כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
-
האם על החנות/יבואן לספק מסך חלופי בזמן שהמסך המקולקל נשלח לתיקון במסגרת האחריות ? אם לא, האם יש פרק זמן מקסימלי שעל היבואן להחזיר את מסך מתיקון, שוב במסגרת אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מחפש פוסט שהיה פה בעבר וחיפשתי אבל לא מצאתי ??? אז היה פוסט לא מזמן מהשנה הזאתי חודשיים שלושה מקסימום קודם שדיברו בהתחלה על המעבד של PS3 {סל} גם נתנו באחד מן העמודים מישהו שרינדר מכונית שהמחשב זה 3 PS3 והפוסט דיברו על רינדורים והסבירו הרבה דברים או שזה פוסט אחד או שזה שתיים לא זוכר נראה לי בפוסט השני גם מישהו נתן רינדור של מישהו איזה דמות אם הרבה שיער או נחשים ואם יותר ממליון פוליגונים תודה לעוזרים אולי אני יצליח להיזכר בעוד פרטים
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם דגם הגיימינג העתידי של AMD יהיה עוצמתי יותר מה-GeForce GTX 1080, למרות הכל? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מישהו שמע על זה? זה המיקוד היחידי שמצאתי להיסטוריה 5 יחידות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
בס'ד. אני יודע שטחנו את זה ושאלו את זה כמה פעמים,אבל יש כמה דברים מעבר שאני רוצה לשאול גם. אני בכיתה י'ב,ואני כמעט בטוח לא יגמור את השנה עם תעודת בגרות מלאה,יהיה לי ביד סביב ה15 יח'ל. •אני רוצה לדעת אם אלה שאין להם בגרות מלאה פה זה באמת פגע בהם במציאת עבודות אחרי צבא וכו'.. •אני שוקל לעשות עוד פעם י'ב,אבל לעשות את זה בקידום נוער,וזה במקום להשלים אחרי צבא,גם ככה הגיוס שלי יהיה בסביב חודש מרץ שנה הבאה,פשוט אני לא יכול ללמוד עם עוד 15-20 תלמידים סביבי,אני בחיים לא מרוכז,שמה אני יכול לקבוע באיזה שעות אני רוצה ללמוד,ומספיק לי ללמוד 2-3 שעות ביום וזהו. מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?,באמת שאני צריך הכוונה מהחברה היותר מנוסים שפה.
-
- 41 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר/שרת שאפשר לעלות בו קטע וידאו של 35-50 מגה. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה לגבי הבגרות במתמטיקה ,אני ממש מצטער אם זה לא המקום, אבל חיפשתי בכל האתרים לראות אם אפשר לשאול שאלה כזאת ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי. אז ככה, אני עשיתי השנה 4 יחידות מתמטיקה(כיתה י'). קיבלתי במגן 77 ציון טוב ביחס לשאר הכיתה שלי(אני לומד בהקבצת "4,5 יחידות יש הקבצה גם גבוהה יותר של ילדי 5 יחידות באמת) בכל מקרה אחרי שכל השנה היה לי רע במתמטיקה קיבלתי ציונים לא טובים כמו השאר, לקראת הסוף עליתי וקיבלתי כמו שציינתי מקודם מגן שהייתי יחסית מרוצה ממנו. בכל מקרה לבגרות הגעתי יחסית עם בטחון אבל לא הלך לי טוב, לא לקחתי את זה כל כך קשה כי היה לי את מועד ב. בסופו של דבר גם במועד ב לא הלך לי טוב(סיכוי טוב שאני נכשל בשניהם) עכשיו אני מצוברח מאז די הרבה, זאת אומרת אני לא חושב על …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המשתמש dddddd פתח שרשור בנוגע לתוכנה. הגבתי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284148.0 הוא לא אהב את התגובה שלי, הגיב בחזרה, הגבתי לו, וקיבלתי איום על חיי מילד בן 12 נראה לי. קיצר עבריין מקלדת - אחרי זה מתפלאים למה ילדים קטנים חוטפים כל היום מכות :lol: ההודעה שבה חיי מאוימים : http://img406.imageshack.us/my.php?image=werwertx7.jpg ציטוט : "תקשיב טוב יחתיכת מניאק פעם הבאה שתדבר ככה אני יחסל אותך מבין? ועם יש לך ביצים תביא תכתובת שלך" ועל זה נאמר: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אחינווווווווווווו"
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל אימיילים לג'ימייל כשחשבונות יוטיוב מעלים סרטון. לפני שבוע בערך בשורת הנושא היה אפשר ללחוץ ולעבור לעמוד הסרטון מבלי לפתוח את ההודעה. אהבתי את זה מאוד כי זה חסך הקלקות אבל משום מה זה נפסק אחרי יומיים בערך ועכשיו עדיין זה מופיע אבל כשלוחצים על זה אין משמעות וזה פותח את ההודעה. יש קושי למצוא מידע בגוגל לגבי הבעיה כי מקבלים תוצאות שקשורות לצפיה ביוטיוב מתוך ההודעה וזה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה. אני מקווה שהבנתם ואם לא אני מצרף תמונה כמו שזה נראה. אני מאמין שגם אתם מקבלים כמוני (במידה וביקשתם לקבל איזכורים לג'ימייל על סרטונים)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-