עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Electric Boom,

היום מצאתי בכניסה לבית ציפור פצועה. אין לי מושג איך בידיוק היא נפצעה, אבל היא בקושי מזיזה רגל אחת,עושה רושם שכנף אחת שבורה והראש שלה כל הזמן הפוך ביחס לבסיס(בטן). ניסיתי ממש בעדינות לתת לראש תנוחה נכונה,זה מה שמצאתי נורמלי-מקביל לבטן(אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון). מתוך חשש לשבר\שברים עטפתי אותה בתנוחה "עוברית" רגליים מקופלות וצמודות לבטן כנפיים צמודות לצדדים כך שלא תוכל לזוז, ובצורה הזאת הנחתי אותה בקופסא מרופדת בצמר גפן. נתתי לה בהתחלה הרבה נוזלים(אני לא יודע איזו כמות צריך,אני אלך לקופת מרקחת ואקנה את המזרק הכי קטן או טפטפה ואז אוכל לתת כמויות מדוייקות),עכשיו אני נותן כמות קצת יותר מתונה כל 35-45 דקות, ואני נותן לה קצת אוכל(חרקים קטנטנים וסומסום). האם אני עושה משהו ל…

• 13 תגובות
    • 13.9k צפיות
  2. Started by Asusman,

היי, מישהו שלח לי איזה קליפ הזוי מיוטוב, בקיצור.. http://youtube.com/watch?v=ok67V1bIGG4 בסוף הקליפ הזה יש כתוביות. בזמן הכתוביות יש איזה שיר ישן ל 2-3 שניות, מישהו יודע איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

עבד עלי :lol: http://www.travellady.biz/coolstuff/idiot.htm

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  4. אני מחפש לקנות כובע של צ'לסי ואני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש. שאלתי באלוף הספורט ואין להם שם (כנראה אין רק בסניף). אני מעוניין לקנות רק בישראל, לא בא לי להתחיל להסתבך בהזמנות מחו"ל. אלו הכובעים שאהבתי: יש למישהו מידע? http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/50694a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0 http://www.ghos7.be/chelsea%20cap.jpg

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. לפני: http://www.keshet-tv.com/program.asp?ProgID=1199 אחרי: http://members.lycos.co.uk/ewingum/assaf/keshet-tv.htm ;D (כל הזכויות על המוד שמורות למסטיק, הידוע בכינויו "מעיין" :-*)

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

לא מצאתי כאן ת'ארד כזה אז סתם עניין אותי מה החברים פה בפורום שלומדים באקדמיה לומדים מה הציונים ,הקורסים וכו'. אני אתחיל: שנה א' הנדסת מחשבים ופיסיקיה ישומית באוניברסיטה העברית (חוץ מקורס אחד במדמ"ח שלא הרשו לי לקחת כי אני בתיכון) קורסים וציונים: מכניקה ויחסות פרטית (7 נק') ציון סופי 90 אלגברה ליניארית 1 (6 נק') ציון סופי 92 מתמטיקה שימושית 1 (6 נק') ציון סופי 99 סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') - ציון עובר (אפשר או לעבור או שלא אין באמצע..) לומד עכשייו בסמסטר ב' את הקורסים: חשמל ומגנטיות (6 נק') חשבון אינפיניטסימלי (7 נק') מתמטיקה שימושית 2 (6 נק') סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') יהיה נחמד לדעת מה האנשים שמסתובבים פה בפורום לומדים, מה יש להם להמליץ בנושא וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by benreu,

בוקר טוב! יש לי 2 טלוויזיות של PANASONIC בחדש אחת 42 INCH דגם VIERA ואחת 24 אינץ LED למחשב VIERA הבעיה היא שאני מכבה טלוויזיה אחת שתיהם נכבות או להפך זאת אומרת ששלט אחד שולט על שתיהן מה שיוצר הרבה בלאגן האם אפשר להגדיר את הטלוויזיה כך שאחת מהן תעבוד עם קודים שונים לשלט וגם את השלט שלה (לשנות לתדר אחר)?? תודה מראש! אור

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by Yuvky,

אני בן 18 עם חברה. אנחנו בהתחלה של הקשר, אבל זה יחסית רציני, ככה שהעניינים המיניים מתקדמים בקצב סבבה. שנינו ניהיה הראשונים אחד של השני (יחסי מין), ואני לא כל כך בטוח אם זה אסטטי לשכב עם בחורה כשהחבילה קצת "מבולגנת". חברים שלי כבר עשו את זה, אבל אני לא בטוח אם זה מתאים בשבילי כל העניין. מה אתם חושבים? כמובן שהשאלה מכוונת בעיקר לגברים שפה, אבל דעה נשית לא תזיק

• 34 תגובות
    • 10k צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

הסרט מעולה מומלץ ביותר חייבים לראות את הקודמים גם וואו ראיתי אתמול בסינמה סיטי והיה מדהים כמה קטעים מיותרים אבל.. ג'ק ספארו זו דמות גאונית בדרך חזרה הביתה על הקטנוע שמעתי את הרוח וראיתי רק ים וסערה וגשם, וכל המכוניות בתור ספינות שיוצאות למלחמה, וואו! מומלץ

