כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו לא ספאם ואני מדבר ברצינות יש כאן אפשרות לראות את כל ההודעות שננעלו בפורום? דיפדפתי בכמה הודעות שננעלו ויש שם פשוט בידור. בבקשה לא לנעול.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב, או לשים את ידי על קובץ שיכיל את כל מספרי הסלולרי האפשריים, תאורטית, בארץ. מספר סלולרי בארץ מורכב מעשר ספרות ותמיד יתחיל ב 05, כך שכל הנותר הוא לחבר את כל הצירופים האפשריים בשמונת ה"קוביות" הנותרות, או פשוט לקחת קובץ של כל הצירופים האפשריים ל 0-9 בתבנית של 10 ספרות. למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה רצינית,אני כל היום על המחשב,מאז שאני בא הביתה בסביבות 2 עד 12 בלילה ככה. א.אני יודע שזה לא בריא ואני מתחיל להיות בטטה עליתי 4 קילו אני שוקל עכשיו 70 במקום ששקלתי 66 ב.אני לא משקיע בלימודים בכלל כי אני לא יכול לשבת ללמוד אז אני הולך למחשב,ואני עכשיו ביא' השנה הכי קשה וכנראה שאחרי ינואר מעיפים אותי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על איזשהו ניסוי בו שמים מים בכוס אחת ואז דרך קשית גורמים למים לעבור לכוס אחרת. מישהו יודע בדיוק איך הניסוי הולך ומה ההסבר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל שנגנב הפלאפון שלי (824 חמוד..) והביטוח (טלטיב-לא להתקרב אליהם) החליט שבא לו לקחת 1500 שקל בשביל שאני אקבל אחד אחר, לא חדש, מחלקים... בקיצור אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומצאתי באיביי את המכשיר שאני רוצה: נוקיה 6100, אני לא צריך מידע על המכשיר, אני מכיר אותו והוא הבחירה שלי. הקטע הוא הקניה מאיביי זה הקישור http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057455429&category=41346 קראתי וראיתי שיש לו 100% של positive feedback, לא נשמע קצת מוזר? 100% ?? מה דעתכם? מישהו כבר קנה מאיביי? ויודע איך הולך התשלום? (לפני קבלת המוצר? אחרי? מה קורה אם לא מקבלים את המוצר?) ויש לי בן דוד בארה"ב, חשבתי לשלוח אליו ואז ממנו להביא את זה דרך עוד מישו מהמשפחה שטס לבקר כי בארץ בטח …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש חוק מסויים שאוסר על חברות להמשיך לחייב אותי כשנגמר לי מנוי לאינטרנט ? היה לי באנדל בבזק בינלאומי והוט, עם בזק דיברתי והם ניתקו אותי בזמן, הוט החליטו להמשיך לחייב אותי...בנוסף ברוב חוצפתם, הם קנסו אותי על זה שביטלתי את ההוראת קבע, למרות שאני לא חייב להם כלום וכבר יותר משנה אני משלם להם דרך בזק
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
>> SHIT LIST !!! >> ------------------------ >>THE GHOST SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit on the toilet paper, but >> there's no shit in the bowl. >> >>THE CLEAN SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit in the bowl, but there's >> no shit on the toilet paper. >> >>THE WET SHIT >> You wipe your ass fifty times and it still feels unwiped. So you end up >> putting toilet paper between your ass and your underwear so you don't >>ruin >> them with those dreadful skid marks. >> >>THE SECOND WAVE SHIT >> Th…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על ידי חיפוש בגוגל הגעתי לאלפי תוצאות של פרוקסי ורובם איטיים בטרוף ומעצבנים מה גם שקופצים כל רגע פירסומות ושאר מרעין בישין ..... אשמח להמלצה לפרוקסי מומלץ תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
hi in looking for a site like translate.google.com but one with hebrew to english translation a site that can translate a full text and not only a word anyone knows of any thanks p.s.: if this is the wrong fourm please pass it
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
?..????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.wallashopsphoto.co.il/ לי יש ניסיון מצויין איתם ומדובר בדיל סופר משתלם לדעתי - למהר כי נגמר עוד יומיים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוטו יד שניה ובנתיים המליצו על דהייטסו שרייד יש למישהו אתר שאפשר לראות המלצות על מכוניות נוספות? תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם היו נותנים לכם אפשרות לאכול במשך יום אחד כל מה שתרצו, בלי שתהיה לזה השפעה על כסף\ קלוריות\ שובע. מה הייתם זוללים? [= כולל משקאות\ ללא הגבלת פריטי אוכל. (העתקה) משהו מדהים שמישהו בפורום אחר כתב: ארוחת בוקר ישראלית: פלטת גבינות מלוחות, מתובלות (לא צרפתיות), לחם פוקצ'ה שהציפוי שלו נאפה עם רוטב פסטו, ג'חנון, עם רסק עגבניות, טוסט כפרי עם זיתים, 4 סוגי גבינות, עגבניות מיובשות, ברוטב אלפרדו (אפשר לוותר על הזיתים) סלט עם עלי בייבי, חסה, וירקות נוספים חתוכים גס פחות או יותר, רוטב ויניגרט עם דבש דיז'ון... מילקשייק שוקולד עם ציפוי שוקלוד בדפנות בצד. ארוחת צהריים: מדליוני פילי בקר (400 גרם) ברוטב קברנה, תוספת בצד: מיני תפודי אדמה צלויים. סלט ירוק חתוך גס בצד. פלטת בשרים עם כבד ע…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונה לי שאלה שלא הצלחתי לפתור... מישהו יכול לפתור ולהסביר לי איך הגיע לפתרון ? תודה מראש ! (מצ"ב בקובץ תמונה..) [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-