עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לחבר שלי נשרף המסך שרצינו לדעת עם נוכל לתקן אז הלכנו לחנות המחשבים הקרובה לביתנו ושאלנו מה אפשר לעשות אז מה הוא עונה לי (התכנאי) תיכנס ל-Bios ותשנה ל-VGA MODE , אמרתי לא אמר המסך נשרף איך מעשה את זה? אז כך את המחשב שלו אליך ותשנה ל-VGA MODE. מה זה הפיגור הזה? נשרף המסך? הלו משהו שם??? מה התשובה הזאת? :bash:

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Bingo,

יש כאן מישהו שעשה קורס בטכני בחא 21 בחיפה?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. מישהו יודע מה הטלפון הישיר לחנות? תודה,

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  5. האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…

• 64 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by matrix66,

(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by marlboro,

האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by law89,

רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:

12. Started by demonshlomo,

עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…

13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום לכולם, עשיתי פתיחה לטראנס (אל תתיחסו לשניות האחרונות). רציתי לשמוע חוות דעתכם על הפתיחה (לא דברים כמו "הטראנס חרא" או "אני בונה אחד יותר טוב") תיעצו לי מה לשפר בקשר ל: מהירות, פתיחה, צליל, המשך, אחר... הנה הכתובת: http://members.lycos.co.uk/barakdahan/tranceform.mp3 עריכה: תשמרו את זה בשם, או תכתבו את הכתובת על פס הכתובת. לייקוס לא נותנים לשמוע בלחיצה על הקישור.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Socrates,

אתם יודעים על מה אני מדבר. אני רוצה את השם של הטראק.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ariel007,

שלום, בזמן האחרון מגיעות אלי הרבה שיחות מאיזור חיוג 079. אפליקציית Truecaller מזהה אותן כספאם, ואפשר גם לחסום אותן, הבעיה שהשיחות כל פעם מגיעות ממספר אחר. מעניין אותי אם עוד אנשים נתקלו בתופעה הזו כי זה מטריד מאוד, כל יום כמה שיחות כאלה. תודה לעונים

16. Started by pure perfection,

שלום , יש מישהוא ששולח לי הודעות מטרידות ומאיימות דרך הואטסאפ המספר הוא : +1 872 244 2555 איך אפשר לדעת מה המקור של ההודעה ושל המס' הזה ?

17. שלומות, בימים האחרונים התקשרו אליי כבר 3 פעמים בשאלה "האם אתה נוהג בכבישים בין עירוניים?" וממשיך ב "האם אתה מעוניין במגלה מכמונות מהירות?" יש לי מקום כלשהו להתלונן? זה כבר גובל בהטרדה, שלא נזכיר את העובדה ש"מגלה מכמונות מהירות" נשמע טיפה לא חוקי. המספר שלהם, לכל המעוניין: 0525994080 תודה לעוזרים/נותני עצות

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Merrymoon,

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2024233002 אז מה? הולכים לתבוע את Seaworld?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by waizman,

אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. היום קיבלתי קריז מהחארות האלה! כבר יותר מחודש אני מקבל טלפונים הביתה ולנייד מאנשי מכירות של איזה חברת כבלים (yes או hot לא זוכר) , והם מסרבים להבין שאין לי טלוויזיה בבית וממשיכים להתקשר אליי כל כמה ימים, תמיד ממספר חסום כמובן. ניסיתי לדבר איתם כדי לברר מאיפה זה נפל אליי ולמה זה מגיע לי, המון פעמים ניסיתי להסביר להם בכל מיני דרכים שאין לי טלוויזיה ושאני לא סובל טלוויזיות, ניסיתי לקלל אותם ולנתק להם בפרצוף, אך שום דבר לא עוזר והם ממשיכים להתקשר וכל פעם אותו סיפור מתחיל מחדש. אבל היום זה כבר עבר כל גבול!!! חוץ מלהחליף מספר, מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק את זה?

• 53 תגובות
    • 9.2k צפיות
  25. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.