כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מבקש לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו בחנות הזו http://wellcom.co.il תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87 מצטטים אתר ישראלי!!! הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה... איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron. הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים". לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור). קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי - 1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
PACKAGE CONTENTS Iwill 2930u+host adapter card super SCSI cd quick reference guide CD envelope internal 50-pin flat SCSI ribbon cable with 3
-
и пыхтачок לראות את הסוף .... קבלו אותו >>>>>
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ אני מחפש כלי כזה ואני לא מוצא (לא מחבט) למישהו יש מושג? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת לא בדיחה!! יש ספורט שלם שסובב סביב זה!! רובי אוויר זה כיף, אבל קל מדי לכוון וכו'. קניתי כבר משהו, אבל זה היה מזמן והחזצים היו עקומים(~>) אבל כהקשת עבדה זה היה ממש כיף... מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאלה קצת לא במקום. אבל אני מת מת לדעת איפה או יותר נכון מה לקנות ! יש ל012 עסקי מוזיקת המתנה שפשוט מטריפה אותי - שאלתי מספר תומכים שלהם מי היוצר או שם השיר ונעניתי שהם לא יודעים. אותו דבר עם השירות לקוחות. המספר שלהם לצורך העניין הוא 0722001000 באמת שחשוב לי לדעת , שאלתי גם את הנציגות שירות אם יש גורם לפנות אליו שיוכל לעזור לי בנסיוני לדעת מי האומן ונעניתי בשלילה. אשמח לעזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני ועוד חבר שלי קלטנו איזה ילד שאנחנו מכירים וממש לא סובלים, אז החלתנו קצת להשתעשע איתו. אני מצלם, וחבר שלי מדבר ומבצע! (דיברנו באנגלית כדי להרחיב את קהל היעד שלנו!) http://www.youtube.com/watch?v=hXIQMG84hPg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל. אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ. החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח. שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200. האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש? במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או במקרה ומשהו מכיר כמה מכוניןת על שלט ויש לו המלצה לאיזו מכונית ? איפה בכלל מוכרים אותם? אני לא יודע בינתיים מה התקציב אבל אני ישמח לדעת פרטים על המכונית כמו לפי מה לקחת וכד' (חח אני מקווה בכלל שיש פה משהו שמבין בזה קצת) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב עשיתי מודינג קטן לחופה של האוטו שלי וגם באוטו עצמו ;D שמתי רשת בחלון מיצד שמאל ובכונס אוויר על הגג מיישהו יודע איך אני יכול להכין סמל של מרצדס ? תמונות:
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו ביב' עם 10 יח"ל מחשבים ובמחשבה על העתיד (או העתיד הקרוב אם אני אלך לעתודה) אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה.. זה אפשרי בלי שלמדתי 5 יחידות פיסיקה? ואם לא כמה קשה יהיה להשלים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-