עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by vinipyx,

שלום לכולם מישהו יודעה אם אני זכאי לכסף אחריי שנתיים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בהמשך לשאר הדיוניים שנפתחו ב 24 השעות האחרונות !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לא לא טעיתי בהקלדה!! http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=23&id=3165

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by m_g,

איך הולך הקטע עם הסמ''ק או הכוחות סוס, במידה ואין לי בכלל רישיון לאופנוע? יש הגבלה מסוימת? ואם יש לי 5 שנים רישיון על אוטו אני צריך לעשות שוב תיאוריה בשביל אופנוע? ואחרי שעשיתי רישיון לאופנוע אני צריך וותק של תקופה מסוימת לפני שאני משדרג את הרישיון לאופנועים כבדים (1000 סמ''ק) בבקשה רק מי שבטוח בעצמו 100% שיענה, אני כבר ממש מבולבל מכל הסיפור.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by theone89,

לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מי מנצח בקרב בין מוחמד עלי(המתאגרף האגדי) לבין הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? מי לדעתכם חזק יותר-מוחמד עלי כפי שהיה בשיא קריירת האגרוף שלו,או הרקולס הגיבור המיתולוגי כפי שהוא נראה בסרטים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, לא יודע אם זה אצל כולם אבל בעבר כשהכנסת מונח לחיפוש ניתן היה לסנן את התוצאות דרך תפריט של "כלי חיפוש" ותפריט של "עוד". האפשרויות שתפריט "עוד" העניק היו סינון לפי סוגי האתרים (בלוגים, פורומים, ספרים, מאמרים וסוגים אחרים)... לפני מספר ימים ערכתי חיפוש ונוכחתי לגלות כי לפתע מגוון הניפויים נעלם וכל שנשאר הוא שתי אפשרויות זעומות. WTF? גם אצלכם זה ככה? יש אפשרות להחזיר את הגלגל? תמונה מצורפת. http://i.imgur.com/iROnv4J.jpg?1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש לקנות מטרונום פשוט לשימוש עם גיטרה באזור רמת גן הכי זול שיש הכי טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by lion03,

מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת "א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו". ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב ב…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Proww,

חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום. אני בשבוע הבא הולך לצו ראשון ויש לי שאלה לגבי המבחנים הפסיכוטכניים שבעצם מהווים אחוז נכבד בקב"א. השאלה שלי היא איזה בדיוק מבחנים עושים שם? איזה תרגילים? והאם יש צורך להיערך לזה? הבנתי שחלק מהמבחנים שם הם תרגילים בנושא אנלוגיה מילולית ואנלוגיה צורנית, איפה אני יכול לתרגל את הנושאים האלה? כדי שאני יבוא ערוך ומוכן לתרגילים. תודה רבה ולילה טוב

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם . ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא .. מה כדאי להביא ? חוץ מקונסולות כי אין אחריות אז אני מוותר .

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tom123,

בסוף הם ירשמו גם "רמקולים תומכים ויסטה" [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Aviv C,

לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הייתי בספרייה וראיתי שם ארונות ספרים מלאים ספרים (משקל של כל ארון בערך טון) הארונות נמצאים בתוך מסילות ואפשר להזיז אותם עם ידית שנעה במעגל שנמצאת בחזית של הארון. ילד בן 10 יכול להוזיז 10 ארונות צמודים (10 טון!!!) ע"י הוזזת ארון אחד בעזרת הידית והארון הזה דוחף את שאר הארונות. המנגנון מכני אין שם חשמל, איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.h-6.co.il/contest.asp?msg= תבחרו במה שבא לכם חברים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by imber,

מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Kurt,

You are currently using 2793 MB (100%) of your 2793 MB אחרי בערך 7K של איימילים (תמימים ותמימים פחות) הצלחתי להדביק את הפער עם התיבה הגדלה נצחית של ג'ימייל. המרכיבים להצלחה: פ-ו-ר-נ-ו, והרבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים