עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DAVIDD,

http://www.youtube.com/w/Barbie-Girl-LOL--ISR?v=zU1zG2TwM0M&search=isr

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RayZ,

אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך. זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים. חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה. ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים. די מייאש. אנשים, עזרה. יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה) בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gshhar,

היא לא מדהימה??!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני צריך רכב לערב אחד(מקסימום יום אחד), אבל לפי מה שהבנתי הרבה מהחברות הגדולות לא מוכנות להשכיר רכב למישהו בגילי (20) . אני כבר לא נהג חדש ועברו יותר משנתיים מאז הוצאתי את הרישיון. האם מישהו יכול להמליץ על חברה שתסכים להשכיר רכב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by amisha,

שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

http://www.metacafe.co.il/watch/336783/mike_the_best/ תהנו

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by club_501,

די נמאס!!!!!!!!!! > > > גם אתם מקבלים את ההודעות האלה באיסיקיו??????? מתי זה יפסיק? כל יום אני חוסם 2-3 הודעות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!

10. תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חזרתי עכשיו לסופשבוע מטירונות 02 ודווקא נראה לי שרזיתי+גדלו לי השרירים במיוחד החזה..איך אתם מסבירים את זה? ואני אוכל שמה טוב מאוד...אפילו כשיש פריסות אני לוקח איזה פרוסה עם קצת שוקולד... בכל אופן הטירונות עצמה סבבה לגמרי רק צריך להתרגל לטירטורים...ולשעות המוזרות של השינה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by redead,

אני רוצה להכין לחברה שלי תליון לב עם חריטה מאחורה ואני מחפש מה לחרוט.. חברים ביחד כבר 5 שנים ככה שזה עסק רציני :-)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, מחר הבגרות הראשונה שלי, ואני לא יודע מה אני צריך להביא למחר ולא אמרו לנו,הבגרות בשעה אחת אני גם לא יודע כמה זמן לפני הבחינה לבוא. אשמח אם תענו לי על השאלות. תודה מראש ערן.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by solo53,

מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by vadkom,

אהלן חברה לא מזמן עשיתי חשבון ב - paypal עלמנת לשלם על משחקים שאני מזמין בsteam . משהו אולי יודע איך לשלם דרך paypal כאשר מזמינים משחק ? ומה זה Billing address ? מה אני ממלה שם? (בטוח משהו שקשור לחשבון ב -paypal )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by redti,

אני בעוד כשנה מתגייס לצה"ל ואני מתכוון ללכת לגבעתי ורציתי לדעת אם פלס"ר גבעתי שזה כביכול היחידה המובחרת של הגדוד.. האם מדובר כבר בסיירת או שזה אותה רוטינה כמו בגדודים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SubX,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מאזור חיפה ככה שרק בחיפה זה רלוונטי יש את גון בריינרס בחיפה מידע על הקורס הנ"ל http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=6633&CompanyID=1 ויש את תפנטיק מידע על הקורס הנ"ל http://www.openu.ac.il/tafnitech/pc_tech.html יש לכם המלצות? או מקום שאתם יכולים להעיד עליו תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by YTZ,

למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. תשתית בינה מלאכותית חדשה במכשירי Pixel משלבת כוח ענן עם פרטיות מקומית, בהשראת הגישה של אפללכתבה

22. Started by Sting,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

ח"ח למתורגמן.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Roshy,

שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elyaz,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/706/369.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet אייזיק אסימוב מפורש.. "מסקנות ראשוניות מהתקרית מלמדות כי לא נעשתה טעות אנוש"

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.