עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1qaz2wsx,

חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by 125,

אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by zam,

אני אשמח אם מישהו יזכיר לי.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול... האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?

• 18 תגובות
    • 16.7k צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה על עמודי חשמל מישהו כבר יכול להסביר לי למה לאורך כל עמודי החמשל תלויים בכבלים מין כדורים עגוליים כאלה בצבע כתום? אשמח להסבר. תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by DeaglinG,

יש לי דיסק און קי ג'נרי שהפסיק לעבוד פתאם ויש לי עליו הרבה מידע. לא קרה לו כלום,בבוקר הוא עבד ובערב כבר לא. מה לעשות? איך אפשר לשחזר את המידע שיש עליו??!! יש איזה חנות או מעבדה שמתמחה בשיחזור? מחכה לתשובה בהקדם לירון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין להרכיב שרת שיעבוד עם Windows 2008 ושיריץ אפליקציות אינטרנט (כולל כמובן בסיסי נתונים ועוד שרותים). השרת צריך להיות יציב, אמין ומהיר אבל אין צורך להשתגע לרמות של יתירות דיסקים ויחידות גיבוי וכזה. אני רוצה לחסוך בכסף אז בינתיים אני אשאר ברמה של דיסק אחד ואגבה על הרשת - כשיהיה צורך נוסיף שרת יותר רציני (וכנראה נצא לחווה). השאלה שלי היא לא כ"כ לגבי מפרט מסויים אלא יותר עקרונית - מה ההבדל בגישה בין להרכיב מפרט כזה ללהרכיב מפרט הביתה? ברור שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק, אבל חוץ מזה?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  10. הי. רוב הלהקות שאני שומעת, כמעט ואין את הדיסקים שלהם בארץ. החנות שרשמתי בכותרת היא היחידה שבה אני יכולה להשיג הכל. למישהו היה ניסיון איתה? תוך כמה זמן הדיסק מגיע לארץ? כל מידע יעזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by davidreznic,

הי. ההורים שלי מתכוונים לנסוע ללפלנד בפרברואר-מרץ. הכוונה היא לטיול מאורגן. יש למישהו נסיון עם חברה מסוימת?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=kPKGfvkueog

14. מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by sir f,

היום האתר הזה(HWZONE) נפרץ ע"י האקר ערבי, אני לא הספקתי כ"כ לראות איך הוא השחית פה, אבל האתר הושבת לכמה שעות. עריכה:אני כן זוכר שהוא מחה על התקיפה בעזה.

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוריד פרופיל, ואני לא ממש יודע איך העניין מתבצע. מישהו יכול להסביר לי על התהליך? תודה...

• 53 תגובות
    • 13k צפיות
  17. Started by wooper,

היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by sir f,

איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.

20. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by alonezer,

לא משנה כבר אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. מוכן לשלם לטכנאי שיעזור לי. פרטים בהודעה ה"פ. זה קשור להתקנת ווינדאוס.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני פתחתי קבוצה היום ואני מאוד מאוד רוצה לשנות את שם הקבוצה לאנגלית האם זה אפשרי ? אם כן איך ? תודה רבה לעוזרים ! זה למטרה טובה ! נ.ב למתענינים הנה הקבוצה : http://www.facebook.com/profile.php?id=1003621530&ref=frmf#/group.php?gid=52932139184&ref=mf [br]פורסם בתאריך: 27.12.2008 בשעה 18:04:56 לא חשוב הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. התרגיל: לפי מה שהבנתי צריך לעשות אינטגרל לשטח בפרבולה בין נקודת החיתוך שלה עם הישר ובין ציר ה-y (יצא בין 3 ל-0) ואז לחבר את זה עם האינטגרל שהוא של הישר מנק' החיתוך עם הפרבולה ועד נקודת החיתוך עם ציר ה-x (יצא 3 ו-12). עשיתי כמו שאמרתי ומשום מה משהו שם יתחרבש ולא יצא כמו בספר (התשובה בספר היא 49.5) צירפתי את השרטוט ואת דרך הפתרון שלי. אני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני מה לא עשיתי טוב, או לחלופין איך פותרים את התרגיל כמו שצריך התמונה של השרטוט יצאה באיכות נוראית... מילא תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

נרשמתי עם הVISA החייל שלי לPAY PAL. ועכשיו הם אמורים לקחת ממני כמעת 2 דולר. א. הם יחזירו? ב. תוך כמה זמן בערך הקנייה תתבצע? אני כבר רוצה לרשום את 4 המספרים שהם מבקשים בשביל לסיים את תהתליך האימות. ג. חברת האשראי לוקחת כסף על זה שאני עושה קנייה בדולרים? עוד שאלה קטנה: בשביל לראות את החיוב אני צריך להיות רשום באתר של לאומי קארד, או שאני גם יוכל לראות באתר של לאומי תחת לשונית כרטיס אשראי?

• 23 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים