עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by House M.D.,

כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gal555,

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Fighter,

היום זה משחק פקמן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Iko89,

אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קיצר החלטתי לקנות מסוק יחסית קטן עולה לא יקר יחסית ,הוא 20 סנטימטר אורך שוקל 40 גרם ,סוללה שמספיקה ל 10 דקות על שלט כן ומופעל בעזרת בטריה נטענת . יש עצות למישהו לדגם ספציפי ? זה מה שאני רוצה :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320526068354&Category=34053&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו) השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33 חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים http://www.pc-israel.com/price.php http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. הרי הם טוענים שישראל התנהגה בפיראטיות כיוון שהפעולה התבצעה רחוק מחופי המדינה. לא היה עדיף לחכות שיגיעו 5 ק"מ מהחוף ואז להשתלט על האוניות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא ידעתי שאנחנו כבר בשנת 2020!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BiG_BuG,

יש שיחשבו שזה מטריד ונוראי, ויש שיחשבו שזה מצחיק בטירוף.. אני נקרעתי! http://www.sugarzaza.com/mindy.html (יש שמה 5 סרטונים) "יאללה פיסט-פאק עם גופי"

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. Started by davidreznic,

מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …

13. Started by alex.turovsky,

ממה שמצאתי ברשת שמעתי אזכורים של "ליפסטיק צבע" מסתורי או ללכת לפחח ולתקן. מצאתי אתר שמוכר את כל סוגי הצבעים בזול ומראה איפה לחפש את קוד הצבע ברכב: http://www.paintscratch.com/col2005.htm ראיתי גם אזכורים על חומר בשם GS27. מה הניסיון שלכם ? איפה ואיך אתם מתקנים שריטות על הרכב מלבד פוליש כולל. אשמח להמלצות על חנויות לקנות בהם את מה שתציעו או מוסך פחחות טוב באזור תל אביב והסביבה.

• 11 תגובות
    • 23.5k צפיות
  14. Started by TheHungryOne,

עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bitonml11,

הפונקצייה ההפוכה של : f(x)=2y היא f(y)=x:2 ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה לקנות לבן דוד שלי ליום הולדת כמה דגמים של מטוסים להרכבה (תחביב שלו) רציתי לשאול אם כדאי להזמין מחו"ל או פה בארץ, ואם יש לכם קישור לחנות/מילות מפתח מומלצות לEBAY אני מאוד אשמח, הכי חשוב המטוס C-130 אם מישהו מכיר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by benor,

מוח "יצירתי" יש לבחור. עוד כמה בסגנון: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1924421&r=1

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ביום יומיים האחרונים אני ניתקל במודעות על כך אחת אחרי השנייה, איך זה יכול להיות שהוא נפטר ? עוד מילא ארנולד אבל לא ג'קי.

• 11 תגובות
    • 8k צפיות
  22. Started by Danix60,

אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר למה כזה משמעותי ? תודה אגב איך הפלאפון לתקציב ?

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by MotherShip,

לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by iakovl,

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.