עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by harbinger,

אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SHAY951,

http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 00000,

ריסק אותי http://www.youtube.com/watch?v=PGEbIQ9ekug

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BuzzUKO,

היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by נתן המלך,

תצביעו לסקר ;D

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by koko0,

חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sbarbz,

בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

חשבו על ילדיכם- ----------------------------------------------------- הנוסע השמיני ! בחודש הקרוב תתגייסו לצה"ל ותגיעו לבקו"ם. שם ישכנו אתכם באוהלי שדה גדולים ובכל אחד מהם שמונה מיטות. תסתכלו היטב: מיטה אחת נשארת תמיד ריקה. זו המיטה של "הנוסע השמיני" שיתלווה אל חייכם מעתה ואילך: תלמיד הישיבה שהגיע, כמוכם לגיל 18, ועל גבי שבעת המתגייסים הנמצאים באוהל הוא מתחיל עכשיו מסע ביקום מקביל ובדרך כלל סמוי מן העין. בימים אלה הוא עומד להיכנס לחופה ולהתחיל בהקמת משפחה במצוות רבניו, שמטרתה להתרבות ולא לעבוד, כמוהו עצמו. בזמן השירות הצבאי אתם עתידים להיות עסוקים בדברים דחופים אחרים, ומשמעות פעולתו של "הנוסע השמיני" לא תעלה על סדר יומכם בשום צורה. אבל, לאחר השחרור, אתם תתחילו לעבוד במקצ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. השאלה בכותרת D: וכן, משעמם לי. תודה לעונים אם יהיו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... מה לפני דעתכם יותר טוב מבין שני הנושאים הבאים ללימוד אקדימאי 1- מנהל עסקים וכלכלה 2- משפטים מה דעתכם מה יותר טוב אני מתלבט .... אני שואל שאלה כללית מבחינת הכל , אפשרויות עבודה וכל הדברים האלה תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם Xbox cloud יאפשר גראפיקה יותר טובה (על ה Xbox one) ממה שניתן על PC?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by watch out,

הלכתי הביתה וראיתי בדרך סוג של תולעת ירוקה מאוד מהירה רציתי לראות לאן היא זחלה אבל תוך רגע היא נעלמה מישהו מכיר את הדבר הזה? חבל שאין לי צילום

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR. כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon. אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל. רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח? האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon? ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי כך נטען בכותרת של אחד האתרים ( בארץ ). תובנותיכם בעניין ? ( לא לגלוש לפוליטיקות, בבקשה )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by vitush,

היי הייתי היום אצל קצינת המיון והיא ההביאה לי להיות אפסנאית טכנית בצריפין מצ''א 108 יומיות בגלל שהורדתי את הפרופיל ל45 נפשי.. השאלה היא מה בתכלס אני עושה בתפקיד? מה השעות יציאה? ויש תורנויות\שמירות? משו?? תודה לעונים =))))))

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by desert,

ושתית בירה בלטיקה וזה היה מגיעל לגמרי אופס!!! זה לא היה חלום זו באמת הבירה הכי מגעילה ומסריחה ששתיתי אבל בכל אופן אני לא רוסי....

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771910,00.html מעניין איך הכוחות של זריף לו גילו לו את מה שהולך לקרות ... אולי המשקל של הטונות אנרגיה שהוא שלח למכבי תל אביב ואז החזיר בחזרה גרמו לו לתנודות ביו אנרגטיות שגרמו לו לפספס את זה :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by M.G.,

מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים