כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פתיחה לטראנס (אל תתיחסו לשניות האחרונות). רציתי לשמוע חוות דעתכם על הפתיחה (לא דברים כמו "הטראנס חרא" או "אני בונה אחד יותר טוב") תיעצו לי מה לשפר בקשר ל: מהירות, פתיחה, צליל, המשך, אחר... הנה הכתובת: http://members.lycos.co.uk/barakdahan/tranceform.mp3 עריכה: תשמרו את זה בשם, או תכתבו את הכתובת על פס הכתובת. לייקוס לא נותנים לשמוע בלחיצה על הקישור.
-
-
שלום, בזמן האחרון מגיעות אלי הרבה שיחות מאיזור חיוג 079. אפליקציית Truecaller מזהה אותן כספאם, ואפשר גם לחסום אותן, הבעיה שהשיחות כל פעם מגיעות ממספר אחר. מעניין אותי אם עוד אנשים נתקלו בתופעה הזו כי זה מטריד מאוד, כל יום כמה שיחות כאלה. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 23.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , יש מישהוא ששולח לי הודעות מטרידות ומאיימות דרך הואטסאפ המספר הוא : +1 872 244 2555 איך אפשר לדעת מה המקור של ההודעה ושל המס' הזה ?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלומות, בימים האחרונים התקשרו אליי כבר 3 פעמים בשאלה "האם אתה נוהג בכבישים בין עירוניים?" וממשיך ב "האם אתה מעוניין במגלה מכמונות מהירות?" יש לי מקום כלשהו להתלונן? זה כבר גובל בהטרדה, שלא נזכיר את העובדה ש"מגלה מכמונות מהירות" נשמע טיפה לא חוקי. המספר שלהם, לכל המעוניין: 0525994080 תודה לעוזרים/נותני עצות
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2024233002 אז מה? הולכים לתבוע את Seaworld?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי קריז מהחארות האלה! כבר יותר מחודש אני מקבל טלפונים הביתה ולנייד מאנשי מכירות של איזה חברת כבלים (yes או hot לא זוכר) , והם מסרבים להבין שאין לי טלוויזיה בבית וממשיכים להתקשר אליי כל כמה ימים, תמיד ממספר חסום כמובן. ניסיתי לדבר איתם כדי לברר מאיפה זה נפל אליי ולמה זה מגיע לי, המון פעמים ניסיתי להסביר להם בכל מיני דרכים שאין לי טלוויזיה ושאני לא סובל טלוויזיות, ניסיתי לקלל אותם ולנתק להם בפרצוף, אך שום דבר לא עוזר והם ממשיכים להתקשר וכל פעם אותו סיפור מתחיל מחדש. אבל היום זה כבר עבר כל גבול!!! חוץ מלהחליף מספר, מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק את זה?
-
- 53 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
-
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1540534&sdm=web&qtw=480&qth=300 פשוט חובה לראות את זה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.spiderman3oncomcast.com/ תמצאו שם את הטריילר החדש (וסופי) לסרט ספיידרמן 3 (יש אותו גם ביוטיוב, אבל בחרא איכות). מה אפשר להגיד.. פשוט מדהים, הסרט הזה הולך להתעלות על 2 בלי בעיה.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הפרק השמיני בסדרת סרטי הקומיקס המצליחה שהמציאה את עצמה מחדש יספק לנו את אחד מהאויבים הבולטים והמאיימים ביותר של צוות המוטנטים שנת 2016 ממשיכה להתעצב כגן עדן קולנועי אמיתי לכל חובבי המשחקים והקומיקס, עם לפחות שישה סרטים בפרופילגבוה מאוד שעובדו מחומרי המקור הללו וינסו להפוך ללהיט הגדול הבא שישבור שיאים. כעת, הגיע הזמן להוסיף באופן רשמי סרט נוסף לרשימה הזאת – X-Men: Apocalypse, ההמשך הישיר לאיתחול המוצלח מאוד שעברה סדרת הסרטים הוותיקה בשנה שעברה, אשר יבויים גם הוא בידי בראיין סינגר, האיש שהחל את דרכם הקולנועית של המוטנטית בשנת 2000 ועשה קאמבק בכדי להחזיר אותם אל מרכז העניינים. כפי שכבר ניתן להבין, בפרק החדש נראה סוף סוף את Apocalypse, האויב המסתורי והעוצמתי של…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
סרט הגיימינג הגדול הבא מצליח להפתיע לחיוב בהופעתו הרשמית הראשונה, בדרך להשקה בסוף השנה משחק Assassin's Creed מרכזי חדש אמנם לא נקבל בשנה הנוכחית – אך מה שכן נקבל מהמותג המרכזי הזה של חברת יוביסופט (Ubisoft) הוא סרט פעולה הוליוודי בפרופיל גבוה, אשר ינסה לעשות את מה שרבים לפניו לא הצליחו: להוות תרגום ראוי, נאמן למקור ומצליח מהמסך הקטן הביתי שלנו ואל המסך הגדול. בסרט יככב מייקל פסבנדר, בתור אסיר שמגיע לידיה של חברת אבסטרגו, בתור מי שילמד אותם את סודות העבר בעזרת קשר ה-DNA שלו אל אבות אבותיו – כשבמקרה הזה נראה כי מדובר במתנקש שבו לא נתקלנו במשחקים, בספרד של ימי הביניים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%94%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php אני מקווה שזה זה שלפני שבוע ראיתי אותו וביקשתי שתעזרו לי למצוא אותו אני עוד 4 דקות מסיים להוריד...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיחקתי עם האוקראיני הזה 20 דקות.. וזה מה שרץ... אנא קראו בעיון, ורק אז תתפקעו! פשוט שיגעון... תהנו..... או שלא
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני עוד צעיר, רק בן 16 אבל אני באמת חושב לקחת את זה ברצינות ולעבור מפה בעוד כמה שנים (אחרי הצבא כמובן ואולי גם אחרי אוניברסיטה). אני בטוח שזה תהליך לא פשוט אבל אני רוצה לדעת מה השלבים והדרישות בשביל זה. חשבתי על קנדה בגלל המזג אוויר הטוב (מעדיף קור) וגם הקטע שזה בעיקרון דומה לארה"ב. בנוסף לזה, האם יש מדינות אחרות מומלצות יותר (מבחינת מזג אוויר ויוקר מחייה)?
-
- 72 תגובות
- 8.6k צפיות
-