עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש דרך לעשות שאקבל התרעה?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by idle`,

לא ידעתי שקיימים חזירים בגודל כזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404635,00.html

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by someone,

Ben sends a reminder of ATI chat that will take place today at 4PM EST. Server: irc.progameplayer.com Channel: #Rage3D Guests: [glow=red,2,300]Ben Bar-Haim (Vice President of software)[/glow] Joe Chien (Director of OpenGL and R300 software) Kerry Wilkinson (Director of DirectX and R200 software) Terry Makedon (Senior Product Manager of software)

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by mrsph666,

עיכול מזון מהיר זה טוב, רע? אני לא מדבר על ההיבט הכלכלי של אדם בעל ע. מזון מהיר במיוחד - זה אומר שהוא צריך לרכוש יותר מזון... :-\ בכללי... אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by google18,

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. Started by PROSK8,

שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by J0n1,

1. זה יקר? כמה אמורה לעלות סיגריה אחת? 2. זה הורס משהו כמו אקסטזי? 3. אילו תופעות לוואי זה יוצר? 4. לכמה זמן ההשפעה נמשכת? 5. זה ממכר? 6. יש משהו שצריך לדעת לפני שמנסים?

• 64 תגובות
    • 7.2k צפיות
  8. גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Moo^Moo,

לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by navk2,

מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. http://ebaumsworld.com/2006/08/fat-belly-shaking.html מעניין מאיזה חומר עשוי הכסא שלו..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. משהו מוזר ששלחו לי ב email אם דבר כזה היה קורה בארץ אז הייתי יכול עוד להבין (דגם חדש של קסאם ? : זילזל ? ??? ) אבל בחו"ל ? למישהו יש מושג איך זה קרה ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=16610 אם אתם לא אוהבים ספוילרים תקראו את הפסקא הראשונה וקצת מהשנייה סך הכל ביקרות ראשונות כנעט תמיד מאוד חיוביות אבל עדיין זה מבטיח גדולות לסרט תהנו!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iakovl,

אני הייתי "מנותק " (המבין יבין) מהסרטים כמעט חצי שנה ואני רוצה להשלים פערים על איזה סרטים אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. טוב זה לא נישמע כמו עוד סיפור עלילה מהWWE כמו הסיפור של וינס מקמאן שבטח לוגם שמפניה באיזה חור עד שיופיע מיחדש הסיפור על קריס כניראה אמיתי וזה מה שהיה כתוב - http://www.wwe.com/shows/ecw/superstars/chrisbenoit/articles/benoitupdate וזה הרגשה מוזרה איך לעזזל אפשר ביכלל להרגיש עצב על רוצח שמת?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני לא יודע את השם זה משהו עם משיח ויש אותו כל הזמן בגלגל"צ

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by dd7,

איך אני מעלה את זה לאתר שלכם: חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר ואת זה איך אני מעלה? ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by My_Name,

התבקשתי לבדוק את ענין החוקיות בבחירת שם עסק, והתקנות באתר משרד המשפטים לא מובנות לגמריי, אז יש ליכמה שאלות, למי שמתמצא טיפה, אולמי שאולי יבין מה שלא הבנתי: 1. אם אדם מסויםמעוניין לפתוח חנות פלאפל (לצורך הדגמה) בשם "אחלה פלאפל", וקיימת בעיר חנות פלאפל נוספות שיושבת כבר הרבה זמן עם אותו שם. האם זה מונע מאוות בנאדם להשתמש בשם ? זאת עילה לתביעה ? כי ע"פ משרד המשפטים: וע"פ משרד עורכי דין אוגייץ מיידר: יש לשים לב ששם העסק לא יהווה עילה לתביעה על פי דיני ההגנה על הקניין הרוחני שכן שם זהה לשם חברה או שותפות קיימת או סימן מסחרי (הרשום אצל רשם סימני המסחר) יכול להטעות ובכך להוות עילה לתביעת נזיקין. עכשיו זה ברור שהחנות פלאפל לא רשומה כסימן מסחרי, אז אפשר להשתמש בשם ללא בעיה…

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  20. Started by darkman,

חחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי מעסיק אותו אפילו בתור מנקה שירותים מחקתי הרבה פרטים מזהים אבל העיקרון נשאר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ChrisBrown,

אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by asirion,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ROI-COHEN,

אבל רציני לא בצחוק... בבקשה תסבירו לי מהתחלה ועד הסוף...כולל איך קוראים לרוח.... אני ממש לא מאמין בזה....אבל אני בהתערבות עם חברים שבטוחים שזה אמיתי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לברר האם לעיסת (או איך שלא משתמשים בו) צמח הגת היא חוקית? (אני לא מתכוון ל"חגיגת") אם כן, כיצד כדאי להשתמש בו? לעיסה? בישול והרתחה כתוספת לתה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  25. לא יאמן שאנשים באמת מאמינים בזה http://www.youtube.com/watch?v=IXU5_mBW6xk&mode=related&search=

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים