כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
תרשמו את זה בשורת הכתובות (לא משנה באיזה אתר ) ואנטר/GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+%22px%22; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+%22px%22}R++}setInterval('A()',5); void(0) או בלי תג של קוד כדי שיהיה נוח להעתיק : javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ל ganric אני פותח ת'רד זה על מנת להדגיש עד כמה אני נגעל מהתנהגותי הילדותית ומההודעה המעליבה והפוגעת ששלחתי לך . אני מאד מקווה שתוכל לסלוח לי וכאות הערכה כבר שלחתי לך הודעה על מה אני אעשה ולהלן פירוט אתנתק מחשבוני הקיים ואפתח חשבון חדש אלא אם כן אתה מתנגד ? אבטיח לא להעליב אף חבר מכובד בפורומים בתודה המעליב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דפקתי את הכפתורים של המסך - אלו ששולטים בגאמה ובקונטראסט וכל אילו. (Don't ask.) האם יש דרך לשנות את הברייטנס בצורה משמעותית ללא שימוש בכפתורים שעל המסך, או, לחילופין להחליף את ההגדרות של המסך לברירת המחדל? מדובר במסך 17" של Newron, וכרטיס מסך AGP Geforce 4 MX 440
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום מצטער שאני שואל פה לא מצאתי בגוגל.. רציתי לדעת כמה עולה מנוי למגזין המחשבים Pc Plus (אם עדיין מוציאים אותו). וגם מחיר של גיליון בודד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע רק שורה אחת עיקרית מהשיר ואת המנגינה... את המנגינה אני לא יכול להעביר לכם לפה אז אני ארשום את השורה: Everybody dance now מישהו מזהה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אתם מאלה שמצפים לסרט? או שמא לא ממש אכפת לכם ממנו? אשמח לשמוע מה אתם אומרים, מה הציפיות שלכם וכל השאר..
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ישנו תשלום חודשי על כרטיס אשראי (מסוג כלשהו) בתנאים מסוימים ? - למשל מס' חיובים מינימלי בחודש או סכום הורדה מינימלי שאם אני לא מגיע אליו אני צריך לשלם סכום לחברת האשראי (עשרות שקלים בודדים נניח). האם ישנם גם דמי הנפקה כלשהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול האם מישהו איי פעם עבד כאן עם שרתי או חברות SEED HOST למינהן? ואם כן, איך התהליך עובד? אשמח להסברה קצרה, מכיוון שזה עולה לא קצת כסף ואשמח לדעת למה אני נכנס בכללי. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה, איך, אבל איך לכל הרוחות הוציאו - קיבלו אישור לפרסם את המוצר הזה עם הפרסומת המפגרת הזאת. קליה הכח הכפול. דיבוב מפגר, עלילה מפגרת, שחקניות שלא נמצאות בעלילה. פשוט גועל נפש של פרסומת !!! מי שלא מבין, מדובר על הפרסומת של "אבקת הכביסה" - נוזל כביסה של קליה Kalia.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף בחשבון PAYPAL, נגיד ואני רוצה לקנות משהו מאיביי אבל לא לשלם באשראי, אלה בכסף שיש בחשבון. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי HWzone, כדאי שתקשיבו לסיפור הבא, במיוחד אם אתם לא מכירים את שיטות העבודה של מיקרוסופט. לא מזמן פתחנו באתר מערכת פורומים בנושאים שונים ובינתיים גם כמה חברים התקדמו והפכו להיות מנהלי פורומים. יום אחד ביקר אצלנו באתר מתן זגרון, מנהל תחום בידור של קהילות MSN ובאמצעות האימייל פנה למנהל פורום טלויזיה ופורום הישרדות. המכתב של מתן שיבח והילל את קהילות MSN ואחרי ההקדמה הארוכה ההצעה שלו היתה: בוא לנהל את קהילת הטלויזיה בקהילות MSN. כמובן שההצעה לוותה במילים יפות כולל הבטחה מעורפלת לצ'ופרים שטיבם אינו ידוע (מעניין אם עשרות פרסומות מרצדות מול העיניים נחשבות לצ'ופר אצל אנשי מיקרוסופט). בסוף המכתב ולאחר החתימה, "נזכר" פתאום מתן באיזה פרט קטן ששכח לציין מ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הם פירסמו את המערכת שלהם http://www.mta.ac.il/AcademitProg/Pages/academitprog.aspx אבל זה כזה סלט, גם כי אני רוצה מרצים טובים וגם כי אני מעדיף לדחוף את המערכת לכמה שפחות ימים ושהשיעורים יהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה - בשנה א' כולם לומדים אותו דבר, בלי קשר להתמחות שנבחרה, נכון? אשמח לקבל טיפים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
כאילו איזה חברה? ואם יש מקצוע ספציפי שאתם יותר מאושרים מהמיקוד של חברה ספציפית אל תתבישו לרשום תו-דה :]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך! יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף! למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למייל contentmanager1@gmail.com לרציניים בלבד!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-