כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה לאנשים שמכירים אחת או את שתי המכללות הנ"ל. איפה עדיף להמדיף ללמוד י"ד הנדסת תוכנה - באורט סינגולובסקי (תל אביב [מאוד קרוב לבית שלי]) או גמנסיה ריאלית (ראשון לציון). תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד אוהב חיות, כלבים בעיקר, וכבר הרבה זמן שאני רוצה להתנדב בצער בעלי חיים (באר שבע).. עכשיו אני סוף סוף בגיל המתאים. יש פה מישהו שמתנדב בצער בעלי חיים\אגודה אחרת, לא משנה אם בבאר שבע או לא? מה אני צריך לדעת לפני שאני מרים אליהם טלפון? מה עיקר העבודות שם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני משגע אתכם היום, שאלה שניה כבר, אבל הראשונה הייתה באמת בקטנה... יש שאלה שאני לא מצליח לפתור, בבקשה מי שפותר אז שירשום הסבר מובן, כיוון שאני לא באמת מבין את החומר הזה ברמה מספיק טובה (כי היו לנו רק 2 שעורים). תודה מראש ערן. עריכה אני ארשום את התרגיל שיהיה יותר ברור... בתרשים מתוארים במבט מלמעלה שני כדורים בעלי רדיוסים שווים, הנמצאים על משטח אופקי חסר חיכוך. כדור א שמסתו 0.3kg, נע במהירות של 3m/sec. כדור ב שמסתו 0.2kg נח. לפני ההתנגשות, היה המרחק בין מרכז כדור ב לבין מסלול התנועה של כדור א' (מרחק זה מכונה פרמטר התנגשות) שווב לרדיוסו של כל כדור (ראה תרשים). לאחר ההתנגשות נע כדור ב' במהירות שגודלה 1.2m/sec. הנח כי הכדורים אינם מפעילים כוחות חיכוך זה על זה.…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ניתן לשייך מחשבים שמיועדים לעריכת וידאו? שלום, עיינתי בלוח המפרטים המומלצים, לא מצאתי שם קטיגוריה נפרדת לתחום זה. אמנם ראיתי כאן בפורום כמה מפרטים למחשבי עריכת וידאו (שניתנו בידי גורמים מסחריים), אך אני סבור שבלוח המפרטים צריכה להופיע קטיגוריה נפרדת לכך, אלא אם היא כלולה כבר בקטיגוריית קולנוע ביתי או עריכה גרפית. מה אתם אומרים? תודה ושב"ש.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אם זה מעניין אתכם, עד יום שני הקרוב (22/12) כולל, בבאג ובאופיס-דיפו יש מבצע ללא מע"מ. באג - עמוד המבצע: http://www.bug.co.il/page.asp?id=999 אופיס-דיפו - עמוד המבצע: http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000tE9ToIsDxeIVw088zGTnbT9:12bbi68k5?id=no_tax
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. כשהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה, גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכונת תספורת לעיצוב זקן במחיר של עד 200 שקל בערך ראיתי את Philips G370 שהיא נראית די טובה עם הרבה אביזרים, למישהו יש ניסיון איתה? ויש את הרמינגטון HC600 שהיה אותה לחבר ואני יודע שהיא ממש טובה אבל יותר לתספורות
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר שלי עזר לי למתמטיקה למבחן. שעתיים הוא רק הסביר לי. הוא אמר לי שתכלס אני לא חייב לשלם לו, למרות שאני כבר החלטתי בכל מקרה שאני אשלם לו, כי זה נראה לי סוג של ניצול אחרת. אפילו שהוא חבר שלי, אני מתכוון לשלם לו כמה שהוא לוקח לשעה של שיעור פרטי (שזה מחיר מגוחך של 30 ש"ח בכל מקרה). מעניין אותי בכל אופן מה אתם הייתם עושים - הייתם מחשיבים את זה כעזרה מחבר או משלמים לו בלי קשר? בהנחה שהוא מסביר דיי טוב והוא מקדיש לכם את הזמן רק ללימודים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, אני הולך לרכוש את המחשב החדש שלי מחנות בתל אביב בשם moretech. האם החנות זהו נחשבת לאמינה? (מבחינת איכות הרכיבים) תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה, שבחלק גדול ממבחני האישיות, ראיונות אישיים (ראה: צו ראשון), סקרים שונים שמתעסקים בהתנהגות, וכנראה בעוד הרבה מקומות . . . מעניין אותם לדעת אם אתה אוהב לאחר, לאחר, מה אתה מרגיש שאתה מאחר . . . אז בגלל שיש פה אוכלוסיה מכל גווני הקשת, אני בטוח שאני ימצא פה איזה פסיכולוג / סטודנט לפסיכולוגיה / סתם סקרן שבמקרה יודע כל מני דברים אז יש למישהו יש מושג מה כבר ניתן להגיד על אותו בנאדם, אחרי שאנחנו יודעים שהוא אוהב / לא אוהב לאחר ??? וכן, אני לא אוהב לאחר אין לי מושג למה, פשוט לא מתישב לי טוב . . . למרות שאני מנסה להלחם בזה, כי נמאס כבר . . .
