עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yanushka,

http://yanushka.superihost.com/Who_Wants_To_Be_A_Billionaire.html :-\

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bagetrek,

הגירסה הקרועה ! :jump1:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by stagadam,

התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by neo690,

אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BetZeFer,

מה לעשות שאנחנו בני אדם עצובים ושמחים לפעמים באותו הזמן,החיים עוברים כלכך מהר שפתאום בום! אתה זקן. קיץ חורף וסתיו הכול אותו הדבר בכל עונה אתה מרגיש דומה כאילו שדבר לא משתנה,עם הזמן שמגיע והיום שאתה חולם ברקיע אתה מנסה לפתח חלומות שמחים ומיוחדים שאין עוד לאף אחד. אל תברח ואל תנסה ללכת למקום בו הכול סגור וכל הזמן בו שלכת,תחפש את האור ואולי תמצא משהו טוב. לפעמים אתה מחפש את החברים הטובים שלך אבל בעצם חלק מהם דופקים אותך,אתה רץ ממקום למקום בתקווה ששמרו לך שם מקום ואולי מישהו ירצה לחלוק איתך סוד. תמיד אתה נרגש מנסה להראות ביטחון שבעצם אתה בלב שבור לרסיסים כמו חלון שנפלו עליו טילים. לעולם אל תסתכל על העבר כי בטח שם תמצא רק חרא שאף אחד לא ירצה לראות עוד הפעם שוב ובטח שלא את המיל…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

http://www.metacafe.co.il/watch/336783/mike_the_best/ תהנו

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום, למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by finish,

אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by stone cold,

אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תגידו גם אתם מזילים ריר כשאתם רואים לוחות אם חדשים ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DAVIDD,

http://www.youtube.com/w/Barbie-Girl-LOL--ISR?v=zU1zG2TwM0M&search=isr

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני וחבר רוצים לערוך מסיבה לגילאים 18 + ( בגלל השתיה ) מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לעשות בו מסיבות ? ( אני מתכוון לא לשכור את המקום אלא מקום חינמי ) ואני חדש בתחום אז כל מי שאירגם פעם מסיבה ויכול לעזור לי ( מיקום , DJ , איך להגיש שתיה, כמה לקחת כניסה ועוד דברים ) זה יהיה טוב אהה ציוד הגברה יש לי כבר ** אם זה באמת יצא לפועל כל חברי האתר מוזמנים **

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. טוב אין לי מושג מה זה.. זה חוזר כל חורף ונימצא במטבח בתקרה.. ובשירותים מעל המקלחת 3 שאלות.... -מה זה הדבר הזה? -למה זה מופיע? -ואיך מונעים את זה? זה מכער את הבית רצח לביינתים אני עובר עם מטלית יבשה ומנגב את זה.. זה נעלם קצת אבל חוזר אחרי שבוע

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כרגע חזרתי מהבקום עם תעודת השיחרור! סיימתי את דרכי בצבאית! 13 חודשי שירות! ואפילו פטור ממילואים!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by harbinger,

אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SHAY951,

http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 00000,

ריסק אותי http://www.youtube.com/watch?v=PGEbIQ9ekug

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yossi1981,

לא רחוק היום בו לכל אחד מאיתנו תהיה גישה להורדת סרטי DVD מהאינטרנט ,טכנולוגיית הVDSL עוד שנתיים שלוש אצלנו בנוסף אני מניח שעוד שנתיים שלוש צורבי הDVD יהיו מהירים וזולים יותר. אז מה אתם אומרים ? האם היום הזה בו ספריית הDIVX שלנו תוחלף על ידי ספריית סרטי DVD מתקרב ובא? מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BuzzUKO,

היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים