כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3089763,00.html סוף סוף!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכתבה הבאה... http://www.labait.co.il/article.asp?id=20 יש למישהו תמונות? בכל מקרה לפי הכתבה ממש לא נראה שהוא צריך להיות מוטרד מהתקנת תוכנות לא חוקיות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתם כבר את הסינגלים החדשים שלהם? אם לא אז מאוד ממולץ! :ylsuper: Infected Mushroom Becoming Insane Promo CDS 2007 Becoming Insane Deeply Disturbed (Infected Remix) Merlin (Infected Remix)
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני חייב? זה מקצוע חובה שאסור להיכשל בו? או שאפשר לוותר עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש). הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה. יום טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך תוצרת CTX (pr711F)g ונשארו לי רק עוד חודשיים בערך להחליף אותו (משו במגעים דפוק לגמריי). ביררתי והיבואן הוא five exits, האתר שלהם לא פועל, השגתי אימייל של אחד שאמור להיות אחראיי עלייהם בארץ הוא לא מחזיר לי תשובה אין לי כתובת או מספר .. והזמן שלי הולך ואוזל :\ האם מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג אותם ? תודה רבה, עמית . (לא הייתי בטוח לאיזה פורום הנושא שייך, אני מתנצל מראש אם טעיתי)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731679,00.html הכותרת עם הסימן שאלה שלא יבוא אלי או לHWZONE בתלונות זה כתבה של YNET ואני רק פותח אלה דיון פה ובנימה אישית -כבוד לYNET :xyxthumbs:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה (אפשר להגיד שאתמול ) סיימתי סופית את לימודי התואר הראשון שלי. סיימתי תואר בהנדסת תעשיה וניהול בשנקר. הממוצע שלי הוא 83. כרגע עדיין אינני עובד "בתחום". התחלתי לחפש עבודה בתחום לפני כחודש (אולי מעט יותר) ולצערי עדיין לא מצאתי. נכון לכרגע אני עדיין ממלצר, כלומר לא ממש עושה משהו "יעיל" עם עצמי. לאחרונה התחלתי לחשוב על תואר שני. אני חושב על זה הן בגלל עניין (אהבתי להיות סטודנט וסביר שארצה לחזור לזה בעתיד) והן בגלל שאני רואה שההתקדמות המקצועית שלי בעתיד תוגבל על ידי התואר שלי. השאיפה שלי היא ללמוד תואר שני באוניברסיטה. הייתי רוצה אוניברסיטה בחו"ל (ארה"ב, קנדה או גרמניה), אך לצערי זה יהיה תלוי במצבי הכספי בעתיד ובגורמים נוספים. תואר שני במדינות דוברות אנגלית הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסוללות AA (אצבע) נטענות לשימוש כללי, שיחזיקו כמה שיותר זמן ושהמטען יהיה נוח פשוט ומהיר (זמן הטענה)... המלצות מניסיון של חברי הפורום ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול. רציתי לשאול, קניתי עכשיו חשבון פרימיום לחצי שנה בראפשירד במטרה להוריד ללא הגבלה ובמהירות מקסימלית. רציתי לדעת, האם אין שום הגבלה בכמות שאני יוריד\מוריד? וכמו כן מה הקטע של הנקודות עוד לא הבנתי את הנושא הזה, בתודה .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-