כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM.... איזה כיף פה... אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;D כמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו... כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy" חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos: (עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נתונה לי שאלה שלא הצלחתי לפתור... מישהו יכול לפתור ולהסביר לי איך הגיע לפתרון ? תודה מראש ! (מצ"ב בקובץ תמונה..) [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גבוה ? בינוני ? מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בננות בטקטוניק! ואיך אפשר יומולדת בלי שמנמנים ;D יאללה תזרוק את הקופה!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראש עיר קטנה בברזיל מנסה להעביר חוק חדש, האוסר על תושביה למות. רוברטו פריירה דה סילבה, המנהל את ענייני העיר בריטיבה-מירים, בת 28 אלף תושבים, העלה את הרעיון לאחר שבית הקברות המקומי התמלא עד אפס מקום. לפי החוק המוצע, קרוביהם של אנשים שימותו בטרם עת, חס וחלילה, ייאלצו לשלם קנס או לרצות תקופת מאסר. כמו כן, החוק יראה בתושבי העיר המזניחים את בריאותם כמפרי חוק. http://news.walla.co.il/?w=/8/822610
-
אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אדם מסויים הוא אנליסט שמתמחה בשוק ההון וכל השטויות שכתבתי בכותרת, אז הוא יכול לנצל את הידע הזה כדי להכניס כסף מבלי לעבוד בחברה כלשהי? כלומר, אם יש לו חיסכון של 50,000 ש''ח, הוא יודע להשקיע אותו בצורה כזו שתניב לו רווחים, שאותם הוא ישקיע וכך הוא לאט לאט צובר כסף? אני לא ממש יודע מה הכוונה ''להשקיע'', זה יכול להיות סחר במניות, מט''ח, ניירות ערך וכל הדברים האלה. זה נושא ממש מסובך בשבילי.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד להפטר מנוסע נודניק היושב לידך בטיסה? 1. הוצא את מחשבך האישי מהתיק. 2. פתח את מחשבך לאט ובזהירות. 3. ודא כי הנוסע שלידך מסתכל. 4. גלוש באינטרנט. 5.סגור את עיניך לרגע,הצמד את כפות ידיך, כוון אותן כלפי התקרה, מלמללעצמך, פתח את עיניך והפנה את מבטך כלפי השמיים כאילו אתה מתפלל. 6. פתח את האתר הזה: http://www.myit-media.de/the_end.html 7. עכשיו תסתכל על הנוסע לידך... 8. צ'יק צ'ק כבר לא שם אאה? 9. אופצייה שנייה שהוא ברגע זה מתנפל עליך... ;D פורסם רבות בפייסבוק!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וחברים (בנתיים אני +2, אולי יהיו עוד 2 בסופו של דבר) רוצים ללכת לאילת בפסח הזה. בנתיים מצאנו 2 מקומות שמתאימים לנו מבחינת מחיר. http://www.weekend.co.il/eilat/korin/index.asp http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=146&ArticleID=99 לי יש העדפה לשני, הבעיה היא שיש להם מקום רק ללילה אחד ואנחנו רוצים לשני לילות. (יכול להיות שנהיה לילה אחד בשני ולילה אחד בראשון). בראשון אין ארוחת בוקר ובשני יש, אבל השני יקר יותר ב-35 ש"ח לאדם ללילה(אבל גם איכותי יותר וקרוב יותר לים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהמקומות? אשמח גם להצעות בקשר לאכסניות אחרות טובות,בקשר למלונות זולים ודברים שאפשר לעשות באילת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מור!!!! מור המסכן שנאלץ לטוס לתערוכות בחו"ל וסובל ומביא דיווחים ומנהל השיווק והפרסום של האתר וסטודנט בטכניון! 22 לבנאדם! מזל טוב!!!!!! אני שובר את המסורת ולא שם שמנ שמנים מקפצים ומסתובבים! הפעם::: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ואחד לשנה הבאה:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש קרוב לצ'ק פוסט חנות מחשבים בשם "קומפיט" האם בטוח לקנות שם כי הם ממש זולים :hi:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם, דבר שאין במשרדיה כבר זמן רב. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8703&cID=1128 אולי אני לבסוף ארכוש את הגירסא הסולארית למרות שאין הבדל ביניהם. בכל מקרה, מישהו מכיר את החנות? יש לו ניסיון איתה? שירות המשלוחים שלה והאחריות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-