לפאקצות כולם מכירים אותו בטוח http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-