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היה לי היום צו ראשון, היה נחמד . . . מבחנים פסיכוטכניים חופרים, ראיון אישי חופר, אבל סה"כ היה טוב. בסופה של ה"ועדה" הרפואית (בחיים לא שמעתי על ועדה שמורכבת מבנאדם אחד ), קיבלתי את הפרופיל הנכסף - 45 רפואי. הסיבה לפרופיל הנמוך היא תאונה קטנה שעברתי לפני כ-5 שנים, ולמרות שאין לי שום מוגבלות עקב אותה תאונה - היא זו שהורידה לי את הפרופיל. יש על מה לערער ? (1) יש בכלל סיבה לערער (2), כי אני לא בניתי על שירות קרבי, אבל ע"פ ויקיפדיה "בעיה קשה מאוד (לדוגמה: אסטמה קשה או בעיה אורתופדית חמורה, ולעתים בעיה נפשית) – בלתי כשיר לשירות קרבי ולקורסים צבאיים רבים". מה הם אותם "קורסים רבים" ? (3) ו...יש דרך לגלות קב"א וחבריו, בלי קומבינות (4) ? תודה ויום טוב
-
- 49 תגובות
- 32.5k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת כמה יעלה לי להביא מארה"ב רכיבים בשווי 600$. המחירים שם זולים יותר(במיוחד כרטיסי מסך וזיכרון). יש לי חבר שגר שם ויכול לשלוח אותם.מה שמעניין אתי זה עניין המכס פה(ואם ישלחו הפריטים הם ישלחו כיד שנייה ללא קופסא או קבלות) ,כמה יקח על הסיפור,האם משלמים על יבוא מוצר משומש. דרך אגב אותם החלקים יעלו בארץ בסביבות 900$-1000$ אז נראה לי שמשתלם....וכן אני מודע לקשיים שיהיו לממש את האחראיות.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רשום לאתר כלשהו ואני לא מעוניין למחוק בכלל את הכרטיס וביקשתי רק הסרה מרשימת תפוצה אולם אני עדיין ממשיך לקבל מיילים מהם התהליך כבר חזר עליו פעם אחת אחרי חוק הדואר זבל ונמאס. למי צריך לפנות ע"מ לתבוע ? יש לי מייל שבו הם מאשרים את ההסרה מרשימת התפוצה מהראשון לחודש ומייל חדש שנשלח היום.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום,אני סתם משוטט לי בyoutube ,פתאום אני רואה בוידאו,watch in hd ואני נדהם הייתי בטוח שאו שעובדים עליי,או שגם אם זה יעבוד זה יהיה איטי רצח,אז לא!!!(לפחות לא לי יש כאלה שזה יעבוד להם לאט בגלל מהירות האינטרנט) האיכות פשוט מדהימה 720p פשוט תאווה לעיניים כיף לראות כל וידאו לא משנה מה תוכנו ;D וידאו לדוגמא : #2 : http://il.youtube.com/watch?v=LyVGSGynYpg למטה כתוב watch in hd פשוט תלחצו,או שבURL תקלידו &fmt=22 תהנו ולא לשכוח תגובות!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לארגן יציאה לסרט היום/מחר, אבל בדקתי באינטרנט ועל כל סרט היו ביקורות מעורבות... אז אני צריך המלצות לסרטים טובים (לגיל שלנו) שיצאו לאחרונה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורפת השאלה. את הכל הצלחתי חוץ מסעיף ה'. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, לאחר התלבטות רבה בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, הבנתי שמשתלם יותר ללמוד מדעי המחשב (לטווח הארוך) למרות שזה לא כזה משנה. עכשיו אני מתלבט בין מדעי המחשב בלבד לבין מתמטיקה ומדעי המחשב. כי במקום בו אני רוצה ללמוד, יש רק מתמטיקה ומדעי המחשב. מהסתכלות ראשונית, זה נראה מבטיח יותר, יוקרתי יותר וכו'. אבל אולי יש פה חתול בשק? אולי אני אלמד רק 60% מדעי המחשב ו40% מתמטיקה וזא בתעשייה יעקמו פרצוף כשאני אגיע לריאיונות עבודה? אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיכולים לשפוך מעט אור על הדברים
-
- 36 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
האם אתם שומעים מוזיקה ממשחקי מחשב ,ואם כן איזה אתם הכי אוהבים.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה את מנדנד לי שהוא לא משלים את ההזמנה רק עם מספר טלפון נתתי את הטלפון שלי הוא אומר שהוא לא מצליח להתקשר אליי אני גר בירושלים אז +9722 נכון
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-