כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי מדפסת ישנה שהייתה מחבורת עם כבל USB ועכשיו קניתי מדפסת חדשה שמין הסתם תומכת בUSB2 .. הכבל הישן אמור להתאים או שצריך לקנות כבל חדש שתומך בUSB2 ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qh2Jed20wLk&feature=related זה שווה את ה-6 דקות האלה! אל תעבירו בשום אופן לסוף! :lol:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הייתי פזיז מידי והורדתי את הקובץ PATRIOT.EXE מהאתר ש"פורץ" לאתרי החמאס. איך אני יכול להיות בטוח שהסרתי את המטרד לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאפשר למצוא בו ידית טרמולו ולעשות setup לגיטרה שלי באזור עפולה... תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב על עבודה מהנה לחיים שלא דורשת כישרון.לא הצלחתי למצוא אז אני שואל אתכם: לאלו שכבר עובדים,יש פה מישהו שנהנה לעבוד במה שהוא עוסק למחייתו? ולמי שעדיין לא עובד, במה הייתם רוצים לעסוק?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה השלמתי 2 מקצועות שמנעו ממני מלקבל תעודת בגרות, אני כבר לא בתיכון שנתיים ואין לי מושג מה הציון שקיבלתי במקצועות האלה, איפה אני בודק את זה ובאמת מוציא את טופס התעודה? האם ללכת לתיכון בו למדתי ? (ממש פדיחה) או האם למשרד החינוך ? ד"א, מה מספר היחידות שצריך כדי להיות זכאי לתעודה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רכשתי מכשיר משולב של BROTHER שכולל פקס ויש לי בבית קו של הוט , עכשיו יש מודם כזה של הוט שיש לו שתי כניסות LINE1 LINE2 בקו הראשון מחובר הטלפון , איך אני בידיוק מחבר את הפקס לשקע של ה LINE2 או לשקע רגיל בבית ואיך כל הסיפור עובד בידיוק אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 16 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט בהוט ובזק בינלאומי של 5Mbps download ו512Kbps upload. עד עכשיו שילמתי רק לבזק בינלאומי 199.90 ש"ח בחודש, והם שילמו להוט על התשתית. עכשיו כשהמבצע הסתיים, התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שאני יכול להמשיך את הבאנדל של 199.90 ש"ח לחודש לעוד שנה, או לעבור לנציג קשרי לקוחות שאולי יוכל להציע לי מבצע יותר טוב. הנציג קשרי לקוחות הציע לי מבצע של 64.90 ש"ח בחודש עם התחייבות לשנה. אני לא יודע אם זה באמת מבצע, אבל זה יותר זול מהבאנדל ששילמתי אז הסכמתי, מכיוון מאין לי בעיות עם הגלישה בבזק בינלאומי, ואני לא מתכוון לעבור לאחת מהחברות האחרות גם לא עבור 10 ש"ח בחודש. אני יודע שאורנג' אמורה להיכנס לשוק, אבל אני לא יודע אם היא תהיה תשתית או ספק, ואיך היא תהיה מבחינת תשתית ושי…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קוראים לו RAYMAN 3 למישהו יש לינק לפאצ' או עצה מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממליץ לכם מאוד לגלוש באתר www.theride.co.il "הרכיבה של החיים". האתר הוקם ע"י אורן קוזלובסקי חולה סיסטיק פיברוזיס שהתגבר (וממשיך להתגבר) על המחלה שלו וממשיך לחיות את החיים עם הדוקאטי 800SS שלו. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=424394 אשמח מעבר לזאת שתצטרפו לפורום המופלא שמאגד בתוכו אחלן חבר'ה שבעולם.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שווה או עדיף להימנע? האם לפחות בתור זוג נוסף כדאי לרכוש אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הם שלחו מייל ללקוחות שהייתה להם טעות במערכת ולא נגבה סכום של שמונה שקלים. בהתחלה חשבתי שזה לחודש אחד אבל שלחו לי שוב החודש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון בבנק לאומי, לא מזמן הכנסתי כסף כדי לסגור את החיוב שלי ועוד פעם הם חוסמים לי את הכרטיס ופותחים מתי שמתחשק להם ולוקחים לי הרבה עמלות ואח"כ אומרים לי שאני בחוב. קיצר, איזה בנק אתם מציעים לי לעבור אליו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה בסדר להרתיח מים מינרליים (נביעות,מי עדן , אקווה נובה וכו'...) ולישתות אותם?
-
- 19 תגובות
- 13k צפיות
-
-
כאלה שמדביקים על מכוניות שחונות במקומות אסורים.. אצלי בביניין הוא מול קופת חולים ככה שלפעמים קורה שאיזה חוצפן פשוט תופס לי את החניה.. יהיה נחמד לתת לו מתנה שהוא חוזר לאוטו..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-