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. ההערכות המוקדמות מתגשמות, וכבר אחרי יממה אחת בלבד בתפוצה רחבה בבתי הקולנוע די ברור כי הפרק השביעי של מלחמת הכוכבים יהיה שיאן ההכנסות החדש של הוליווד, לפחות במונחי סוף השבוע הראשון עם מכירות כרטיסים מוקדמות בארה"ב בלבד שעומדות על יותר מ-100 מיליון דולר בסך הכל, פי 4 מהשיא הקודם, לא היה יותר מדי ספק שהגעתו של 'מלחמת הכוכבים פרק 7: הכוח מתעורר' אל בתי הקולנוע ברחבי העולם תהיה מאורע גדול מאוד – אבל עכשיו כבר ברור באופן כמעט מוחלט שזה לא יהיה רק גדול, אלא גם חסר תקדים. סוף השבוע עדיין נמצא בעיצומו, בייחוד במדינות בהן גם יום ראשון הוא חלק ממנו, אך כבר כעת המספרים שזורמיםמבתי הקולנוע הם פשוט אדירים – 57 מיליון דולר נאספו בארה"ב רק בהקרנות ההתחלתיות של יום חמישי בערב, ש…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותם, וכמה עולה? כי פאנק לא יהיה בארץ עוד חודש\יים... תודה. נ.ב: חוות דעת על הפאדים(ניסיתי סטילפאד והוא די טוב אז אני נוטה אליו) תתקבל בברכה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by The UnKnown,

Ok... its not hard but i still dont get the idea. I need help in geometrical series, it says like this : A5=48 A7=192 1. find the first limb. 2. the sum of 7 first limbs. Again, we talk about geometrical series ! Thaks a lot !

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by OR007,

האם אתה מתכוון לצום ביום כיפור, אם כן אז זה כרוך בכל השיט האחר (אי הדלקת חשמל וכו' וכו') ? מילא לצום, אבל יומיים בלי מחשב זה טירוף... בקשר אליי, עוד לא סגור על זה. נ.ב אם אני אראה פה תחילה של מריבה או רמיזות לכיוונים מסויימים I'll kick your virtual asses !

16. האתר ברוסית אבל אני יתן הוראות בעיברית ככה שתוכלו להבין- http://potrebitel.biz/angel/mk.htm 1)תחשבו על מספר דו סיפרתי 10-99. 2)תחסרו מהמספר במספר הספרות שהוא מכיל, לדוגמה המספר 54 מכיל את הספרות 5 ו-4 תחסרו 54-4-5=45 . 3)תחפשו את המספר שיצא בטבלה ותזכרו את הסמל שלו. 4)תדמינו את הסמל. 5)תלחצו על הריבוע השחור הגדול.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

האתר של הרכבת פה אומר שאין רכבות רק צפונה מחוף הכרמל. מישהו יכול לאשר? תודה,

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. כך טוען ה OPEN DNS שאני משתמש בו שנים. זה התחיל היום. כן או לא -אני לא יכול להכנס אליו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי לאחרונה גיליתי תקלה בכרטיס המסך שלי מדגם Ati 4850 512mb של חברת gigabyte , הבעיה הייתה שהוא התחמם יותר מדי. ניצלתי את האחריות אך בחנות החזירו לי כעבור מס' ימים כרטיס מאותו דגם של חברת Sapphire . (כרטיס זול יותר בכ- 35 שח). האם חילוף כזה מקובל בשימוש באחריות? מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואם עלי לעשות בלאגן ע"מ לקבל כרטיס כמו המקורי?

• 82 תגובות
    • 10.7k צפיות
  20. אני זוכר שלפני בערך שנתיים מצאתי אתר שכותבים את הכתובת של אתר מסויים והוא מראה את האתר הזה איך שהיה בכל מיני חודשים בעבר..

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by neo690,

אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Shoko,

לא ידעתי לאיפה זה מתאים...כי אני לא יודע אם עושים את זה דרך המערכת הפעלה או כל דבר אחר. לעניין.... אני רוצה לחבר למחשב אחד - 2 מסכים 2 מקלדות 2 עכברים וכאילו יהיה אפשר ששתי אנשים יהיו על המחשב וכל אחד יעשה מה בא לו... איך עושים דבר כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. כותרת... תודה Aviko

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Aviko,

כותרת. שלי זה שם חיבה, קוראים לי אבי וכולם קוראים לי Aviko מאז שאני זוכר את עצמי.. ושלכם? WkNd נעים לכולם, Aviko

• 68 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by faceless,

היי אני מחפש אתר בעברית שנותן לכל יום סקירה על מה קרה היום לפני , הדגש על ארועים בישראל או בעלי זיקה יהדות, צבאיים וכו' מישהו מכיר?? המון תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים