עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי אז היום הייתי בביתן חיל הים למיונים לחובלים/צוללות (מאותר צדדי). יום כל כך מרגיז, קיבלתי את הצורה של הספסלים שם מרוב שישבנו לחכות, כל כך משעמם שם בסוף היום הודיעו לנו שמתוך 40+ אנשים, 14 התקבלו. 6 לחובלים, 8 לצוללות .. כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת התקבלתי לצוללות. את האמת ממש התאכזבתי, רציתי כל כך להתקבל לחובלים .. אמרו לנו שבימים הקרובים נקבל זימון לגיבוש צוללות שימשך 4 ימים בבה"ד בחיפה. מישהו פה עבר את הגיבוש ? עומד לעבור את הגיבוש ? אני ממש ממש מתלבט אם ללכת או לא, אמנם התנאי שירות טובים לפי מה שהבנתי, אבל יש הבדל בין לפקד על ספינה שנמצאת מעל המים, לבין להיות בתוך צוללת דיי קטנה למשך זמן לא ידוע, מבלי לדעת מה באמת הולך בחוץ. מה אתם אומרים ? ממליצים /…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

הייתי אומר מצחיק ;D http://www.whitehouse.net/index2 הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/ironed02/ws2%2EJPG

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by YarYar,

אהלן אנשים, נמאס לי מהחום הזה... מזגן רגיל אני לא יכול להתקין בחדר, והפיתרון שעולה לי לראש הוא רק מזגן נייד. החדר שלי בגודל של בערך 10 מ"ר. (חדר סטנדרטי). יש פה מישהו עם ניסיון בקטע כזה? מזגן נייד יעשה את העבודה בחדר כזה? אם כן, אז אפשר המלצות על כאלה עם העדפה לשקטים? תקציב אין לי ממש, נראה לי משהו בסגנון של 1500 שקל, אבל גמיש. וגם חשוב לי שלא יראה כמו איזו בוקסה שתשב לי באמצע החדר, ואופציה של תלייה על הקיר אם אפשר. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Vodkaboy,

חחחחח, בטח חשבתם שזה שביתה של הביה"ס אז טעות!! אבל עדיין אני מבקש שתקראו עד הסוף. אז ככה בימים אילו מתקיימת שביתה במועצות ובגלל זה יש שביתה בחלק מביה"ס. תוצאה נוספת של השביתה היא כיבוי האורות ברחובות הערים דבר ששיגע אותי אז אני מבקש מכם לחתום על עצומה שאני הכנתי ולעזור לי לנסות (אם אני אקבל גיבוי מארגון זכויות האזרח) לשנות את המצב. כל מה שאני מבקש מכם לחתום, לא חייב שם מלא (אבל עדיף אמיתי כדי שזה יהיה קביל בבית משפט ( למקרה ואני אצליח להעביר את המסר)) ודבר נוסף שאנני מבקש זה להפיץ את המכתב הזה. אז הנה הקישור לעצומה: http://www.petitiononline.com/Shvita/petition.html

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אתם זוכרים שלפני עשור היו משחקי מחשב רק על דיסקים? תמיד כשפתחנו את האריזה אז נדלקנו על הציור שיש על הדיסק עצמו עכשיו השאלה היא אם אני נגיד בתור יוצר משחקים/דברים אחרים רוצה לצרוב משהו על דיסק ולשים תמונה בעזרת לייזר ולא מדבקת רופפת, איך ואיפה בדיוק אני עושה את זה? זה ייצא לי הרבה כסף? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יסביר לי על התהליך

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by com,

יש לי דיסקמן שמשתמש (זולל) בסוללות aa רגילות. אני רוצה לקנות זוג (או רביעיה תלוי המחיר) של סוללות איכותיות ומטען פשוט. (אין לי מובנה בדיסקמן) בקשר לסוללות : איזה סוג איזה מטען איזה מחיר. בי. (kom, אני מאמין שאתה מבין קצת בזה)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ishai82,

שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תגידו גם אתם מזילים ריר כשאתם רואים לוחות אם חדשים ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ori14,

הי אני מחפש עוד להקות לשמוע בסגנון מטאליקה/ גרין דיי/ דרים ת'יטר/ אופת' ורוק/ מטאל עם הרבה גיטרות חשמליות.. (בדגש על מטאליקה!) דרך אגב, אני לא ממש אוהב צרחות (קצת זה בסדר, אם יש במה שכתבתי צרחות, אז רק התחלתי לשמוע בזמן האחרון ככה שאני עוד לא מכיר את הלהקות ממש [דרים ואופת']) תודה מראש אורי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ישנם המון תכונות מדהימות אצל החיות בטבע אשר נועדו להישרדות,חיזור ושאר צרכים קיומיים, אבל זה ברמתו באמת אחד היחודיים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני וחבר רוצים לערוך מסיבה לגילאים 18 + ( בגלל השתיה ) מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לעשות בו מסיבות ? ( אני מתכוון לא לשכור את המקום אלא מקום חינמי ) ואני חדש בתחום אז כל מי שאירגם פעם מסיבה ויכול לעזור לי ( מיקום , DJ , איך להגיש שתיה, כמה לקחת כניסה ועוד דברים ) זה יהיה טוב אהה ציוד הגברה יש לי כבר ** אם זה באמת יצא לפועל כל חברי האתר מוזמנים **

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yossi21,

אשמח לעזרתכם. אני מחפש סרט אקשן אמריקאי משנות תחילת ה-2000 שראיתי פעם. זכורה לי סצנה אחת, שיש כושי במספרה שמקבל חבילה משליח וכשהוא פותח אותה, המספרה מתפוצצת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idanarieli,

שלום אני מעוניין לבנות מדפסת תלת מימד. אני מחפש קיט (עד 1500 ש"ח אם יש בפחות אשמח לדעת) יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה וידע בתוכנה. מה אתם מציעים לקנות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.

15. Started by 00000,

להיום בשישי. שיהיה כמה שיותר קשה, כבד והעיקר לא פלצני.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by J0HNiE,

קנינו מראה חדשה ותראו מה היא עושה :lol: אם זה דפוק וזה ספאם אז מצטער פשוט חשבתי שזה יהיה מגניב לכמה אנשים פה או שאולי אני פשוט שרוט זה על השטח איכסון של הספקית שלי :D:D: http://www.iserv.net/~ashdod/ לינק ישיר http://www.iserv.net/~ashdod/WTF.MOV אם הסיומת לא תעבוד לכם תגידו לי ואני ישנה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

אני לא מאמין איזה מזל רע יש לי עד שהזמנתי את כל המחשב שלי נשאר לי רק את הכרטיס מסך והוא תקוע במכס והם לא מתכוונים לשחרר אותו בזמן הקרוב :'( לפי מה שהבנתי יש גם עוד הרבה אנשים כמוני ! רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם זה יקח :'( ומה דעתכם בנושא ? הנה הכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971032,00.html

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by o07,

האם יש אפשרות כזו? או איזה אפשרות היא הכי זולה לקבל מזומן בחול דרך חשבון בנק ישראלי? אני רוצה לטייל באירופה(טרקים קמפינג) לתקופה ארוכה מבלי להתעסק כל כך עם כסף. אשמח להסבר תודה. עריכה: והאם אני יכול לעבור ממדינה למדינה באירופה בשביל להגדיל את זמן השהיה שלי בארץ מסויימת(מעבר ל90 יום).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Moty_p,

למי שלא מכיר וונטרילו (ventrilo) היא תוכנה שמאפשרת לדבר עם חברים (צ'ט קולי) קלה מאוד ולא דורשת פס רחב היא עובדת בעזרת שרתים פרטים או חשבון אכסון (כמו אתר אינטרנט) יש בקהילה הרבה גימרים ואני בטוח שזה מתאים להם, עושים בתוכנה הזאת שימוש כבר בקהילות אחרות כמו ויגאמיס ועוד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני יודע שזה לא המקום אבל אני חייב לדעת במקומות אחרים לא ענו לי אולי כאן [glow=red,2,300]מי שיודע מי זאת מליון אני מביא לו[/glow] [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by vitush,

היי הייתי היום אצל קצינת המיון והיא ההביאה לי להיות אפסנאית טכנית בצריפין מצ''א 108 יומיות בגלל שהורדתי את הפרופיל ל45 נפשי.. השאלה היא מה בתכלס אני עושה בתפקיד? מה השעות יציאה? ויש תורנויות\שמירות? משו?? תודה לעונים =))))))

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חברת Lian-Li הופכת לראשונה שמציעה כבל 24 פינים ראשי ללוח האם עם הארת לד צבעונית - ותג מחיר בשמיים לכתבה

25. Started by ssib,

היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.