כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 199 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את זה באחד מהפורומים ופשוט הייתי חייב לשטף אותכם תהנו.. שיחות מוקלטות אמיתיות בין מגדל הפיקוח וטייסים פיקוח קהיר: כדי להימנע מרעשים פנה ימינה 45 מעלות. Egypt Air: איזה רעשים יכולים להיות כאן בגובה 35 אלף רגל?! פיקוח קהיר: הרעש מ767 שלך כשתתנגש ב747 שלפניך. Austrian Air-Lines: בוקר טוב וינה פיקוח פראג: בוקר טוב, אבל שים לב, כאן פראג. Austrian Air-Lines: אני נמצא בעמדות נחיתה בוינה. פיקוח פראג: אבל כאן באמת פראג. Austrian Air-Lines: פראג? פיקוח פראג: כן. AustrianAir-Lines: אבל רציתי להגיע לוינה! פיקוח פראג: בסדר, צא מעמדות הנחיתה שלנו כבר לעזעזל ופנה 50 מעלות ימינה. פיקוח מדריד: אתה איירבוס 320 או 340? Iberia: כמובן שאני 340. פיקוח מדריד: אז תפעיל את 2…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי היום טסט והטופס לא חזר!!!! אלוהים אני כזה עצבני! באיזה טסט עברתם? האם קרה לכם שלא חזר ונכשלתם? כמה תעלה לי מרצדס חדשה?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המטקבקים דיברו על התמונה הנ"ל: וזה למה לא כדאי לטקבק על מצעד הגאווה במיוחד ואם מדובר על סקס: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/6161271/LeT_.wma
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה הגיע הטיסן שהזמנתי מ "ספיד קונטרול"- ססנה 182 חשמלי, 4 ערוצים, עשוי מ EP (קלקר מוקצף יצוק) למרות שהמילה "קלקר" בטח מרתיעה, מדובר בחומר חזק יותר מעץ בלזה. הוא די עבה. בכל מקרה, הטיסן הגיע באריזה ענקית באורך 1.30 מ' ורוחב של חצי מטר, החבילה כוללת- ססנה 182 בתצורת ARTF (כמעט מוכן לטיסה) שמורכבים כבר בתוכו: סרוואים+פושרודים, מנוע, מקלטנ (הגביש כבר הורכב במקומו), ESC (בקר מהירות). כנף עם מאזנות, סרוו מקובע בתוך הכנף כמובן הגה גובה (Elevator) הגה כיוון (Rudder) גלגלים שפופרת נדיבה של דבק אפוקסי סוללת ניקל מטאל 1000 מיליאמפר+מטען (במקרה שלי, הזמנתי סוללה נוספת. סה"כ 100 ש"ח) שלט 4 ערוצים (שוב, הגביש כבר הורכב) ועוד כמה פלסטיקים (ברגים לקיבוע הכנף לפני…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חוגגים יומלדת לחבר.... ואנחנו קונים אלכוהול בכמה מאות שקלים אבל עדיין לא סגור כמה... ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות... חשבתי שכול אחד מהחבורה יקנה בעצמו זה מה שחשבתי שאני יקנה לבד... מה אתם אומרים ? 2/3 אבסולוט אבסנט (לא סגור כמה זה עולה.. משהו יודע... נשמע לי יקר) ייגר (דבש) קגלביץ' מלון את הוודקה ואת הקגלביץ' אני משיג ב-160 שקל.. ואת הייגר דבש יש לי אחד פה חדש על מה אתם ממליצים.. נ.ב. : עכשיו שמתי לב שיש לי גם סקוטש' משהו לפנננננים.....
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז באשכול השלישי למסע שלי, אני אנסה להבין איך להגיע לפיקוד דרום באר שבע, מדור ביטחון שדה. הנחיות? D:
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של wd ומסתבר שהוא תקול לאחר מספר בדיקות שערכתי לו,עכשיו חיפשתי איפה להחליף אותו מכיוון שהחנות ממנה קניתי את המוצר נסגרה אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים שזה אחד מן היבואנים שגם מתכחש אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליחה של הדיסק לחול, אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף המסך שרצינו לדעת עם נוכל לתקן אז הלכנו לחנות המחשבים הקרובה לביתנו ושאלנו מה אפשר לעשות אז מה הוא עונה לי (התכנאי) תיכנס ל-Bios ותשנה ל-VGA MODE , אמרתי לא אמר המסך נשרף איך מעשה את זה? אז כך את המחשב שלו אליך ותשנה ל-VGA MODE. מה זה הפיגור הזה? נשרף המסך? הלו משהו שם??? מה התשובה הזאת? :bash:
-
- 48 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך: - שליחת מייל: 15 אגורות. - כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות. - גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי). - הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות. חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!! איך אתם יכולים לעזור? בשתי דרכים: * תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו. * השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש. תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!! לא ניתן לעשוק אותנו!!!…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…
-
- 64 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
רכשתי mp3 שהגיע עם מטען ל-USB (שונא את המשירים האלה שבעייתי להטעין בחשמל). מה האופציות שלי מבחינת הטענה? יש לי פאוור באנק של שיאומי (ה-20000) שיש בו מצב של הטענה של מוצרים רגישים יותר אבל אין לי מושג האם הוא עומד בתנאים שהם רשמו לי:
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-