עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rogbi,

יש דרך ליצור ברק בעיניים?? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by omerha,

http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני לא בטוח אם זה שייך לאוברקלוקינג וקירור או לכאן אבל בכל מקרה שווה להסתכל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245895,00.html

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Eww^2 אל תגידו לי שראיתם את זה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Zeev86,

התקשרתי לתמיכה תכנית של HOT. הם שואלים אותי מה המספר טלפון של המנוי. בגלל שנרשמתי איתו לפני 5-6 שנים אני לא זוכר אותו, ובפעמים הקודמות שיצרתי איתם קשר, תמיד קיבלו את תעודת הזהות שלי. הרגע, הנציגה של תמיכה הטכנית אמרה שהמספר תעודת הזהות שלי לא קיים אצלהם במערכת טוב, החלטתי להציע לה שאני אתן לה את המספר ספרה ספרה, אבל היא מצדה טענה שהיא יודעת עברית הגענו למבוי סתום שאני לא יכול להזדהות והיא לא יכולה לעזור לי. האם החיפוש אצלהם לא כזה משוכלל שהם לא יכולים למצוא את המנוי שלי על פי פרטים כמו: 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי, מגורים? מה לעזאזל אני עושה עכשיו? למה אצל החברות הישראליות, פרטי הזדהות צריכים להיות תמיד מספר טלפון? אני החלפתי השנה ארבע מספרים. (אל תשאלו למה). (ו…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ran B,

אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את האתר ושמע את הדברים, הם עידכנו ושמו קטעים חדשים (אני גם מכיר אותו לפני שנה בערך..), יש שם קטעים כל כך מצחיקים שזה למות מרוב צחוק! אני ממליץ לכולם לשמוע את הקטע של אלוהים, אני נקרע!!! הינה האתר.. www.calls.co.il *סליחה אם זה פרסום או משהו כנגד החוקים, תנעלו, אני מקווה שאני לא שובר חוק כלשהו.. אשמח לשמוע קטעים אחרים שאהבתם, תשתפו הכל פה..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מי מנצח בקרב בין מוחמד עלי(המתאגרף האגדי) לבין הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? מי לדעתכם חזק יותר-מוחמד עלי כפי שהיה בשיא קריירת האגרוף שלו,או הרקולס הגיבור המיתולוגי כפי שהוא נראה בסרטים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Fighter,

יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MishaK,

Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by gameri,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו רשת WIFI (כמובן שהגדרתי שאף מחשב לא יזעה את השני) במחשב אחד השימוש הוא בטיחותי כל אתר כל הורדה שקולה ומחשב השני אני פחות מקפיד איזה אתרים אני ניכנס מה אני מוריד כי פחות אכפת לי ממנו השאלה היא אם אחד המחשבים חשוף לווירוסים אז מקסימום אותו מחשב יהרס או שכל המחשבים שמשתמשים באותו מודם (רשת) עכשיו פגיעים ואם כן איך אני יכול להשתמש בשני המחשבים כל אחד לצרכים שלו בלי ליפגוע בנוחות ובטיחות המחשבים האחרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by popop,

שלום רב, אנו מזמינים אותך להשתתף במחקר העוסק בציפיות של לקוחות חברות הסלולר בישראל מחברות אלו בנוגע ליחסי הציבור באינטרנט בכלל וברשתות החברתיות והפייסבוק בפרט. המחקר נעשה במסגרת סמינריון-יחסי ציבור בעידן הדיגיטלי‎ במכללה האקדמית עמק יזרעאל במגמה מדעי החברה והתקשורת.תשובותיך יספקו לנו הצצה חשובה אל עולמם של חברות הסלולר ויחסי הציבור שלהם ויתרמו רבות למחקר בתחום. עם זאת, אינך חייב לענות על השאלון. אם התחלת וההשתתפות במחקר גורמת לך לסבל או פוגעת ברגשותיך תוכל להפסיק בכל שלב. הנתונים שיאספו הם חסויים ויהיו גלויים רק לעורכי המחקר.חשוב לציין שאין תשובות נכונות או לא נכונות. לחיצה על כפתור 'המשך' משמעותה שקראת את הפרטים לעיל והינך מביע הסכמה להשתתף במחקר. http://goo.gl/forms/gm…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by TheWizard,

שלום לכולם, אני נוסע עוד שעתיים לאילת לשלושה לילות, כן אני יהנה כן כן! אז לא צריך את כל האיחולים שלכם - So long, suckers! נ.ב. ביי, back in thr future, יום שישי ככה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב ) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by VitaminP,

האלבום מאת DJVITAMIN (=אני) סוףסוף עלה לרשת 13 שירים MP3, באלבום מוזיקה כמעט מכל סוג שיש וכל מי ששמע את האלבום מצא משהו שהוא אהב שם. תורידו מ http://www.israfiles.com/show/48044/DjVitamin.rar (כדי להוריד תלחצו " אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ ") אני מצפה לתגובות בבקשה. תהנו!!! ***למי שיש בעיות עם הורדת האלבום: תעשו שהאותיות D וV בDJVITAMIN יהיו גדולות בלינק ועל תלחצו על הקישור, אלא תעתיקו אותו לדפדפן.*** >>>נוספה עוד אפשרות הורדה מראפידשאר http://rapidshare.com/files/61402411/DjVitamin.rar.html

21. Started by dbx22,

אני מדבר כמובן על סטרדיי נייט לייב. זה רק אני, או שהתוכנית הזאת לא מצחיקה? קורה שפעם בשנה יש שם קטע מצחיק, אבל לא יותר. תמיד הקטעים מוצגים ברמה גבוהה ויש סיפור ארוך ולא מצחיק, ובסוף לפעמים יש פאנצ' ליין בכלל לא מוצלח יש שם אנשים מוכשרים, אבל שום דבר פשוט לא מצחיק... זה רק אני?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איזה פצצה קיבלו אותי לאוניברסיטה לעשות 5 יחידות במשפטים! לאלה ששואלים אז אני בן 15. אני רוצה קצת טיפים ודברים שיעזרו לי... אני פעם בשבוע [יום שני] יושב 3 שעות ורק מקשיב. אחי היה בזה ועכשיו הוא לומד משפטים באוניברסיטה [בן 21 ] אבל אני רוצה עוד כמה טיפים כי יכול להיות שיש עוד דברים שכדאי לעשות... כדאי לי לקחת מחשב נייד לשם? לקנות טייפ דיגיטאלי בשביל להקליט? [אחי השתמש בזה אבל הוא אמר שזה סתם...] תודה מראש נשמות יאללה איזה יום שמח...

23. בשעה האחרונה הוואטסאפ הפסיק לשלוח ולקבל הודעות ברשת האלחוטית אצלי ברשתות אחרות אין בעיה (אז שללתי בעיית הגדרות בפלאפונים ו\או בשרתים של וואטסאפ) מצד שני אין בעיה עם האינטרנט במחשב ואין בעיה לעשות שום פעולה אחרת באינטרנט בפלאפונים (פלייסטור, חיפוש עובדים כרגיל) יכול להיות שהספקית חוסמת בטעות פורטים שרלוונטיים רק לוואטסאפ?

24. לא ידעתי באזיה פורם לשים את זה אז שמתי את זה פה אני עומד להזמין חלקים למחשב ואני לא מכיר את החנוית ברשת טוב אם החנות הזאת טובה ואמניה? simpletech או שהעדיף לי להזמין מפנדה ששמעת עלהים רעות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ednri,

שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.