עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Interl-Conore,

OMG! :-X

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by benhous15,

יש לי mp4 שקורא סרטים רק עם סיומת של avi... למישהו יש תוכנה מסוימת לשינוי סיומת של סרט מ- TV ל - avi ? וגם הסברים לשימוש בתכונה .. אשמח לקבל עזרה .. תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by llime,

רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. באוגוסט אני משתחרר ומאז שהגעתי לגדוד אני יושב למשקית תש שלי על הראש בנושא של הבגרויות, עכשיו הקורס מתחיל נראה לי ב25 למאי ועכשיו אומרים לי שיש לעבור מבחנים עניינים בשביל להתקבל לזה אז יום שלישי אני נוסע למבחנים האלה ליד פרדס חנה קרקור, עכשיו השאלה שלי היא למה צריך את המיונים האלה? אני צריך להשלים רק אזרחות.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אהלן אנשים, לא יודע מה איתכם אבל לי נשבר המחירים בבתי הקולנוע בארץ. לא יודע איך זה אצלכם אבל כאן בב"ש סרט עולה 33 ש"ח, ונדמה לי שהקולה הכי קטנה 10 וגם הפופקורן מאוד יקר. לצאת לסרט כבר עולה מעל ל50 שקל, גם מאוד יקר וגם מאוד מאוד לא נוח לסחוב. לנו!! יש את הכוח!!! אז בוא נמחא! מה זה צריך להיות? כל מה שצריך לעשות זה חרם צרכנים כולל ורציני! אז אני מבקש מכל הקוראים של הת'רד הזה: א. תעזרו לי בחרם על בתי הקולנוע בין התאריכים 1\11 - 30\11 ב. תגיבו ותשכנעו עוד אנשים להצטרף לחרם!! הכמות תקבע הכל! אז תעזרו לי לעזור לכם לעזור לכולם. תודה לכל המחרימים והמחרימות ;D

• 99 תגובות
    • 8.2k צפיות
  6. אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. היי אם הנושא לא מתאים לפה, אז בבקשה להעביר. ניסתי להוציא את ההארד-דיסק שלי מה cooldrive4 והבורג שתופס את ההארד-דיסק הוא הרוס, כאילו אי אפשר להוציא אותו. \אז מה אני יכול לעשות??? :'(

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HitmanX,

היום בבוקר עם הקפה של לפני העבודה גלשתי לי פה... ונתקלתי בנושא דיי מעניין שלא אזכיר מה היה בו.. הוספתי אותו אותו למעודפים כי עוד לא התפתח שם כלום מעניין, עכשיו אני נזכר בזה, בא להכנס ו- הנה הקישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219056.msg1919203;topicseen#new השאלה שלי למה הוא נמחק..? זה נכון מה שהבחור ההוא אמר? מזה ההרדקור-צנזורה הזאת..

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by ClleG,

שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by Vaz,

בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by IG,

אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

מתוך האתר של שבי... http://members.tripod.com/shabi365/house.html ;D

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Biatch,

אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה... אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה... יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה? (כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר) [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=Oym9Cb-TNdk

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. אז ככה יש אזה שיר יפה מאוד עם סקסופון ניסיתי כמה שיותר ליהיות סקסופון אז ככה זה הולך מקווה שתצליחו לזהות תשיר... שמעתי אותו פעם איפה שהוא לא זוכר. http://www.mytempdir.com/1100911 תיצחקו תחייכו קצת חח ;D רק תזהו תשיר. נישבר לי ממנו כל היום אני מנסה לחקות תסקסופון חח

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by GiZmo,

קבלו מה קניתי בארה"ב: וכן, אני רוצה שקל מה, אסור קצת להתלהב ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by casio222,

יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. Started by guy94,

נו אז איך היה ? מה היה ? יש תמונות ?

• 161 תגובות
    • 11.8k צפיות
  20. Started by Aviko,

יש לי עבודה בשלח ואני חייב לכתוב מה זה חוק מחלול ואיך הוא מתקשר לקקל?? עזרה!?!?!?!?!?! תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. תעיפו מבט , יש כאן בידור זול לכמה דקות ;D http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matash/product.asp?pf_id=EJ1526vaz

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by sh2006,

אני אתחיל בזה שאני מפגר ...אני לא בסדר לא הייתי צריך לנהוג ככה...אז בבקשה בלי להוסיף. חזרתי הביתה בשעת לילה מאוחרת מכיוון אשקלון לרעננה על כביש 4, אחרי צומת גהה המשכתי על הכביש , בגלל שהוא היה 4 נתיבים הייתי בטוח שזהו כביש של 110 אז הרשתי לעצמי לנסוע מהר מהרגיל. לאחר 2 דקות פלאש חזק האיר את כל הכביש...לא ניתן לתאר את ההרגשה הרעה שעברה עלי. עכשיו אני בבית מחכה לדוח בעצב רב , האמת שהמחשבה שאבא שלי יראה את זה יותר מרעידה אותי. בכל מקרה מישהו שעבר את זה או מבין יכול לתת לי עצות או לפחות לספר לי מה הולך לקרות בשבועות הבאים? כביש 4 בחלקו אחרי גהה הוא כביש של 90 קמש ,לפי מה שאני בדקתי.

• 150 תגובות
    • 19.1k צפיות
  24. בפרטי.... תודה רבה=)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by R0ck,

http://moomoo.co.il/films/eggs.html

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים