כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , משהוא מכיר את החנות Comp4u? ( או אם יש לה סניפים..?) משהוא קנה משם פעם ? המלצות , דברים לא טובים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בביה"ס אני לומד בדר"כ בין 10 ל-12 שעות כל יום, וחשבתי שאפשר לנצל את הזמן הזה לדברים מועילים. יש תרגילי רגליים שמחזקים את הבטן ואת הברכיים (להרים ולהוריד) אך זה מחזה קצת מוזר - בכל זאת, אפשר לאמץ שרירים (בטן, גב, ברכיים, זרועות וכו') בזמן הישיבה הכה-ממושכת הזו, השאלה היא האם זה באמת אפקטיבי ומחזק את השרירים? (פעולה פשוטה של כיווץ ושחרור, אלפי פעמים ביום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדיכאון לגמרי קניתי חולצה לא מזמן והיא כבר קיבלה כתם בולט שלא יורד בכביסה . ניסיתי הכל חוץ מאקונומיקה כמובן וזה לא עוזר.. אני אפילו חושב שניקוי יבש לא יעזור . מכירים טיפים טובים להורדת כתם עקשןןןןן במקרה? והחולצה עלתה די הרבה ככה שהיא שווה תהשקעה מבחינתי.. תודה לכל העוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם, אנשים טובים, בחיפושיי אחר... תפוח אדמה אפוי עם דברים טעימים בפנים. מי שיודע על מה אני מדבר, יודע על מה אני מדבר. מי שלא - בדיזינגוף סנטר כל שבוע בימי חמישי ושישי יש "יריד אוכל" שבו יש כל מיני דוכנים שונים של מאכלים שונים ומשונים. אחד הדוכנים הפופלריים ביותר(ובצדק, כי זה כ"כ פאקינג טעים) הוא דוכן שנקרא Alex Potatoes ובו מוכרים תפוח אדמה אפוי(תפוח אדמה שנאפה בתנור ענק שגורם לו לטעם דומה לקרטוצ'קע) וממלאים אותו בדברים כמו המון חמאה, גבינה, שעועית וכו' וכו'. אתמול הייתי בסנטר וכהרגלי, אכלתי שם וזה היה פשוט כ"כ טעים... אני רוצה עוד... הגיוני שיש להם רק דוכן בסנטר פעמיים בשבוע בסוף שבוע וזהו? או אולי הם ממוקמים איפושו ואני אוכל להתחיל דיאטת תפוחי אדמ…
-
- 42 תגובות
- 9k צפיות
-
-
הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
חבר'ה, קיבלתי שיעורי בית די מזוויעים ויש כמה סעיפים שאני לא יודע איך לעשות. אני צריך לקבוע אם המספרים הבאים הם רציונאליים או לא ולהוכיח את זה: R(2)- 3R(3) Log2(3) R- שורש 3R - שורש שלישי לוג בבסיס 2, של 3. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. אודה לכם אם תצרפו הסבר כדי שאוכל להבין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לילה טוב. סוף החודש יש את "יריד המותגים", השאלה שלי היא האם באמת שווה לי לשרוף יום שלם על נסיעות ליריד, דמי כניסה, ולהנות מפרי המבצעים או שמדובר על עבודה בעיניים ואין טעם בכלל לפזול לשם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
דודה של חברה שלי נפטרה היום ז"ל. אני לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה ועל מה אני יכול לדבר עם חברה שלי כדי לעזור לה בדרך כלשהי תגידו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור ומה אני יכול להגיד לה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שראיתי שה X 540 נמכרים במחירי זנות שם (80$) לעומת מה שיש בארץ (החל מ 560) התחלתי לתהות... תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + H2O 9) KMnO4 → K2MnO4 + MnO2 + O2 איך אני יכול להשוות נוסחאות כאשר בשני הצדדים יש + ? מה זה אומר ? שמתקבלים שני חומרים חדשים ? איך אני משווה נוסחאות בעלות מצבי צבירה שונים ? 21) Fe(s) + H3PO4(aq) ® Fe3(PO4)2(s) + H2(g); מה לגבי 2 חומרים שהופכים לשלושה(?) ? 35) CnH2n+1NH2 + O2 ® CO2 + H2O + N2 : תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות פלאפון מאיביי וכבר קראתי והפנמתי מה צריך לבדוק בפלאפון וכל הדברים האלה כדי שיתאים לארץ אבל יש לי עדיין בעיה עם דבר אחד חשוב ומרכזי - המכס חפרתי בהרבה פורומים ומצאתי מס' טיפים שחלקם עובדים חלקם לא עובדים.. אני בעצמי מבולבל בגלל שחסר מקור מידע אחד מרכזי עם כל הטיפים ובכלל מקורות המידע בנושא הזה דלים מאוד, אז אלה הרעיונות ששמעתי מאנשים: 1.המכס לא יכול לגעת בכם אם המכשיר פתוח ונעשה בו שימוש 2.לפתוח את האריזה ושהיא תיהיה פתוחה(מה ששמעתי שלא בדיוק עובד למרות שזה הצליח למישהו אבל לי אין ניסיון ככה ש ..) 3.מישהו כתב : למשל אפשר לארוז איי פון בתוך פצפץ ולארוז אותו בתוך קסטת וידאו תמימה ולארוז את הקסטה בתוך קופסת עטיפה של כושר ודיאטה והתעמלות ול…
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש הקדשתי כמה וכמה דקות למחשבה - איך מבטלים את הפיראטיות? למשל, מה רע בדיסקים של UMD, מבית ה-PSP של סוני? לאף אדם בבית אין צורב UMD. וכמשווקים קורא כזה צריך לשווק אותו כך שיהיה מובנה שהוא רק קורא. שיהיה בלתי אפשרי פיזית להעביר את תוכן הכונן לפורמט אחר. משהו שיחשבו עליו כמה חודשים, אבל אני בטוח שיימצאו פתרון. ככה, כמו שמי שלא גיימר (או לא צריך הרבה זכרון בשביל תוכנות ייעודיות) לא קונה מ"ה 64 ביט, כך מי שלא גיימר לא ייקנה את הכונן הזה. הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה אפשרי, וזה יצריך מהפך כלל-עולמי-חומרתי-תוכנתי בשביל שזה יעבוד. אתמול עלה לי רעיון, אבל הוא נשמע ממש מגעיל, אבל אני הייתי מוכן להוציא אותו לפועל, כי בסופו של דבר, מי שקונה חוקי גם נפגע מהפיראטיות וגם, בסופ…
-
- 123 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
היי אנשים פעם היה דיון פה שכל אחד בנה את המפרט האולטימטיבי מבחינתו ללא הגבלת תקציב, עכשיו לאור כל השינויים שהיו בטכנולוגיה בזמן האחרון, חשבתי שזה זמן טוב להריץ עוד דיון כזה הנה שלי : מעבד: Intel Core i7 Extreme 965 3.2Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 - מחיר: ₪5214 קירור למעבד: Thermaltake V1 AX כמות: 1 - מחיר: ₪220 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 - מחיר: ₪1859 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 3x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪1144 ספק כוח: Thermaltake Though Power 1000W 100A/12V 4XRails Quad SLI 8Pin כמות: 1 - מחיר: ₪1340 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL7-7-7-20 כמות: 1 - מחיר: ₪3001 קשיח למחשב שולחני: Samsung …
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-