עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yossarian22,

שלום לכולם בחודש וקצת האחרון אני שם לב לתופעה מאוד מדאיגה ומציקה בערך פעמיים בשבוע אני מתעורר באמצע הלילה כאשר יד ימין שלי "רדומה" וזאת בעצם מילה קלה לתאר את זה. מה שבעצם קורה זה שאני לא יכול להזיז את היד בכלל. אני מרגיש עקצוצים כאלה וחוסר תחושה מוחלטת. אני יכול גם לחתוך לעצמי את האצבע עם סכין ואני לא ארגיש כשזה קורה אני בד"כ משפשף את היד ושם אותה כלפי מטה כדי שהדם יזרום אליה. זה מאוד מציק לי וחוץ מזה שזה כואב ומפריע לשינה שלי אני חושש שזה יכול להיות סימפטום של משהו יותר גדול וחמור, כמו קריש בדם או משהו אחר[חיפשתי טיפה בגוגל] ראוי לציין שכל החיים שלי אני ישן באותה צורה[בד"כ על הצד] ורק לאחרונה זה קורה לי, לא שיניתי שום דבר בהרגלי השינה שלי. יש לכם עיצות מה לעשות ?

2. Started by PhP dUdE,

http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20086 :lol:

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tazok,

שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by stojakovic,

הידעת? בשנת 2007 hwzone פרסמו את עצמם בעיתון popular science!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. הוא היינץ קלוגר ? היה היום כתבה בידיעות אחרונות על כל מני מפורסמים ששינו את שמם בארץ... למשל מאיה בוסקיאלה היתה מרב בוסקיאלה, יעקב אילון היה יעקב פאידה וכו'....

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GRiM,

1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Check_Point,

spam בעברית זה גם לוף (האוכל הצבאי ה"אהוב") היום באריזה משפחתית לורה אמרה לסטיב שלכל האורחים של סטיב בחתונה יצטרכו לשים לופ על העוגה (=ספאם)

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by Bose,

http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לקח את זה יותר מידי קשה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היה לי טסט היום וזה אחד הדברים הכי מלחיצים בעוולללםםם ! היה גשם פסיכי אבל הטסטר לא נגע לי בברקס או בהגה ואני מת לדעת אם עברתי !! אני פשוט פקעת עצבים ! איך אני אוכל לדעת אם עברתי או לא ? (אגב הטסט היה הראשון...)

• 22 תגובות
    • 32k צפיות
  14. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by X_Dror,

היו לי את כל הבדיקות האלה, ואמרו לי שיש לי עקמת, יש לכם מושג אם זה מוריד פרופיל? וגם שאלו אותי אם אני מזיע מכפות הרגלים והידיים הרבעה ואמרתי שכן, זה מוריד פרופיל? תודה! (זה היה בירושלים)

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by naorai,

היי חברה, אני עכשיו לומד לבגרות חורף במתמטיקה, ודוגרי נשבר לי ממנה, אז ישבתי עכשיו מלא זמן ובניתי את המערכת הבאה, ראיתי הרבה מפרטים שכתבו ב10 דק', שהכילו את הרכיבים היקרים ביותר וזהו. אני מבטיח שהמפרט שלי קצת יותר מנומק מ"זה-היה-הכי-יקר-בנעה". תתחילו לקרוא, לא תהנו מקסימום תפסיקו ;D ד"א- סליחה על האנגלית שלחתי את זה לחבר, ומאוחר מדי לשכתב הכל.... mother board: Asus "Extreme striker". based on the glorious 680i, this board has it all, both in features and performance. oh yeahh... its totally pimped out! processor: QX6700. Yeah I know that basically no programs can use 4 cores, and that X6800 will be better in gaming. what can I say? I like to render video (premier pro I…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by imac,

שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

איפה הוא?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי =\ אם יש לך תאתר אשמח לקבל אותו אם יש לכם תרד זה יהיה אפילו מצויין בעיקרון אני מחפש איזה 2,3 אותיות סיניות יפות לצייר על הקיר בחדר שלי אז האתר הזה יכול מאוד לעזור לי

20. אני מחפש אותו כבר כמה ימים :ם אני רוצה לעשות לי גם אחד ולא מוצא את הבנאדם שעשה את זה D: אם אני מתבלבל וזה לא היה בפורום הזה אשמח אם תביאו לי דוגמאות שאתם מכירים למפרטי חתימה :>

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. איפה אני יכול למצוא אותו?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  22. היה פה פעם איזה משתמש(שנראה לי עדיין פעיל..) שנסע לאנגליה ונסע במכוניות ספורט במסלול מרוצים.. מישהו יכול להביא את הנושא הזה או את שם המשתמש או יודע איך אפשר לעשות דבר דומה ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. היה פיגוע בתל אביב במרכז אני יודע שזה יכל להגיד הרבה דברים על המפגש היום אני מקווה מאוד שאף אחד מחברי הפורום לא נפגע אני יודע שלי היה מזל כי אני איחרתי לאוטובוס ויש כל שעה בערך אני חושב שהם לא יודעים על זה וממשיכים את המפגש שלהם

24. Started by ETB,

ברחוב סוקולוב, מתי זה יגמר כבר?? :AR15:

• 4 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.