כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רציתי לקנות מהם צורב teac 40x12x48 bulk זה זול אצלהם אבל אמרו לי שהם לא נותנים אחריות על הדברים שקונים אצלהם זה נכון ???? וגם אמרו לי שיש להם שרות מסריח !!! זה נכון מה שאמרו לי ???? וגם רציתי לדעת מה יש ב retail שאין ב bulk אני לא יודע מה ההבדל בשתיהם מקבלים את הצורב את הקבלים שצריכים ואת החוברת מה עוד צריך מה מקבלים ב retail שלא מקבלים ב bulk ?????? ואולי אתם ממליצים לי על אתר שמוכר צורב teac לא משנה עם מהירות הצריבה שלו זה 40 או 32 אבל שהאתר יהיה מוכר ???? אני לא רוצה לשאול הרבה שאלות ביחד אז אחרי שאם תוכלו תעזרו לי בזה אז אני אשאל אותכם עוד שאלות שאני צריך לדעת כי שמעתי שבפורום הזה כולם מקצואנים בתחום הזה אזז בייי בנתיים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המציאות עולה על כל דמיון: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=357070
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול אמא שלי קיבלה שיחת טלפון מוזרה מאדם בעל מבטא ערבי שאמר לה שיש לה שיחת גוביינה מחו"ל להתקשר למספר מסויים הבנאדם מחכה לשיחה. במקרה יש לי חבר בחו"ל אז חשבתי שזה אולי הוא התקשרנו וענה לנו אדם ערבי ניתקתי ולא הבנתי מה קורה אבל אמרתי אולי טעות. היום אנשים ניסו להתקשר אלינו הטלפון שלנו לא צילצל, וענה להם אדם ערבי. אותו אדם השתלט לנו על הקו איכשהו המס' שנתנו לנו לחייג אליו עשה איזושהי העברת קו למקום אחר, והוא כמובן ביצע שיחות על חשבוננו כשקו שלנו בשליטתו. התקשרנו לבזק איך שאמרתי לטכנאיח שמישהו השתלט לי על הקו הוא מיד הבין מה קורה ומהתגובה שלו יכולתי להבין שאני לא הראשון שמתקשר אליו ושזו תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. עברו כבר קרוב ל24 שעות מאותו רגע שהשתלטו לנו על הקו נת…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבו על ילדיכם- ----------------------------------------------------- הנוסע השמיני ! בחודש הקרוב תתגייסו לצה"ל ותגיעו לבקו"ם. שם ישכנו אתכם באוהלי שדה גדולים ובכל אחד מהם שמונה מיטות. תסתכלו היטב: מיטה אחת נשארת תמיד ריקה. זו המיטה של "הנוסע השמיני" שיתלווה אל חייכם מעתה ואילך: תלמיד הישיבה שהגיע, כמוכם לגיל 18, ועל גבי שבעת המתגייסים הנמצאים באוהל הוא מתחיל עכשיו מסע ביקום מקביל ובדרך כלל סמוי מן העין. בימים אלה הוא עומד להיכנס לחופה ולהתחיל בהקמת משפחה במצוות רבניו, שמטרתה להתרבות ולא לעבוד, כמוהו עצמו. בזמן השירות הצבאי אתם עתידים להיות עסוקים בדברים דחופים אחרים, ומשמעות פעולתו של "הנוסע השמיני" לא תעלה על סדר יומכם בשום צורה. אבל, לאחר השחרור, אתם תתחילו לעבוד במקצ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני בכיתה י' והצבא קרוב מתמיד, אז יש כמה שאלות אם אתם יכולים לענות. אם אין לי מחלה כלשהי או בעיות ראיה או אין בעיות אסטמה, אז זה אומר שאני אקבל פרופיל 97? ואם אני מקבל פרופיל 97 ,זה אומר שאני חייב ללכת לקרבי, גולני גבעתי כל אלו? אני לא ממש מבין בזה אז תודה על התשובות : :
