כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
שלום וברכה, כל כמה זמן אני מקבל פקס פרסומי מאותו שולח כבר כמה פעמים. ולי נמאס מזה כמו לרבים. בגלל אותו שולח מתבזבז לי סתם דיו ודפים שלא שווים את הפרסומת המעפנה שהוא שולח... איך מטפלים בדבר כזה? למישהו היה ניסיון עם זה? הבנתי שע"פ החוק אני לא חייב לשלוח לו מס' פקס להסרה... מצורף בזאת הדף שאני מקבל על בסיס קבוע.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד להפטר מנוסע נודניק היושב לידך בטיסה? 1. הוצא את מחשבך האישי מהתיק. 2. פתח את מחשבך לאט ובזהירות. 3. ודא כי הנוסע שלידך מסתכל. 4. גלוש באינטרנט. 5.סגור את עיניך לרגע,הצמד את כפות ידיך, כוון אותן כלפי התקרה, מלמללעצמך, פתח את עיניך והפנה את מבטך כלפי השמיים כאילו אתה מתפלל. 6. פתח את האתר הזה: http://www.myit-media.de/the_end.html 7. עכשיו תסתכל על הנוסע לידך... 8. צ'יק צ'ק כבר לא שם אאה? 9. אופצייה שנייה שהוא ברגע זה מתנפל עליך... ;D פורסם רבות בפייסבוק!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וחברים (בנתיים אני +2, אולי יהיו עוד 2 בסופו של דבר) רוצים ללכת לאילת בפסח הזה. בנתיים מצאנו 2 מקומות שמתאימים לנו מבחינת מחיר. http://www.weekend.co.il/eilat/korin/index.asp http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=146&ArticleID=99 לי יש העדפה לשני, הבעיה היא שיש להם מקום רק ללילה אחד ואנחנו רוצים לשני לילות. (יכול להיות שנהיה לילה אחד בשני ולילה אחד בראשון). בראשון אין ארוחת בוקר ובשני יש, אבל השני יקר יותר ב-35 ש"ח לאדם ללילה(אבל גם איכותי יותר וקרוב יותר לים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהמקומות? אשמח גם להצעות בקשר לאכסניות אחרות טובות,בקשר למלונות זולים ודברים שאפשר לעשות באילת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם רואים בפרופיל שלי אני מתחת לגיל 18 (עוד מעט 18) ויש לי 2 שאלות: 1) המעסיק שלי לפעמים (פעם ב...) מעסיק אותי מ-12 בלילה ומעלה... האם זה נקרא שעות נוספות? כלומר הוא צריך לשלם לי 150%? 2) אחרי כמה שעות הוא צריך לשלם לי 150%? אם בכלל....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזל טוב, מינימייזר! כפארה עליך, אחוק שלי! אתה הכי שבעולם, גבר גיבור.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.urbandictionary.com/ לדוגמה Arab Arab= Arabian. Arabic is their main language and alot of arabs also speak other languages. Arabic can be spoken in diffrent "accents" and alot of words are diffrent from one country to another but it's all the same language. For example in the UK we say "Biscuit" in the USA they say "Cookie". Thats just a small example but yeah it's kinda like that a Iraqi might not understand everything a egyptian would say because of their accent. Anyone who comes from the middle east and north Africa, alot of whom leave all around the world, but orginate from there. Most of the population is Muslim but you can also get other relgions among A…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לארגן יציאה לסרט היום/מחר, אבל בדקתי באינטרנט ועל כל סרט היו ביקורות מעורבות... אז אני צריך המלצות לסרטים טובים (לגיל שלנו) שיצאו לאחרונה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים שבתקופה האחרונה משתמש מסויים מהפורומים לא היה פעיל כלכך ? נראה לי שמצאתי את הסיבה ! http://www.filerush.com/forums/viewtopic.php?t=2820 יש עוד תמונות בלינק... אכן הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות ויפגינו נגד הזבל שידוע בשמו כ PENTIUM 4 !!! מדהים לאיזה רמה אנשים יכולים לרדת כדי להעביר מסר...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, וכמובן להסביר אותו כדי שאבין. זאת המשימה: שרטט תרשים זרימה לקליטת 4 מספרים שונים והצגת מספר השני בגודלו.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל וחשבתי לקנות אופניים אמינות ונוחות. אין לי דרישות מיוחדות.. נסיעה לעבודה בעיר (מדרכות,קפיצות וכד'.. זנב קשיח). התקציב הוא 1300 ש"ח עם חריגה ל-1500 ש"ח בערך וחשבתי על כמה דגמים. בנוסף אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם ומה עדיף ? ואם יש בכלל אלטרנטיבות אחרות.. תודה. GT AGGRESSOR 3.0V 2011 MERIDA SUB 40-V 2011 נ.ב האם השנתון משנה בקניית אופניים חדשות מהחנות ? בדר"כ שנתון ישן יותר זול יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ראיתי עכשיו תוכנית שחקרו אנשים שעברו את גיל 100 והמקום שבו יש הכי הרבה אנשים שעברו את גיל 100 הוא יפן, אוקיאנה (http://en.wikipedia.org/wiki/Okinawa_Prefecture) אמרו שם שהם שותים תה ירוק, די נמנעים מבשר, אוכלים הרבה דגים ירקות פירות וכל החרא הזה אתם יודעים מה עוד אוכלים שם? נשמע מעניין כל הנושא הזה, דווקא שם מכל העולם חיים כל כך הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-