עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה מראש!.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yosda-boy,

שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by b3ta0,

שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Or ei,

יש לי היום יום הולדת 16!!!!!!!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by שניצל,

חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. :auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by arik89,

התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by J0n1,

רק היום נחשפתי לזה. למי שלא מכיר שילוב של WOW וסימס עולם וירטואלי בו נמצאים מאות אלפי אנשים מכל רחבי העולם שמקיימים חיים כמו במציאות, אפשר גם להרוויח מזה כסף (כל 250 מהמטבע שבמשחק שווה ל1$) בקיצור, עכשיו הורדתי את זה ואני אתרשם קצת ואז אכתוב, למי יש משתמש כבר? האתר - http://secondlife.com/

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Domovoi,

;D מה אתם חושבים? + Im on the mo*****ing boat

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני צריך עזרה בהוכחת "משפט"באינפי. המשפט אומר: limsup(-an)=-liminf(an) אז אמרתי שנתון liminf(an) ונסמן אותו L אז בוודאות L>= an לכל n טבעי. ויש סדרה חלקית a_n_k ששואפת לL. ואז אם כופלים את האי-שיויון ב1- אז מקבלים שL- גדול שווה מan- לכל n טבעי. אך האם בוודאות קיימת סדרה a_n_k- ששואפת לL-? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שלום. לאחרונה (אפשר להגיד שאתמול ) סיימתי סופית את לימודי התואר הראשון שלי. סיימתי תואר בהנדסת תעשיה וניהול בשנקר. הממוצע שלי הוא 83. כרגע עדיין אינני עובד "בתחום". התחלתי לחפש עבודה בתחום לפני כחודש (אולי מעט יותר) ולצערי עדיין לא מצאתי. נכון לכרגע אני עדיין ממלצר, כלומר לא ממש עושה משהו "יעיל" עם עצמי. לאחרונה התחלתי לחשוב על תואר שני. אני חושב על זה הן בגלל עניין (אהבתי להיות סטודנט וסביר שארצה לחזור לזה בעתיד) והן בגלל שאני רואה שההתקדמות המקצועית שלי בעתיד תוגבל על ידי התואר שלי. השאיפה שלי היא ללמוד תואר שני באוניברסיטה. הייתי רוצה אוניברסיטה בחו"ל (ארה"ב, קנדה או גרמניה), אך לצערי זה יהיה תלוי במצבי הכספי בעתיד ובגורמים נוספים. תואר שני במדינות דוברות אנגלית הוא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kukishin,

רוצה להכיר.

14. Started by it4chi,

שלום, כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'( תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי ביום שיש מבחן בקורס רשתות תקשורת 1, ורציתי לדעת אם יש לכם שאלות שמתאימות לשכבות השלישית עד החמישית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179776,00.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pringles,

אהלן רציתי לשאול מי מכם יודע אולי מידע לפי ניסיון אישי עם האוניברסיטה האם התואר שווה? רמת הלימודים, המרצים, דרך הלמידה(לבד או בכיתות) מעונות בעקרון מה שאני רוצה זה ללמוד שם שנה ולעבור או לבןגוריון או לטכניון וכל מידע נוסף יעזור

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Vova34,

משחק החידות הכי קשה שקיים אתם כבר תיקראו בפנים ידע במחשבים באמת יעזור לכם בחלק מהשלבים אני וחבר שלי הגענו עד ל 70+ עם כמה רייג' קוויטים ל פתרנות. http://www.deathball.net/notpron/ רק שתדעו יש שלבי מינוס וגמא אלף בטא וכו' ומה שהכי מצחיק פרסמתי ממזמן את המשחק ב FXP וחצי מהפורום נתקע ב שלב 1 ו 2 XDDDDDDDDDDD

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Xenasis,

נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אם הייתם צריכים לדרג את השירים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם, איזה שירים הייתם מדרגים? אני למשל הייתי שם את הטראקים האלו: Push - Universal Nation (Dj Tiesto) Kadoc - The night train DJ VORTEX - INCOMING COSMIC GATE - EXPLORATION OF SPACE LANK?JONES - DJ CULTURE ועוד רבים וטובים...מה שלכם?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Culandur,

אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by urich,

:-[ :-[ :-[ :-[ טוב אני צריך להגיש עבודה בספורט לבגרות ותהיתי האם יש למישהו עבודה על המחשב או שהוא יכולך לשלוח לי (מדיסקטים או לא יודע מה ) שלא נלקחה מהאינטרנט (כי המורה שלי בדק את העבודות באינטרנט מהאתרים הרגילים על פי :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(דבריו ודברי כיתות מקביות אלינו לכן אני מדגיש עבודות לא מהאינטרנט). הדבר די דחוף ואני לא נוהג לפעול כך (למעשה לא העתקתי או הגשתי עבודה פסולה בחיים אפילו שיעורי בית אני לא מעתיק אבל זה כב משהו אחר) אך הבגרות ממש בקרוב אז אנא הצילו אותי. ביי די וי הגזמתי עם הסמיילים לא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by cpu_him_self,

אני היחיד בנהריה או שיש עוד כמה? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by שניצל,

;D http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006580454,00.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים