כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אני יודע שחוקי הפורום אוסרים על תוכן מיני בוטה, אבל אין דרך לתאר את המראה של הזונדה רודסטר. היא אמנם חלשה מעט מה-F והרודסטר בעלת 555 כוחות סוס שמגיעים ב4900 סל"ד (אחרי הכל לא תרצו להרוס את התסרוקת :ylsuper: * למרות שהתמונות לא פורסמו ברשת היום לא מצאתי תיעוד קודם לסיקור הרכב ט.ל.ח ! קרדיט: פאגאני איטליה http://paganiautomobili.it עקומת הכח מי יפה שלי ?! למכירה דירת 4.5 חדרים בראשל"צ : א-מאאאאאאאאאא 8O ברנש בר מזל גג קרבון במשקל 5 ק"ג, לא הכי מועיל כשגשם מפתיע אותך לפתע, נו מילא אל תגידו שנמאס! בלונדינית אוחזת בהגה ע"מ להדביק כסא לשמשה טרם תחילת נסיעה, ככה עושים מבחן ריסוק באיטליה ואיך אפשר לא לתת כבוד לAMG על המנוע המופתי שלהם! חב…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי לינק יותר טוב: http://www.gizmodo.com/archives/circuits-discover-each-other-024002.php תסתכלו על התמונות פה: http://w1.706.comhem.se/~u70624934/
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ה האם זה נכון? כמה זמן לכם לוקח? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או במקרה ומשהו מכיר כמה מכוניןת על שלט ויש לו המלצה לאיזו מכונית ? איפה בכלל מוכרים אותם? אני לא יודע בינתיים מה התקציב אבל אני ישמח לדעת פרטים על המכונית כמו לפי מה לקחת וכד' (חח אני מקווה בכלל שיש פה משהו שמבין בזה קצת) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87 מצטטים אתר ישראלי!!! הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי HWZone אני מחפש סרט שראיתי,די ישן,בערך בשנים 1999-2005[אני יודע שזה לא כזה עוזר] בכל מקה,הסרט מספר על נערים , בנים ובנות שהולכים ל כמו סאמר קאמפ כזה, קייטנה לגדולים,שהילדים שם הם אלה שמלמדים..איכשהו הדברים שם משתבשים כלומר בהתחלה הכל נורמלי ואז ההורים עוזבים את המקום...והרבה סמים סקס ואלכוהול מתערבבים..כן אני לא זוכר הרבה מהעלילה[בעיקרון כלום] בכל מקרה,אם מישהו מכיר...אשמח לדעת את השם תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, יש לכם המלצה לקנות בשר ולבשל בבית במחיר סביר? נמאס לי מחזה עוף וכרעיים קניתי כתף בקר אבל זה יקר חבל על הזמן! 60 שקל לקילו משהו כזה... אני מחפש בשר בסביבות ה-30 לקילו אני לא אוהב עוף שלם ומעדיף להימנע מכנפיים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לתמונה: http://flyhi.org.il/news/jete.htm תביאו גם תמונות של טיסני סילון, הדבר הזה כל כך מגניב 8)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
?..????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו. אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם. לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית. מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HI i am right now at bariloche argentina , having life with much less internet here is a pic from the viarika volcano in chille bye..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-