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין כמה חברים לראות סרט בדיוידי. מישהו מוכן להמליץ לי על סרטים, עדיפות לסרטים חדשים. אני אישית נוטה לכיוון מתח אימה. חשבתי על שחר המתים / אפקט הפרפר. (את שניהם אגב ראיתי) יש איזשהו המלצה אחרת ? לא איכפת לי אם הסרט מלפני 20 שנה, העיקר שיהיה יפה. לא מיסטיק ריוור, לא פסיכו, לא מגרש השדים (ראיתי את שלושתם ואני לא חושב שהם יתאימו)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיצר תוכנה בVB שקוראת כל כמה דק' שינויי מערכת מהאתר של ביה"ס שלנו. יש לציין כי שינויי המערכת נמצאים במערכת Schooly וכל אחד באינטרנט יכול לראות אותם, בלי הגבלה ובלי צורך להתחבר אפילו. השאלה היא ככה: אם הוא מפעיל את התוכנה על המחשב שלו, והיא נכנסת לאתר כל 5 דק', כדי לקרוא אם השתנה שם משהו, האם החברה (Schooly), יכולה לתבוע/להגיש נגדו תלונה באופן חוקי במשטרה? האם זה לא נחשב איסוף מידע על משתמשים באינטרנט? בנוסף, אם הוא יעשה שהיא תבדוק כל רבע שעה או אפילו חצי שעה, האם גם אז יוכלו להגיש נגדו תביעה/תלונה? לפי מה שהוא הסביר לי, התוכנה נכנסת לאתר בדיוק כמו שאני נכנס אליו ידני ובודק. (זאת אומרת לא רואים שהוא משתמש בתוכנה, זה כאילו הוא גלש לבד) האם החברה יכולה לתבוע …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מישהו כזה שירשום פה.. תודה מתן..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי אומר מצחיק ;D http://www.whitehouse.net/index2 הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/ironed02/ws2%2EJPG
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בימים הקרובים יום מיון בצ׳ק פוינט למשרת תמיכה טכנית. אני מגיע מרקע אחר, לכן אני מתחיל עם משרה בסיסית ואתקדם לאט ובטוח ליעד שהצבתי לעצמי. בכל אופן, נאמר לי שיהיה לי מבחן unseen באנגלית, מבחן מעשי, ראיון מקצועי, ראיון עם משאבי אנוש. שלחו לי חומר למידה: Networking Fundamentals OSI Model Subnetting Basic Routing Basic Linux VMware כאמור, אני לא מגיע מהתחום וחלק מהדברים חדשים לי. בקורות החיים שלי רשום בדיוק מאיזה רקע אני מגיע, אז אני מאמין שהם קראו את זה ובכל זאת החליטו לזמן אותי ליום מיונים. מישהו כאן היה ביום מיונים כזה בצ׳ק פוינט או יודע מה עושים שם פחות או יותר? אני רוצה להגיע הכי מוכן שאני יכול. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיבה העיקרית היא תוכנות בדולר חחחחחחח למה אין את זה בארץ חחח
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב קיבלתי עבודה בבית הספר על תיאורית הקונספירציה לגבי פול מקרטני האם הוא חי או מת אני אשמח לכמה שיותר תגובות עם הוכחות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור... אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מודרים יקרים, עידן המודינג שלי עבר ממזמן ועכשיו אני מתעסק בדברים אחרים. בקיצור ולעניין, אני רוצה לחתוך את הגריל בתמונה הבאה מה שבאדום, זה 12 חיתוכים. איזה מספר ראש טוב לחתוך פלסטיק ? ואיזה מספר ראש אחר כך טוב לשייף ולהחליק את הגבעות בפלסטיק ? כמו כן אם יש לכם עצות יתקבלו בברכה. אה כן שכחתי... תגובות בבקשה רק מבעלי ניסיון ומבינים בנושא! כל הילדים פה תודה אבל לא תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-