כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברס, אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם. תודה רבה מראש אנשים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרכזי פיתוח,סניפים או כל דבר בבעלות מיקרוסופט אני רוצה להגיע לראות שם את התנאים, לגבי עבודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זו רק דעתי , אבל מה שאני רואה פה זה שהמודים יותר מדי מנסים להשליט "סדר" כידוע לכם אחים יקרים , הודאה בפורום לא עולה לכם כסף ואם הודאות לא חורגות מן הטעם הטוב - אין סיבה לתת איזה "הפניה" לטעם טוב כפי שזה נראה לכם , ו"נזיפה" על כך שפשענו בכתיבת הודאה קצת חורגת מהטעם המיוחד שלכם. אני אישית לא ראיתי בשום מקום בעולם - ואני חבר בכ-45 פורומים כזאת יומרנות. נו , טוב , רק בישראל ... אתם צריכים להבין שהאנשים פה לא כולם ילדים בני 14 שבאים לעשות ספאם - אפילו שאני חושב שהם יותר בוגרים ממכם - אתם כל פעם מנסים להוכיח עד כמה אתם שולטים בעניינים. אז הצעה שלי תרגעו , תשתו קצת מים קרים , ותתחילו להתנהג במקצועיות. [ד"א לא אכפת לי שתמחקו , רק תקראו את מה שיש לי להגיד וקחו ללב]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד ויש לרכת 5 קרונות.... אני אומר הרביעי ככה תהיה מכוסה גם מפגיעה מאחורה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר מישהו פותח חנות חדשה מחשבים, מה צריך להביא? זכרונות ספקים דיסקים וכו...אני צריך שמישהו יעזור לי בזה, תודה מראש. -=עריכה=- וכמויות ...תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים. היתרונות של הדיסק או קיי: יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו. אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק) הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? דעתכם? אלון
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר. אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית. סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05: יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"? כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731679,00.html הכותרת עם הסימן שאלה שלא יבוא אלי או לHWZONE בתלונות זה כתבה של YNET ואני רק פותח אלה דיון פה ובנימה אישית -כבוד לYNET :xyxthumbs:
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שרובכם שמעתם על המבצע החדש של אורנג' ואם לא אז הוא הולך ככה: ב-129 ש"ח לחודש למשך 3 שנים מקבלים חבילת אינטרנט 2.5MB, ראוטר (מחברה שקרית ולא מעניינת כלשהי העיקר שיעבוד ויספק אינטרנט אלחוטי בבית) ומחשב נייד מדגם 1110ej של HP. כל החבילה עולה 4644 ש"ח במשך כל ה-3 שנים הללו. קרוב משפחה הצליח להוריד את המחיר ל-109 ש"ח משמע שהמחיר הכולל יורד ל-3900 ש"ח +-. המפרט של הנייד נראה לא רע וכולל את ה-T4200, 2GB ו-HD של 250GB וה-4530 של ATI, בהחלט משהו שיספק את עבודות המשרד המתוכננות על המחשב הזה אם כי לא מצאתי את מחירו המומלץ בשוק. אז מה אתם אומרים? שווה לא שווה? יש קאצ' שמישהו מכיר?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone, האם מישהו מכם מכיר מקום באזור ת"א(=ת"א והסביבה) אשר מוכר טאקוס? (סטיל טאקו בל, כלומר מסעדה/מזנון שמוכר טאקוס מוכנים ולא טאקוס להכנה בבית) I CRAVE for TACOS! תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.flurl.com/entry/view/1185137/Beat_Him_Silly וואי איזה שווה זה בטח להיות שם ולהרביץ לו ביחד איתם! איזה כיף לא נוראמלי!! ותחשבו על זה - זה ככה כל יום!!! Brutal.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. מה חשוב שיהיה באופניים... ב. מה הם הגדלים האלו: 20 , 24, 26 , מה הגודל של כל מספר? ג. אני רוצה לקנות את האופניים האלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1545491 האם הם טובות? (הילוכים, מעצורים, בולמי זעזועים...) והאם ההגה לא רחוק מדי מהכסא? (אני לא רוצה "לשכב" בשעת נסיעה) והם יש למישהו את האופניים האלו שיוכל לתת לי חוות דעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה בפסח אני נרשם לתיכון וגם למגמה שאני רוצה אז יש לי התלבטות קטנה ורציתי לשאול מה לדעתכם עדיף יותר אפשרות ראשונה זה ללכת לריאלית רגילה ולעשות 5 יחידות במתמטיקה אנגלית + כימיה ופיסיקה או ללכת למדעית ששם חוץ מ כמיה ופיסיקה אני גם עושה מחשבים בהיקף של מחש יחידות . חוץ מזה יש שם כל מיני קורסים אקדמאים וטיולים , הרצאות ( בטניון ) הבעייה שבשביל להגיע לשם צריך ממוצע של 90+ בהכל ויש לי בערך 88 אז חוץ מהשאלה מה עדיף האם כדי באמת להשקיע כדי להיות במדעית ? btw : מזה מבחן פסיכוטכני בידיוק זה משהו מסובך לעבור ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את השיר psycho killer של talking heads אבל... את הגרסא שתמיד עושים עליה ריקוד כמו שהיה בסוף העונה של נולד לרקוד שהשופטים היו קשורים ברגלים. אז אני רק צריך את השם הנכון של השיר כי אני מניח שאסור לתת קישור או משהו...אז שם יספיק... למי שלא זוכר: http://www.keshet-tv.com/borndancer/Archive.aspx?groupid=4442&lv=3656 יש שם וידאו שנקרא "השופטים רוקדים!" זה מה שאני מתכוון... תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי לינק יותר טוב: http://www.gizmodo.com/archives/circuits-discover-each-other-024002.php תסתכלו על התמונות פה: http://w1.706.comhem.se/~u70624934/
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה איציק קלה בסינגל חדש בשידור חי ב 22:00 כנסו לרדיו עידן http://82.80.252.83:3366/listen.pls תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-