כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
היום גיליתי תאתר - google translate http://translate.google.com/translate_t מה שהוא עושה זה בעצם לקחת כתובת של אתר או ציטוט מאתר ולתרגם את זה לשפה אחרת ויש כל מיני שפות זה אומנם לא מתרגם ב100% אבל מספיק כדי להבין לינקים ומישפטים באתרים אם שפות כמו סינית יפנית ועוד
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהרבה כסף הולך על מי שתיה, יוצא לי בערך 3 שישיות מים בשבוע שזה 12 שקל לאחת, סך הכל יוצא בחודש בערך 150 שקל רק על המים אז לאחרונה עלה הרעיון לקנות בר מים. בעיקרון אני מחפש משהו שלא ממש יקר, מים נקיים כמובן- אני לא רוצה לשלם ולשתות מי ברז. יש את הברירת מחדל שזה תמי 4 המוכר, שמעתי עליו דברים טובים ומהתנסויות בהמון מקומות הוא דיי נוח. בנוסף יש את אלקטרה בר, איזה מהם עדיף? איזה מכשיר נותן את המים הכי נקיים? אני אשמח לקבל פירוט והצעות לגבי הבר- תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני יודע שקצת לא קשור... אבל בכל זאת אשמח להמלצה לגזיה טובה שאפשר להזמין מאייבי במחיר של בערך -30-50 דולר ... תודה לך העוזרי
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
חברים, אני רוצה לקנות גריל גז בסביבות ה2000 שקל, אבל יש המון דברים שאיני מבין בזה - עוצמה BTU? יש כאלה עם מדף בפנים לשמירה על החום אחרי הצלייה (מה הכוונה?) לכמה זמן מחזיק בלון הגז? מה הכוונה ברשתות יצוקות ומצופות? מה עדיף? בקיצור אשמח לקצת הרחבת הידע ולהמלצות. (אגב מישהו יודע למה אני לא מצליח לרדת שורה כשאני כותב הודעה? - כשאני לוחץ אנטר שום דבר לא קורה) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה דגמי G-Shock שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם, אם יש כאלו שלא נגמרים בעיצוב. מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מוצלח? אשמח לקבל הפנייה לאתר שמשווה אותם או פורום שמתעסק בנושא. תודה, בז'נגלו.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני יודע שנושאים כאלה לרוב נפתחים בפורום FXP אבל בכל מקרה אני רוצה חומר לשיער (שאפשר להשיג בסופר פארם) שנותן לשיער ברק (כמו אחרי מקלחת ) . בכל מקרה שלא יהיה ג'ל שעושה את השיער כמו אבן , זה מעצבן אותי וזה גם מכוער רצח . תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים מתכננים לנסוע לכנרת באמצע השבוע, הייתי שמח לשמוע המלצות על חופים. חשוב שיהיה אפשר להקים שם אוהלים ולהדליק מנגל. בנוסף, אנחנו כנראה מגיעים עם רכבים אז אין בעיה של נגישות או תשלום על הכניסה. יהיה נחמד לקבל חופים לא עמוסים במיוחד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לאיזה חידה או פאזל (לא רגיל) מסובכים וקשים. את החידה יצטרכו לפתור שישה שחקני D&D וותיקים, וצריך שזה יקח משהו כמו 10-15 דקות. כמו כן יהיה נחמד אם זה לא יהיה משהו מוכר. משחק קופסה יכול להיות רעיון טוב. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
איפה מוכרים ג'ינסים רחבים באילת? או אפילו ג'ינסים נורמאליים בגרסה רחבה. (לא כמו x boy אלא בגדים לראפרים או חנויות נורמאליות לא כמו diesel)
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אשמח להמלצה ללקוח על חנויות מחשבים בהרצליה והשרון, עדיפות להרצליה. חנויות שיש להם מוניטין טוב, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני גר בגולן ואני מחפש חנות זולה ואמינה כמה שיותר קרוב לבית שלי, יש עוד חוץ מTMS? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות נעליים טובות מאיזור המרכז? ושלא מוכרים שם נעליים של ערסים?
-
- 15 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן צריך המלצה לחנות באזור נתניה. בנתניה יש את אייבורי ואת KSP (של כ"כ ממליצים עליהם) אם אני מדרים קצת יש את (IQPC ואת SKYPC שמככבים כאן) האם אפשר לקבל המלצה לחנות טובה ואמינה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות אמינה (שלא תיסגר מחרתיים) באזור ת"א. אשמח לקבל המלצות... תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-