כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.toccionline.com/creations/realhussein/realhussein.swf
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוהי בגדול המסקנה שהגיעו אליה המדענים אחרי כמה עשרות שנים של חיפושים ומחקרים. מרתק ומדהים ! כי כבר בכיתה ב' חשבתי שיש עוד ימבה " כדורי ארץ " אי שם בחלל. אולי הגיע הזמן שבמקום לחפש מקומות לברוח אליהם מהאפוקליפסה שבוא תבוא על כדור הארץ, האנושות תשקיע את המשאבים הלא מבוטלים שהיא מבזבזת / משקיע בזה, במניעתה של אותה אפוקליפסה כאן על כדור הארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם היו נותנים לכם אפשרות לאכול במשך יום אחד כל מה שתרצו, בלי שתהיה לזה השפעה על כסף\ קלוריות\ שובע. מה הייתם זוללים? [= כולל משקאות\ ללא הגבלת פריטי אוכל. (העתקה) משהו מדהים שמישהו בפורום אחר כתב: ארוחת בוקר ישראלית: פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות), לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו, ג'חנון, עם רסק עגבניות, טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים) סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון... מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד. ארוחת צהריים: מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים. סלט ירוק חתוך גס בצד. פלטת בשרים עם כבד ע…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Go to www.google.com 2 - Type in "Failure" 3 - Instead of hitting "Search" hit "I'm feeling Lucky" 4 - See what comes up! 5 - Tell your friends before the people at Google fix it[] לקוח מפיסיספוטצוחק עכשיו אתם יודעים מהו כישלון על פי גוגל :silly:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר. רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור. אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי. למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?
-
- 35 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, כל כמה זמן אני מקבל פקס פרסומי מאותו שולח כבר כמה פעמים. ולי נמאס מזה כמו לרבים. בגלל אותו שולח מתבזבז לי סתם דיו ודפים שלא שווים את הפרסומת המעפנה שהוא שולח... איך מטפלים בדבר כזה? למישהו היה ניסיון עם זה? הבנתי שע"פ החוק אני לא חייב לשלוח לו מס' פקס להסרה... מצורף בזאת הדף שאני מקבל על בסיס קבוע.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הכבוד למפתחי האתר(מילפורד ? ) על השדרוגים והעיצובים נראה יפה מאוד ועובד טוב מאוד , שיהיה לנו בהצלחה בהמשך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Corsair משיקה קיט כפול חדיש בסדרת ה-Vengeance LPX שלה, שנראה בדיוק כמו כל השאר - אך יעלה לכם יותר מ-3,000 שקלים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל בקורס מחשבים, ואני רוצה לשאול במה כדי לי להתחיל ולמה לעבור, אני רוצה להשקיע בתחום המחשבים בעתיד, ואני ממש רוצה ללמוד כל דבר אפשרי. אז במה להתחיל ומה לסיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהבקום עם תעודת השיחרור! סיימתי את דרכי בצבאית! 13 חודשי שירות! ואפילו פטור ממילואים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-