עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by IG,

הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Jonnyboy,

שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DOGMA,

אני רוצה לראות את המסטרקארד שמכסה את זה מושיק אמרתי לך לשלם עוד 3000 שקל בשביל החלונות החשמליים! עלות הפינוק 182255 דולר

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by xs2heaven,

שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?

6. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. סרט ממה יפה !! זה היה בערוץ 22 בשעות 23:00-1:00 ... מה אתם אומרים עליו ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Delapro,

בזמן אחרון אני חושב לקנות מכונית חדשה וחשבתי בכיוון דייוו (daewoo). היא זולה יחסית לשאר המכוניות. מה אתם אומרים עליה ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pocket,

מבחינתי הכל הולך (גם שואה, רק לא בדיחות סרטן) אם מישהו רגיש לנושא אז אל תשימו.. תפציצו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by liiight,

אחד הנחמדים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איפה קונים מחשב ? אני כבר חודש מחפש, וכל פעם שאני מחליט איפה שהוא, 7-- ליכלוכים "לא להתקרב..." וכאלה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by XCG120,

מחפש המלצה לרכישת מחשב נייד 17 אינצ' לשימושים די כלליים וקצת משחקים. עדיפות לחברת אסוס או HP במחיר של סביבות 3000 ש"ח. אשמח להמלצות עדיפות למחשב קל משקל דק ועים כרטיס מסך של NVIDIA עדיפות שיהיה בו יציאות של 3. USB וUSB C תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ronib,

אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87 מצטטים אתר ישראלי!!! הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by aquarius,

מחר לפי הוראת משרד החינוך תוקדש שעת מחנך לטובת דיון בנושאו: מה דעתכם(אנא לשמור על רמת דיון נאותה)

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by guyby,

שלום לכולם, יש לי מסך של טושיבה שלא נדלק יותר ולדעתי זו בעיה בספק כח שלו. צרפתי כאן תמונה, אשמח אם מישהו מזהה ויכול לומר לי מי מכל החלקים שיש בתמונה זה ספק הכח. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MishaK,

האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by guyyug,

האתר הזה שולח מוצרים לכל העולם השאלה היא אם הוא נראה אמין ואם יש למשהו ניסיון עם הדברים האלו כי המחירים סבירים וזה יכול להיות פטרון מצוין לכל האתרים שלא שולחים מחוץ לארהב http://www.myus.com

20. http://www.movelehatasia.co.il/ המיפעל של אבא שלי והוא דיי לא מפורסם אם מחפשים אותו בגוגל וכו לא מוצאים אז אמרו לי שהם יהיה לו הרבה כניסות הוא אכן יקבל העדפה בגוגל אני יודע שאתר ניראה דיי עלוב כרגע אבל עובדים על זה אבל בכל זאת אנשים תנו קליק אתם תעזרו הרבה האם גם אפשר לינקים לפרומים של איכות הסביבה אבל חשוב שהיו פעילים מישום מה אני לא מוצא משהו פעיל :'(

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום היום מת לי העקרב שהיה אצלי חצי שנה אז אני וחברים שלי הלכנו לחפש עקרבים ומצאנו שתי נחשים אחד קטן ואחד גדול הגדול מת כי בטעות הכנסנו אותו לבקבוק שהיה שם דלק והקטן אצלי בבית או באורך כ8 או 9 סמ דק מאוד ובצע סגול כהה וכמעט לא רוים לו את הראש אם מתקרבים רואים איך שאו מוצי לשון קטנה השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת איזה סוג זה ואם או ארסי ובמה אני מאכיל אותו כי עכברים או לא יכול לאכול כי או קטן מה אני צריך להביא לו לאכול בבקשה דחוף תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gshhar,

איפה אני יכול להשיג את המדבקה הקטנה של AMD,המרובעת שמדביקים על המארז?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by arielkris,

אני רוצה לקנות מפרט מ RSM אבל אני לא יודע כמה יעלה לי משלוח ואין לי הכי תקציב לזה... אז חשבתי על להרכיב את אותו המפרט בKSP... מה אתם אומרים על KSP? שווה לקנות משם? חנות אמינה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

מישו מקבל הודעות ספאם בפלאפון מהדגנרט הזה? הודעות בסגנון"תניח תפיליון המשיח מגיע"(lol) איך אני עוצר את המטרד הזה?? מס טלפון 037322222

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים