עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by חן מ,

מישהו מהפורום מתכוון להגיע? אם כן לאיזה מחזור אתם מתכוונים להגיע? אני מגיע השבוע למחזור ראשון מיום רביעי עד שישי בבוקר למי שלא יודע מה זה קצת פרטים:זה בעצם מין כפר נופש שחברת קולה מקימה באכזיב,כמה ק"מ צפונית לנהריה,שם יש ים,בריכה,מסיבות,כל מיני משחקי ספורט,עמדות אינטרנט ופלייסטישן 3 וכו' יש כמובן כל הזמן שתייה אני מאמין שקולה ופאנטה בעיקר,3 ארוחות ביום חוץ מהיום האחרון שמקבלים ארוחת בוקר ונוסעים הבייתה מגיעים לשם עם הרכבת לתחנה בנהריה,ומשם יקחו אתכם אוטובוסים למקום עצמו לחוף אכזיב זה עולה 200 שח,צריך להתארגן עם עוד 2 חברים כדי להיות בקאזה ולאסוף סה"כ 30 פקקים,ואז לשלם את ה200 שח זה בערך מה שאני יודע

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה להזמין את הממיר מתח הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130495428923&ssPageName=STRK:MEWAX:IT הוא עולה $88 כולל המשלוח. י ש לי כמה שאלות: 1. יבקשו ממני אישורים כלשהם? 2. אצטרך ללכת למכס? אם כן, יש פרוצדורה אחרת שאפשר לעשות במקום ללכת? 3. כמה מכס יקחו לי? 4. יש סיכוי שהחבילה תעבור בלי מכס? (החבילה טיפה גדולה ושוקלת 6 ק"ג). תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by adiperets-xsen,

שלום, אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה ) אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Rosso17,

שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by iakovl,

לדעתי זאת אחת הסדרות ה SIFI הטובות ביותר שיצאו (חוץ מSG1 ו...) רציתי לדעת מה דעתכם על הסדרה הזאת וגם לברר אם למישהוא פה יש אותה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MacGyver,

אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שאלה שתמיד הטרידה אותי - כמה אני משלם עבור שיחות "1-800" מהפלאפון, אם בכלל... האם אני משלם רק על זמן אוויר? האם אני משלם בכלל? איך זה עובד בחבילות "חיילים וסטודנטים", בהן משלמים מחיר אחיד לכל החברות, כולל בזק?...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by stone cold,

אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by atomic rooster,

להמון אנשים יש את התמונה המפדחת ההיא שההורים צילמו כשהם היו קטנים. יש כאן כמה תמונות שהן פשוט priceless. תיהנו. (עמוד 3 הכי טוב לדעתי) http://ihatemyparents.tumblr.com/page/1

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ori14,

הי אני מחפש עוד להקות לשמוע בסגנון מטאליקה/ גרין דיי/ דרים ת'יטר/ אופת' ורוק/ מטאל עם הרבה גיטרות חשמליות.. (בדגש על מטאליקה!) דרך אגב, אני לא ממש אוהב צרחות (קצת זה בסדר, אם יש במה שכתבתי צרחות, אז רק התחלתי לשמוע בזמן האחרון ככה שאני עוד לא מכיר את הלהקות ממש [דרים ואופת']) תודה מראש אורי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Keman,

http://www.tyanpsc.com/Products/ProductDetail/tabid/64/Default.aspx?id=5&data=1 בא לי אחד כזה !!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BetZeFer,

מה לעשות שאנחנו בני אדם עצובים ושמחים לפעמים באותו הזמן,החיים עוברים כלכך מהר שפתאום בום! אתה זקן. קיץ חורף וסתיו הכול אותו הדבר בכל עונה אתה מרגיש דומה כאילו שדבר לא משתנה,עם הזמן שמגיע והיום שאתה חולם ברקיע אתה מנסה לפתח חלומות שמחים ומיוחדים שאין עוד לאף אחד. אל תברח ואל תנסה ללכת למקום בו הכול סגור וכל הזמן בו שלכת,תחפש את האור ואולי תמצא משהו טוב. לפעמים אתה מחפש את החברים הטובים שלך אבל בעצם חלק מהם דופקים אותך,אתה רץ ממקום למקום בתקווה ששמרו לך שם מקום ואולי מישהו ירצה לחלוק איתך סוד. תמיד אתה נרגש מנסה להראות ביטחון שבעצם אתה בלב שבור לרסיסים כמו חלון שנפלו עליו טילים. לעולם אל תסתכל על העבר כי בטח שם תמצא רק חרא שאף אחד לא ירצה לראות עוד הפעם שוב ובטח שלא את המיל…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תראו איזה דברים נוראיים מפרסמים עילנו ב ''דוינהאנט''. תציפו את האתר בדברים נגד חייבים ! http://israevil.deviantart.com/gallery/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by benor,

שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dans41,

שלום, אני לא מצליח להתחבר לפורום דרך tapatalk, אני מחובר שם לפורומים אחרים וזה עובד כראוי, אני יכול להיכנס לאתר של הפורום כרגיל אבל אני לא מצליח להתחבר דרך האפליקציה, זה רושם שגיאה כלשהי. איך ניתן לסדר את זה?

19. שלום רב אשמח לעזרה הבן שלי הקטן בטעות לחץ על איזה כפתור בשלט והטלוויזיה ננעלה מה שלא עשיתי לא עובד. אף אחד מהכפתורים בשלט פתאום לא עובד אפילו בכפתורים בצד בטלוויזיה לא מגיב היא תקועה על סמארט ולא מצליחה לראות ערוצים. מה עושים. אשמח לעזרה דחופה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Googleness,

מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מדובר במבצע הנוכחי (לאורך דצמבר?) בצומת ספרים. התקנון: https://www.booknetshop.co.il/page.asp?id=190000 1. לפי השורה הראשונה בתקנון קיבלתי רושם שהאתר תקף רק בקנייה מהאתר. נכון? לא נכון? 2. תקף רק על המבחר (המאוד מצומצם) של 'רבי מכר' שמופיעים באתר (https://www.booknetshop.co.il/bestseller.asp), או שיש עוד משהו? יש רשימה מלאה איפהשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by masterb,

מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לפני חודש ושבוע ביקשתי להעביר את הקו של בזק לכתובת חדשה בתקופה הזו היו אצלי כבר 5 טכנאים, היום היה שוב טכנאי שאמר לי משהו כמו צריך לסדר את הכבלים מתחת לאדמה או משהו לא מובן בעליל והוא לא יודע מתי זה יסתדר עד להודעה חדשה, בקיצור אמרתי לנציג לפני שבוע אם שבוע הבא אין לי אינטרנט אני מתנתק מכם, אמר לי סבבה, התקשרתי אליהם שינתקו אותי אחרי המתנה של 40 דקות וכאב ראש של "שנייה אני מעבירה אותך ואז מהתחלה כל החפירה.." אמרו לי אתה לא יכול להתנתק אלא אם כן אתה רוצה קנס של 500 שקל ואז ננתק אותך, לסיכום יש לי מספר שאלות: 1.לפי החוק האם מותר להם למרוח ככה לקוח כזה הרבה זמן, או יותר נכון מה הזמן המקסימלי שלהם שאפשר לבטל חוזה? 2. אם הם לא יכולים לספק לי שירות תוך זמן מסויים אני יכול\זכות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים