כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
זוכרים את סמלי HWzone 2006 שהיו בחתימות של הרבה משתמשים מהפורום כל השנה? כן, אני עשיתי אותם, אבל זה לא המקום להגיד מי עשה אותם - רציתי רק להפיץ את הסמל החדש של שנת 2007: אני יודע, ת'רד דפוק.. לא לסקול אותי :-X
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!
-
אני חושב שכמעט כולנו מכירים את הענב הגדול (ואם אתם לא אז תבקרו באתר ההזוי הזה: http://run.to/bigwabbit ;D) (הנה תמונה שלו בפני עצמו: עכשיו אני רק שמתי לב לזה היום כששמעתי את השיר Spam של מונטי פייטון: בסרט "מונטי פייתון והגביע הקדוש" הפ מזכירים "ארנב/ערנב בצורות משונות... דוגמא: (מתוך הסרט "מונטי פייטון והגביע הקדוש", המבנה של ה"ערנב" כסוס טרואני...) ועוד אחת: (תמונה הזאת אתם רואים את ה"ערנב" של מונטי פייטון תוקף אדם תמים למראה... בדיוק כמו בתמונה שבלינק הזה: http://hwzone.co.il/Enc0der_Private/BigWabbit/images/bunnyjustice.jpg ) ועוד אחת: (בתמונה הזאת ראינו בובה של ה"ערנב" במונטי פייטון [לא ידעתי שבכלל מוכרים כאלו]) מה אתם אומרים על זה? צירוף מקרים? לא נרא…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הופך את גוגל כבר כמה זמן מחפש את הקטע הספציפי ששמעתי מזמן של פאגין (שהיה פעם באתר CALLS.COM). מדובר שם על הקמת אירוע כלשהו חתונה או משהו, והמטורף הזה מתחיל לבקש דברים מוגזמים שיהיו באירוע כמו דולפינים קופצים ממעליות וכל מיני שטויות כאלה.. בקיצור, לא מצאתי את הקטע המסויים הזה רק את שאר השטויות שלו... אגב, לכל אלה שיקפצו WAREZ WAREZ, הוא גם ככה שיחרר את ההקלטות שלו חינם באתר שהיה לו פעם, אז זה חוקי. תודה רבה ! (:
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נתקלתי ביד 2 בשברולט סוואנה למגורים ב-35 אלף ש"ח. נניח שהוצאות על הדלק הן זניחות (חונים ומתמקמים קרוב למקום העבודה). לא מתכנן בקרוב, שואל באופן תיאורטי.
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם אתם מכירים ת'תופעה, אני בדר"כ אוכל קורנפלקס תלמה רגיל ומנה שלי זה כמות של בערך 3 כוסות ומעלה. בכל פעם שאני אוכל קורנפלקס השתן שלי נהייה צהוב זוהר יותר. לא כהה. זוהר. קורה למישהו?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rotter.net/forum/computer/206489.shtml אתם רואים את השטויות שהם רושמים אתם ניקרעים זה דיון על geforce 4mx 440 במחיר 999 וכולם אומרים שזה ממש זול וחלק לא ידעו שזה קיים זה קצת ישן אבל בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע אומנות לחימה שימושית שאוכל לעסוק בה. הייתי כבר בהאבקות ולא אהבתי את זה. מה שאני מחפש חייב להיות משהו עמוק (מבחינת טכניקות והיבטים, כמו נינג'יטסו שברמות הגבוהות שלה מתמקדת על nerve strikes) ומשהו פרקטי (כמו קרב מגע). כמובן שאין דבר כזה "האומנות האולטימטיבית" אבל אשמח לקבל הצעות... נ.ב: היא צריכה להיות בדרום
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בנוגע להתפטרות מהעבודה, האם לפי חוק אני מחוייב להודיע למעסיק כמה ימים לפני ? (אני עובד חודשיים וחצי בלבד). תודה *חתמתי על חוזה ובו רשום : העובד מחוייב במתן הודעה מראש בת שבועיים ימים לפני התפטרות מהחברה,וכי אם לא תינתן הודעה מוקדמת בת שבועיים ימים,תהא רשאית החברה לנכות משכורת של שבועיים מכל סכום שתהא החברה חייבת לעובד.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קורה לי כמעט בכל האתרים.... לא רק בHWZONE
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לפטופ מחלקים השנה??? אם אפשר אז תביאו את המפרט שלו...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-