עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GRiM,

האם כדאי לקנות משהו ב-eBay? איך בדיוק המוצר יגיע אלי? איך אני יכול להיות בטוח שהמוצר ישלח אלי אחרי שאשלם את הכסף? יש כאן מישהו שהתנסה בזה פעם? נגיד ואני רוצה לקנות את ה-PS2 הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=62054&item=8172749316&rd=1 מה אתם אומרים, האם 155$ זה כל התשלום?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ כפי שאתם רואים, הדף התעדכן עם תמונות חדשות (בלשונית Images כמובן) ומידע חדש. ובנוסף בריבוע הראשון מימין כתוב End of 2006, יכול להיות שהמקלדת תצא השנה? (ד"א יש איזה משהו מוזר בתיבה האמצעית, אם מישהו יודע מה זה אנא האר את עינינו). עברתי קצת על התמונות, וכפי שראיתי, בתמונה Arrow keys אפשר לראות בבירור כיסויים למקשים. דסקסו.

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  3. היום היה שיעור כימיה. עכשיו, המורה לכימיה היא אחת שגם ככה עושה שטויות ומדברת מצחיק, אבל היום היא שברה כמה שיאים. אז ככה, הכל מתחיל מזה שהיא אומרת שזהב היא המתכת שמוליכה הכי טוב, אחריה כסף ואחריה נחושת (האם זה נכון? לפי הידוע לי קודם כסף אח"כ נחושת ורק אז זהב). עכשיו, אז היא אומרת שמשתמשים בזהב בגלל המוליכות הגבוהה שלהם בצ'יפים למחשבים. כנראה היא לא שמעה על זה שצריכים דווקא מוליכים-למחצה ומשתמשים בסיליקון. כדוגמא היא אמרה שמעבדי הפנטיום החדשים יקרים מאוד בגלל זה, שהוסיפו להם עוד זהב : . (התגובה שלי הייתה סתם רשימת "BULLSHIT" בגדול למי שלידי בשולחן ) בלי קשר, אחרי זה היא כשעברנו לנורות להט היא אמרה שהחוט להט נשרף ולא ניתך (היא הדגישה שזה נשרף ולא ניתך) ועל כן יש חמצן בפ…

• 40 תגובות
    • 7.6k צפיות
  4. אני לא יודע אם זה חוקי או לא,השגתי קטע קטן (בסביבות ה 5 מגה) של להקת קרוספייר המהממת שביצעו כמה שירים של יזהר כהן בגירסת רוק כבד בקדם ארוויזיון (איכות בכלל לא משהו אבל הם פצצות). אפשרי לפרסם את הלינק כאן?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  5. מקרה קשה של רמזור תמים שבמקרה נח לו .... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by FIRE-KID,

אני עשיתי שאלון 005.. היה דיי קל חוץ משאלה אחד סעיף א'... כנראה יש לי 85... (אבל המורה שלי הגיש אותי על 80 והורס לי כנראה..) מה איתכם?

• 131 תגובות
    • 9.8k צפיות
  7. Started by x-dude,

למישהו אחר חוץ ממני יש בעיה עם amazon.uk ? אני מזמין הרבה מאמאזון,פתאום כתוב שהכרטיס שלי לא טוב (צריך לשנות תאריך הפוגה או לתת מספר כרטיס חדש),הכרטיס שלי בסדר ותאריך ההפוגה שלו הוא ב2004 ,אז יש עוד מישהו שיש לו בעיה עם אמאזון (אנגליה)? אני מאוד מקווה שזו בעיה מוזרה באתר :'(

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by benor,

אני לא מצליח להכנס למשתמש שלי באתר של דיסקונט. מישהו שיש לו חשבון בדיסקונט יכול לבדוק אם זה עובד לו? תודה. http://www.discountbank.co.il/cgi-bin/inetcgi/discount/front/indexpage.html (בצד ימין למעלה, החשבון שלך)

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים.. אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונות תדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב.. תודה רבה לכולם על התמיכה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by picachu,

היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

הרצאה של 10 דקות על מה חשוב בחיים... כשהמרצה שלך גוסס. Randy Pausch reprising his Last Lecture: http://video.google.com/videoplay?docid=8577255250907450469 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.

16. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים

17. Started by dudi190,

סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  18. היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by tdknight,

האם ניתן למצוא איפשהו גדלי אוכלוסייה בערים שונות בישראל לפי שנה? (בעיקרון אני צריך מ-1948 עד 2008 בדילוגים של 10) או גרפים כלשהם?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. שי לי\לנו להקה ואנחנו מעוניינים להקליט שיר (פרומו\דמו ) באיזור האיכות הסבירה ומחפשים מישהו נחמד שאולי יוכל לעזור לנו... (הסגנון זה מטאל ) יש כאן מישהו שיודע לעשות הקלטות? (אנחנו רוצים גיטרה וקלידים ושירה ותופים שיהיה מכונת תופים .) רצוי מאיזור המרכז _________________________ יש לנו אחד שהסכים לעשות לנו הקלטה הבעיה הוא מהדרום

22. היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. בשנת 1996 רכשתי דיסק טראנס אם אנני טועה היה של TSUYOSHI SUZUKI או שאולי ביחד עם אמנים אחרים היה נחשב בזמנו מוצלח מאוד , היה מסוג הטראנס האיכותי והפסיכודלי ולא איזה משהו יבש וחסר טעם . אני זוכר שלאלבום היה עטיפה משולבת צבעים שחור ולבן וכן היו הרבה ריבועים . אם למישהו יש מושג באיזה אלבום מדובר אודה לו מאוד .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!

• 13 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים