כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התחלנו ללמוד בכיתה טריגו והמורה הביאה שאלה, ומי שיוכיח אותה יקבל בונוס לציון... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהוכחה אני צריך להוכיח למה שככל שהזוית עולה (נהיית כהה יותר) כך גם הערך של הסינוס עולה. לדוגמא SIN30 < SIN60 ההוכחה צריכה להיות במשולש ישר זווית בלבד, כי זה מה שלמדנו (במידה ומשתמשים בסינוס, כי למדנו רק סינוס במשולש, אחרת הכל כשר) אז בעצם יש לי משולש ישר זווית, ואני משחק עם הצלעות A וC כאשר אני מרחיב את הזווית, ואני צריך להוכיח שA גודל יותר מאשר C, כלומר שהמונה גודל יותר מהמכנה (SINx - A/C במשולש הנתון) וכך בעצם המספר (ערך של הסינוס) גדל. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נגיד ניקח את DEAD SPACE, אני לא יודע איפה כדי לי לשחק בוא... מצד אחד הגרפיקה והשליטה, מצד שני מסך גדול יותר ושליטה קצת פחות.. לאלה שיש גם וגם - איך אתם מחליטים?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי, אני אחות של G-man, הוא אמר לי שאולי תוכלו לעזור לי בייעוץ בקשר לקניית גיטרה חדשה ומתקדמת יותר. הציוד שיש לי כרגע: גיטרה חשמלית של Esp/ltd, מגבר של Vox חמש עשרה ואט, מולטי אפקט של Vox. אני רוצה לקנות גיטרה חדשה בתקציב של 6000-7000 ש"ח,עדיף יד שנייה (ז"א:תמליצו לי על גיטרות שיד ראשונה הן סביבות 10,000 ככה ואני אנסה למצוא יד שנייה). אני מנגנת בעיקר מטאל, אבל מידי פעם גם דברים קלאסיים יותר,בלוז וזה.. ואני רוצה שהגיטרה תתאים לסגנונות שונים ולא שתשמע טוב רק במטאל ושהקלין שלה למשל יהיה זוועה...(אבל בכל זאת איך שהיא תשמע במטאל הכי חשוב לי..) תמליצו לי על חברות ו/או דגמים שכדאי לי לבדוק.. ותביעו דעה גם על שאר הציוד:] חוץ מזה, אם תתנו לי נקודות שחשוב לבדוק בקניית גיטרה- זה ג…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להשיג אותם כבר כמה חודשים הם נעלמו " מספר אינו מחובר " יבואן של חומרה והוא רשום באתר של ECS שנציג רשמי ממש מוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/W2B/WhereToBuy.aspx?MenuID=26&LanID=10&AreaID=6&CountryID=95&TabID=1&ln=1
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות! כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס! לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים? נ.ב יש לנו 18, ויש מכוניות.
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עכשיו חזרתי משירות מילואים של שבועיים+ וקיבלתי אישור שהייתי בשירות ואיתו אני אמור לקבל תשלום על אותם הימים למרות שאין לי עבודה, אבל אין לי מושג למי אני אמור לתת את זה.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תגידו מתי תתחיל ירידת המחירים בחנויות החשמל והמחשבים? אתם יודעים בגלל שזה סוף שנה והחנויות עושות ספירת מלאי אז המחירים אמורים לרדת, ככה לפחות חבר שלי שרוצה לקנות מחשב נייד אבל הוא מחכה לקראת סוף השנה כי הוא אמר לי שאז המחירים ירדו משמעותית בגלל שהחנויות עושות ספירת מלאי והם רוצים להיפטר מהכול.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי פה מתאמן ? מי שמתאמן שיפרט קצת : גיל : משקל: גובה: תרגילים ומשקלים : תרגיל : משקל: שלי : גיל : 15 ו-9 חודשים משקל 74~ גובה ~1.75 תרגילים ומשקלים : תרגיל: חזה חופשי עם מוט משקל : 70kg 4 סטים של 12 תרגיל: דו ראשי בעמידה עם משקוליות (לא מוט W ) משקל : 12.5 כל יד... 4 סטים של 12 תרגיל:חזה עליון עם משקוליות משקל : 20kg כל צד 4 סטים של 12 אין לי כוח לפרט על עוד תרגילים...מי שרוצה לפרט יותר\ פחות שיפרט...
-
- 98 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שמתי לב שכבר איזה 4-5 פעמים האתר מפסיק לעבוד לי איפשהו בין 4 ל4:30 בבוקר. והיום גיליתי שהוא חוזר באיזור 5:30. וכשהוא ישן השרת מגיב לפינגים, אבל FF לא נותן לי אפילו timed out, סתם מנסה להמשיך לטעון חצי שעה. אני לא יכול שלא לתהות מה הולך פה.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ערך מוחלט ואני קצת מתקשה להבין את העיקרון שלו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני עושה שדרוג קטן למחשב(מעבד+כרטיס מסך) אני רוצה את המעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET 939 השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אחד כזה? לא איכפת לי יד שניה, אם מישהו יכול למצוא לי מישהו שמוכר זה יהיה טוב מאוד ואם יש חנות שמוכרת אז גם טוב תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
למען הסר הספק - השאלה הזו נשאלת ברצינות גמורה, ולא במטרה לפתוח ת'רד של שטויות כמו רבים אחרים כאן במדור. אני גר בבניין ישן, שנבנה בשנות ה60 במקרה הטוב. לאחרונה החלה תופעה של מכות חשמל קלות אבל ממש לא נעימות מהברז במקלחת (לא מקלחון, כל העסק נמצא מעל אמבטיה). לא נעשו לאחרונה שום שינויים בצנרת או במערכת החשמל בבית, וגם הגיע חשמלאי שבדק את הברז עם טסטר ואמר שהוא לא מוצא כלום. הבעיה אינה קבועה, היא באה והולכת, אבל זה קורה בתדירות מספיק גבוהה כדי שאפשר יהיה לקרוא לזה מטרד מתמשך. אגב, נעילת כפכפי גומי פותרת את הבעיה (האמבטיה עצמה מתכתית ומן הסתם מחוברת לצנרת המתכתית גם היא), אבל רק כל עוד המים לא עוברים את גובה הסוליה וסוגרים מעגל. הבניין משותף והשכנים לא משהו, אז קשה עד בלתי אפש…
-
- 23 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות ריבוי הת'רדים בזמן האחרון בנושאים שונים על כושר גופני, ראיתי לנכון לפתוח את "הת'רד הגדול" (מנהלים אם אתם רואים לנכון תעשו אותו סטיקי, לדעתי זה ת'רד שיהיה דיי פופולארי, ויכול לעזור פה להרבה אנשים) לפני הכל עליי לציין שאני לא מדריך כושר מוסמך, ולא תזונאי מוסמך, וכל המידע שאני מוסר הוא על סמך נסיוני האישי וקריאה מעמיקה בנושא אני אתחיל בכמה מילים על כושר אנ-אירובי, מי שייכתוב פוסט מפורט ואינפורמטיבי אני אשמח להעתיק אותו לפוסט הראשי ולעשות הכל מרוכז ומסודר
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מנוי לעיתון מדע פופולרי שגם פרסומת שלו מפורסמות באתר,אבל החודש לא קיבלתי עיתון,אני מנסה להתקשר אליהם כבר 3 ימים אבל אף אחד לא עונה,משהו יודע מה קורה??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-