עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני בפורום הזה מעבר לחצי שנה ואני מרגיש שאתם כמו חברים שלי בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות אני בן 17 וחצי ואני עוד מעט צריך להתגייס בתאריך קרבי.... עכשיו אני שלחתי ללשכת גיוס אימייל שברצוני לשרת ביחדת ממר"ם שבוע לאחר האימייל ששלחתי קיבלתי מכתב ובו סירוב לבקשתי... בשל נתוני לפני כשבוע שלחתי להם עוד אימייל שאני רוצה לדעת מהם הנתונים המתבקשים ליחידה לפני כשעה קיבלתי שיחה מבחורה בשם טניה שהיא אמרה לי שהנתונים הללו חסויים ואין באפשרותה להגיד לי וכי נמצא לנכון לא לגייס אותי ליחדה הזאתי.... עכשיו ברצינות חברה יש לי בגרות מעבר למצופה כמובן מלאה אני בקיא מאוד מאוד בנושא המחשבים עכשיו מה אני יכול לעשות אני אובד עצות תאמינו לי בחיים יש לי ים קומבינות אבל בצבא אני חדש …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shark1011,

אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by איסתרא בלגינא,

טוב, אולי פורום "על האתר" היה מתאים יותר, אבל יש שם פחות מעשר הודעות והאחרונה משנת 2011! ממש מתאים לי איזה SSD, אז ישבתי עכשיו ופתרתי את ההגדרות בחידון. אבל לא ברור לי איך אני מרכיב את המילה - מה סדר ההגדרות שמה אני אמור לקחת את האותיות? מלמעלה למטה וימין שמאל לא ממש עוזר לי. האם הסדר הוא האות מהגדרה 3, מהגדרה 2, מהגדרה 5 (עליונה ואז תחתונה) ומהגדרה 7? ואחרי שאני מוצא את המילה, מה פרט אליה אני אמור לשלוח? שם, דרגה, מס' אישי? כינוי בפורום? משהו אחר? מכתובת האימייל שאיתה נרשמתי לאתר או כתובת אחרת? בין העונים תוגרל הכרת תודה. 8)

4. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SHAY951,

http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by דניאל52,

BMW Police Chase! 15 years old kid is chasing the police!! http://youtube.com/watch?v=HJOQFAKVK6I

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אורח ztos--

http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yigal33,

כמה ביטים יש במגה בייט מישהו יודע? תודה לכול העונים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

מה זה הלטעה הזאת בחיים שלי לא ראיתי כזאת יש אותה איפשהו בישראל ? http://www.ryanphotographic.com/images/JPEGS/Thorny%20Devil.jpg

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ראיתי את הידיעה הזו לפני כמה דקות בחדשות ערוץ 10, והעסק הזה כ"כ :pissed: ! מילא באזרחי, שם עדיין לא יצאו מהשוק של ווינדואוס 95, HOW THE F**CK מאפשרים לחיזבלאט להגיע למחשבי צה"ל ?!! כאילו הם לא שמעו על הצפנות ? ולא, WEP לא נחשב . אני לא מבין איך בשנת 2006, לא מצליחים לעצור חיזבלון עם לאפטופ וכרטיס רשת ?!! איפה כל יחידות המודיעין המפוצצות ?! גרר..... אני ממש מחזיק את עצמי.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Zeev86,

לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by solo53,

מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 00000,

ריסק אותי http://www.youtube.com/watch?v=PGEbIQ9ekug

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הדמות אוסקר מהאלופה- בין כל הדמויות המשעממות באלופה ובלונדינית אחת שווה אבל משעממת הדמות של אוסקר מאוד מבדרת אותי ואני חיב להגיד הרבה זמן עבר מאז שאיזה שחקן ישראלי בידר אותי בקיצור אני נותן לו תתואר מלך המלכים (אני רואה יותר מידי WWE ) של השחקנים הישראלים כרגע וכו תמונה של הבלונדה שלא תעלב ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. נוכחתי לשים לב לכך, שכל פעם שאני נכנס לחשבון הגוגל שלי, בין אם בשביל להעלות סירטון ליוטיוב, ובין אם להעלות תמונה ל-Picasa Web Albums, אני מקבל ספאם מגוגל בדוא"ל, שהתרחשה כניסה חדשה לחשבון שלי. איך אני נפטר מהדרעק הזה?

19. Started by vitush,

היי הייתי היום אצל קצינת המיון והיא ההביאה לי להיות אפסנאית טכנית בצריפין מצ''א 108 יומיות בגלל שהורדתי את הפרופיל ל45 נפשי.. השאלה היא מה בתכלס אני עושה בתפקיד? מה השעות יציאה? ויש תורנויות\שמירות? משו?? תודה לעונים =))))))

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yotam Holtzman,

אני גיטריסט מתחיל אבל אני די יודע לנגן ואני רוצה לקנות את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי (יש לי כבר אקוסטית) אבל יש כלכך הרבה דגמים ואני לא כלכך מבין בזה אני מחפש צליל כבד אבל חלק טיפה כמו של david gilmour. ממה שהבנתי עד עכשיו אני צריך לקנות גיטרה של fender, אבל אני אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין בזה. תודה לכל מי שעוזר!

21. Started by freee,

שלום לכם גולשים יקרים, אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: *צונזר עקב פרסום* יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. בבקשה ביקורת!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by FatalZero,

היי, תגידו חבר'ה כדאי להרשם לפורומים האקסלוסיבים של rotter.net (הפורומים שבתשלום) איך ההורדות שהם מביאים שם? ("ההורדות החוקיות כמובן") והאם זה שווה את הכסף? אני מעוניין בעיקר לשמוע אנשים שחברים\היו חברים בפורומים שלהם...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by klayton,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. למי שלא מכיר, מדובר בסרט המבוסס על הנובלה הגרפית של פרנק מילר (שכתב גם את "SIN CITY" והשתתף בבימוי הסרט) באותו שם, המתאר את קרב תרמופילאי המפורסם. בהחלט שווה צפייה: http://www.moviewalah.com/news-gossip/what2watch4/2007/03/05/watch-300-seconds-of-300

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by edenn,

יש לי מורה דתיה בבית ספר, ואני חושד היא חובשת פאה, מישהו יודע איך אני יכול להיות בטוח?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים