עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by QQQ,

היום שיחקתי פוקר - 6 שחקנים. היה פלופ 3 מלכות, ולי הייתה מלכה ביד - משמע, רביעייה על הפלופ מה בערך ההסתברות שזה יקרה? משהו כמו 13 בחזקת 4?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by artyom,

הם פתחו ערוץ שבו הם מגיבים על כל מיני דברים במלחמה, מומלץ מאוד, בנוסף לזה, הנה מייל שקיבלתי. לאחרונה צה"ל פתח ערוץ ביוטיוב. דבר זה נועד על מנת לתת לעולם מבט קרוב יותר וישר (שלא דרך התקשורת שמראה מה שמתאים לה) למה שקורה ומה אנחנו עושים בעזה. מלחצים כאלה ואחרים הנהלת יוטיוב רצתה להסיר את הערוץ. מה שיכול למנוע מהדבר הזה לקראות זה כניסה של אנשים בכמויות רציניות לסירטונים והמלצה עליהם! זה לוקח כמה שניות. תעשו זאת על מנת לעזור בצה"ל במעקב התקשורתי בעולם! פרסמו את הערוץ לחברים שלכם וכנסו בעצמכם! http://www.youtube.com/user/idfnadesk

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by er0101,

שדרגתי אחרי התלבטויות, דחיות ועצבים על משחקים שאי אפשר לשחק בהגדרות הכי גבוהות (GTA עם הדרישות הדפוקות...). אז קניתי בKSP (בלי תגובות עליהם, לא מעניין אותי): Sapphire 4830 Zalman cooling עוד 2GB Ram Samsung בנוסף ל2 הקיים Enermax Modu 82+ 425W רשמים: 1. התוספת זכרון עוזרת ויש זיהוי כ4GB סה"כ Ram למרות שיש לי ויסטה 32 (SP1). זה הזכיר לי שקראתי פעם שבכיר בIBM אמר שבשביל להריץ ויסטה בצורה אופטימלית צריך 4GB, חשבתי שזה נכון וקיבלתי הוכחה. 2. ה4830 מדהים ושווה כל אגורה, גם חסכתי הפרש ל4850.... עשיתי OC לCore 626mhz וזכרונות 932mhz ויש לי "4850" 3. הספק מעולה ושקט. מודולרי זה נוח מאוד עם כל העומס כבלים שיש במחשב (אף פעם לא היה לי). ספק מאוד חזק, בכלל חשבתי לקחת OCZ אבל אחרי שקר…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. משהו אלקטרוני כזה, שיתן בראש. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by alonezer,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב נייד של לנובו המחשב נקנה באופיס דיפו. האם יש טעם ללכת לאופיס דיפו ושם לשלוח לתיקון או יש ללכת למעבדות לנובו? כמה בערך יאלה תיקון כזה למסך 15.4? תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שידרו היום קטע של כתב חדשות ערבי שמנסה לשדר מתוך נהריה לאחר ירי הקטיושות כאשר ברקע עומדים מלא ישראלים ש"מפריעים" לו תוך כדי שהם מנופפים בדגלים וצועקים שנסראלה פחדן, השיא היה כאשר הכתב ראיין קשיש זקן במיוחד (מזכיר את שתי הזקנים בשבוע סוף) שאמר לו "שנסראלה יצא מהבונקר, אין לו בייצים!!!" כשראיתי את הקטע הזה נשפכתי לריצפה מרוב צחוק :lol: :lol: ואני חייב להשיג תיעוד שלו. למישהו יש לינק לזה? נ.ב שודר מספר פעמים בחדשות ערוץ 10

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מעניין אותי אם עובדים על אנשים או שזה באמת שווה משהו הפירסומת החדשה הזאת שלהם על ה4 מגה אינטרנט אלחוטי ו300 דקות חינם בטלפון...

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by ExTaZi,

למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכל הנה פתיח: (אחיה רצה לשים מאורר במפרצים של ה5.25 רק שמעלייהם יש דלת אטומה והמאורר בעצם לא יוכל לקחת אויר מחוץ המארז) המארז הוא נזקסט אפולו והנה השיחה אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה יפה מאוורר עם אור חלש אדום ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ שיראו שהוא מסתובב כזה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ אתה לא תראה אותו מסתובב אתה תראה תאורה קבועה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ וזה ירעיש כי אין לו מאיפה לקחת אויר ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה לו ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ מאיפה ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ ואיך תשים אותו שמה ? תקדח במפרצים ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ פעם הצעתי לך שאני יביא לך שני מפרצים מחוברים כאלה שיש להם חור כבר מוכן למאורר 80 זוכרר? ‏אבירם…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

מה זה בידיק חולצה טרמית ולמה היא משמשת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by whitiger19,

שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by junding,

[glow=red,2,300]מונדיאל 2014[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca החלק השביעי מתוך הסיפור. מקווה שתהנו, תגובות! מי שרוצה חלקים קודמים שיבקש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by huber,

למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by Vaz,

מישהו יודע אם זה חינם לגמריי ? או שהפסקית יכולה פתאום לחייב על זה? כלומר מי משלם על הדף שאנחנו שולחים ? איך זה חינם ? האתר הזה http://www.freefax.co.il/ חינמי לגמריי ?

17. מישהו מכיר משהו טוב ואמין? תודה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by aviram20,

היי חברים .. רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לשים מסך LCD קטן שישמש לבחירת מוזיקה וכדומה על הדשבורד ברכבי ..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by OhMyGod,

אני רוצה לקנות מחשב בגג עוד חודש.. לחכות(תהיה הורדת מחירים?)לסוף חודש ינואר? אם כן תהיה הורדת מחירים, זה יהיה לאיזה חומרה?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by the red dragon,

האם עכשיו יש נחשים? זאת אומרת האם הם בחוץ או שיושנים?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. www.thedarkknightpuzzle.com הצלחתי כשנותרו לי 43 שניות. מי מהאדונים המובחרים מבינכם מסוגל ליותר?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by night-fire,

שלום, אני רוצה לקנות דיסקים (גם DVD וגם CD ) מהאתר Amazon אבל יש לי קודם כמה שאלות: 1)הבנתי שיש אמזון UK ואמזון COM .איזה עדיף,ומה ההבדל ביניהם? 2)כמה עולה משלוח לארץ (נגיד של דיסק DVD או CD)? 3)האם הקניה שם בטוחה?(גם מבחינת קבלת מוצר תקין וגם האם הם בכלל נחשבים אמינים?) 4)ביצוע תשלום - אילו אפשרויות תשלום יש שם ? (PAYPAL וכו..) תודה רבה ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by hasod,

המון זמן טיפטפו לנו מכל עבר שאין פתרון צבאי ורק דף נייר, הסכם (אפילו שנעשו הרבה כאלה בעבר) יכול להכריע. אבל הקונספציה הזאת מוטלת בספק מאד כבוד לאור הצלחות צה"ל מה אתם חושבים? http://www.facebook.com/group.php?gid=41871347519

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים