כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל וחשבתי לקנות אופניים אמינות ונוחות. אין לי דרישות מיוחדות.. נסיעה לעבודה בעיר (מדרכות,קפיצות וכד'.. זנב קשיח). התקציב הוא 1300 ש"ח עם חריגה ל-1500 ש"ח בערך וחשבתי על כמה דגמים. בנוסף אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם ומה עדיף ? ואם יש בכלל אלטרנטיבות אחרות.. תודה. GT AGGRESSOR 3.0V 2011 MERIDA SUB 40-V 2011 נ.ב האם השנתון משנה בקניית אופניים חדשות מהחנות ? בדר"כ שנתון ישן יותר זול יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
א. מה חשוב שיהיה באופניים... ב. מה הם הגדלים האלו: 20 , 24, 26 , מה הגודל של כל מספר? ג. אני רוצה לקנות את האופניים האלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1545491 האם הם טובות? (הילוכים, מעצורים, בולמי זעזועים...) והאם ההגה לא רחוק מדי מהכסא? (אני לא רוצה "לשכב" בשעת נסיעה) והם יש למישהו את האופניים האלו שיוכל לתת לי חוות דעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.she-is-here.com כנסו תספרו מה דעתכם.. לדעתי אין מצב שזה רציני אבל אם כן נשארו לי 7 ימים לחיות מכאן אפשר ישר לראות את הקלטת http://www.the-tape.com/
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.toccionline.com/creations/realhussein/realhussein.swf
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הפונק' X^3+2X-3 ואני יודע ש-1 מאפס את המשוואה איך אני עושה חילוק ארוך ומוצא את 2 הערכים הבאים שמאפסים לי את המשוואה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, וכמובן להסביר אותו כדי שאבין. זאת המשימה: שרטט תרשים זרימה לקליטת 4 מספרים שונים והצגת מספר השני בגודלו.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש השיחות ממספר חסוי להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)
-
האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באנגלית מה ההבדל בין men לman? הפרוש של שניהם גברים לא?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבישי חיפה זה כמו פנים של נער מתבגר, ואם חשבתם שנעשה איזה שהוא שינוי בתיקון של הכבישים מאז החורף טעיתם, מה עם רח' הפועל ו דרך צרפת ושפרינצק?? הכבישים שם מתאימים לטרקטורים , ישנם בחיפה כבישים שלא נסללו מחדש קרוב ל 30 שנה ..... במקום זה עיריית חיפה מתעסקת ב לעשות שינויים גיאומטריים ו ב להזיז צמחים ממקום למקום . אני באמת לא יודע אם לציבור בכלל אכפת כבר,אבל זה זוועה :pissed: Uploaded with ImageShack.us
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זיפזפתי לתומי והגעתי לערוץ הקניות שם מכרו פנטיום 4 1600 בלה בלה בלה הדמו שרץ על המסך באותו רגע היה סצנת הלובי של מקס פיין מתוך 3D MARK תוך כדי ההתלהבות של המוכר בכרטיס המסך הטוב מסוגו ה Geforce 2 64mb הFPS ירד עד 10 ואפילו פחות... פשוט פאדיחות...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו תוכנית שחקרו אנשים שעברו את גיל 100 והמקום שבו יש הכי הרבה אנשים שעברו את גיל 100 הוא יפן, אוקיאנה (http://en.wikipedia.org/wiki/Okinawa_Prefecture) אמרו שם שהם שותים תה ירוק, די נמנעים מבשר, אוכלים הרבה דגים ירקות פירות וכל החרא הזה אתם יודעים מה עוד אוכלים שם? נשמע מעניין כל הנושא הזה, דווקא שם מכל העולם חיים כל כך הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לארגן יציאה לסרט היום/מחר, אבל בדקתי באינטרנט ועל כל סרט היו ביקורות מעורבות... אז אני צריך המלצות לסרטים טובים (לגיל שלנו) שיצאו לאחרונה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תאחלו לי מזל"ט היום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה. אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי... נקווה שהדולר יעלה! עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-