כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תערוכת CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2005 יצא לדרך השבוע ב LAS VEGAS, הרבה הכרזות מעניינות: http://ces.engadget.com/ הכרזות מעניינות בינתיים: מסך למשחקים 21" LCD של DELL http://ces.engadget.com/entry/1234000357026255/ 20.1-inch 16:10 widescreen LCD display has a 1680x1050 WSXGA+ resolution, 4 USB 2.0 ports, a thin bezel, a 600:1 contrast ratio, 12ms response time (great for gaming), picture in picture capability, DVI, S-Video, and composite inputs, and an optional speaker sound bar that goes well with the unit. פשוט נראה מסך מדהים.. ולאחר הנחה יש לו מחיר מצחיק של 600$ !!!! ------------------------------------------------------ מכשיר שנותן אפשרות לחבר את ה IPOD לכל אוט…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מזל טוב, מינימייזר! כפארה עליך, אחוק שלי! אתה הכי שבעולם, גבר גיבור.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ממכם יכול לתת לי את המידות של המארז.. אני חייב את זה דחוף אני יודע שזה נשמע אידיוטי ולא קשור אבל אני צריך לדעת את המידות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני לפני גיוס ועומדת לפני האפשרות לדחות צבא, וללכת ללמוד שנה וחצי הנדסאי תוכנה. רציתי לשאול אם זה באמת נחשב לתואר? האם המסלול הזה כדאי? (לאנשים שעשו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע חייל בסדיר משתחרר עוד מעט אבל מתעניין בתחום האחסון. כרגע ביחידה יש לנו מכונת NETAPP שעומדת ללא שימוש. התחום תמיד עניין אותי וראיתי שיש הסמכות לEMC וכו'. זו לא הפתעה שההסמכות האלו לא שוות יותר מדי ללא ניסיון, העניין הוא איך נכנסים לתחום לאדם שלא צמח ביחידת מחשוב גבוהה(צוותים בממרמ או בIT8200)? גם אם יש לי לדוגמא תואר ראשון במדמח, הוא לא מכיל בכלל נושאי שרתים וכיוב' בד"כ רק עוסק בתחום התוכנה. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך ואיפה ניתן ללמוד, ואיך ניתן להכנס לתחום הסיסטם והסטורג'. תודה !!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לזהות את שני השירים האלה? הראשון: https://ufile.io/6ke3z7cp השני: https://ufile.io/sn9l4yap תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה (אפשר להגיד שאתמול ) סיימתי סופית את לימודי התואר הראשון שלי. סיימתי תואר בהנדסת תעשיה וניהול בשנקר. הממוצע שלי הוא 83. כרגע עדיין אינני עובד "בתחום". התחלתי לחפש עבודה בתחום לפני כחודש (אולי מעט יותר) ולצערי עדיין לא מצאתי. נכון לכרגע אני עדיין ממלצר, כלומר לא ממש עושה משהו "יעיל" עם עצמי. לאחרונה התחלתי לחשוב על תואר שני. אני חושב על זה הן בגלל עניין (אהבתי להיות סטודנט וסביר שארצה לחזור לזה בעתיד) והן בגלל שאני רואה שההתקדמות המקצועית שלי בעתיד תוגבל על ידי התואר שלי. השאיפה שלי היא ללמוד תואר שני באוניברסיטה. הייתי רוצה אוניברסיטה בחו"ל (ארה"ב, קנדה או גרמניה), אך לצערי זה יהיה תלוי במצבי הכספי בעתיד ובגורמים נוספים. תואר שני במדינות דוברות אנגלית הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסוללות AA (אצבע) נטענות לשימוש כללי, שיחזיקו כמה שיותר זמן ושהמטען יהיה נוח פשוט ומהיר (זמן הטענה)... המלצות מניסיון של חברי הפורום ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HI i am right now at bariloche argentina , having life with much less internet here is a pic from the viarika volcano in chille bye..
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמנם הטוקבקים מבודחים, אבל זה בכלל לא מצחיק ! http://b.walla.co.il/item/3018040 עוד מחדל.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש שיר ברדיו ששמעתי מספר פעמים והוא הולך משהו '' דולצ'ה וגבנה'' ושרה אותו אישה . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בלפטופ בבי"ס וכמובן שיהיה ממש מושלם אם יהיה אפשר לקנות את הספרים כקובץ/קבצים. הרי אחרי הכל זה ברור שכל ספר לימוד היום עובר עריכה ובמקור הוא קובץ, השאלה היא האם היו מוכרים דבר כזה (בעיה של זכויות יוצרים בעיקר). בכל אופן, יש כבר חייה כזאת - רכישת ספרי לימוד בפורמט PDF?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php אני מקווה שזה זה שלפני שבוע ראיתי אותו וביקשתי שתעזרו לי למצוא אותו אני עוד 4 דקות מסיים להוריד...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-