כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש רקעים של הבחורות והדמויות מהכרטיסים של ספיר ג'יקוב ושאר היצרניות שמייצרות כרטיסים מבוססים ATI .. חיפשתי את זאתי או זה לא יודע איך לקרוא לצפרדע הזה אבל לא מצאתי.. http://www.maplin.co.uk/images/Full/a98gh_new.jpg אשמח אם מישהו ימצא רקע של משהו בסיגנון מאחר וזה רזולוציה גדולה ותמונה אבקש להעלות על אתר ולא לשים אותם פה שלא יווצר בלאגן בתראד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מודה לכל הביקורות הלא כולכך מחמיאות כלפי איבורי, השאלה היא מה הסיכון שבקניה של מסך סמסונג דרך איבורי? הרי גם ככה האחריות 3 שנים היא של חיון מחשבים.. אז האם בכל זאת לא להתקרב לשם או שאפשרי?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו. תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע! עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!! אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים! אז מה לעשות??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם אקדים ואומר שאני אוהב מאוד את האתר הזה ואת המערכת הפרומים והאנשים שבו כמתכנת מצאתי פריצה חמורה מאוד באתר מסוג SQL INJECTION כאן: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=19490 לא אפרט והסביר, מי שיודע ומכיר פריצות מסוג זה יראה את הבעיה בעמוד הנ"ל חייבים לחסום SQL INJECTION כי אם לא אפשר לשנות את כל האתר דוגמאות: לשנות את הסיסמה של מנהל הכללי לערוך את ההודעות של משתמשים אחרים למחוק את כל ההודעות בפורומים לשנות את חדשות האתר ועוד ועוד בקיצור כל דבר שעובד עם מערכת בסיס הנתונים
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פרויקט באנגלית שבשבילו אני צריך שאלת חקר. חשבתי אולי על השאלות: 1)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על התפתחות הטכנולוגיה? 2)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על הניצולים? אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא חומר \ שאלה שיש עליה הרבה חומר [רצוי באנגלית]. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אין מצב שאני יכול להפסיד ככה סתם באמצע הלימודים שבועיים וחצי וזה ממש מעצבן אותי.. נגיד ואני לא מגיע למילואים , מישהו יודע מה קורה אז?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, מצטער אם זה לא קשור לפה אבל הייתי חייב לשתף ולבקש עזרה. הכל התחיל לפני 4 חודשים, רכשתי מחשב מחנות מומלצת והכל סבבה... מפרט בצד. אני בא להפעיל איזה משחק.. אני רואה ריצודים מטורפים במשחק, נגיד אני זז עם השחקן אז נגיד אני מסתכל על איזה בית רואים את הבית ממש זז... לדוגמא בFS2004,FSX יש ריצודים, ארטיפקטים וזה מגעיל אי אפשר לשחק ככה ומה שגרוע זה הורס את העיניים.. ואל תחשבו שזה רק במשחקים האלה, ניסיתי לשחק בכל המשחקים החדשים וברובם הגדול יש ריצודים וארטיפקטים! עכשיו אני הלכתי לחנות אולי 7 פעמים, 3 פעמים הלכתי אליהם אמרתי תבדקו במעבדה, ולא, המוכר התעקש ואמר אין בעית חומרה, כמה פעמים שהלכתי אליו הוא עידכן לי דרייברים וזה ממש לא עזר. הלכתי אליו בפעם הרביעית, החלפנו כרטיסים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש קניתי את הטלוזיה שיש לי עכשיו A450 32" של סמסונג ואני נהנה מכל רגע, ומצאתי פיקסל שרוף, התקשרתי לשירות, הגיע טכנאי וראה בשידורים של HOT שיש פסים שעוברים על התמונה, מהר מאוד בלי לחשוב פעמיים ניתק את הטלוויזיה מהחשמל ופשוט תלש את הפין השלישי התחתון של הכבל. אם קודם הכבל היה נראה ככה: אז עכשיו זה נראה ככה: ואיפה שהיה הפין השלישי יש חור. ישר הוא החזיר את הכבל לחשמל הדליק את הטלוויזיה ואמר "יש שיפור אבל לא מספיק", כל זה שבכלל הוא הוזמן לבדוק את הפיקסל השרוף [כאילו שיש משהו לבדוק בפיקסל שרוף :\ ]. בכל מקרה, האם זה שהטלוויזיה מחוברת ככה זה יכול להזיק לה, לי או למשהו אחר?
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן! קניתי לפני כמה ימים מצית, כמו זיפו, אבל לא מקורית. (אבל יפה לאלא, קניתי בפולין) בפנים יש מין ספוג כזה. איזה חומר צריך למלות שם? ואיך בדיוק ממלאים, איך יודעים כמה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ממש הורדה מגעילה.. אפילו מהאתר שלהם ...
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין לי מושג איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-