כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים דבר כזה ? אני לא מוצא משהו איכותי (בבקשה משהו מהיכרות אישית לא מגוגל !).
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקלו לי אוזנות הסנהייזר חרטא שלי ושלחתי אותן לחנות כדי שיתקנו לי אותן במסגרת האחריות. שבוע אחרי זה התחלתי להציק להם בטלפון על זה שהתיקון מתעקב.... בשבוע שעבר האוזניות חזרו לחנות והתקשרו אלי והודיע שהן הגיעו. בהתחלה הבחור שדיבר איתי רצה שאני אשלם על המשלוח בדואר רשום, ומכיוון שלא היה עלי את הכרטיס אשראי אמרתי לו שאני אחזור אליו. יום אחרי זה חזרתי אליו ובקשתי ממנו שלפני המשלוח, שיבדוק שהאוזניות עובדות ותוקנו בצורה טובה (החליפו לי דרייבר... באוזניות כפתור...). הוא בדק ואמר שהן בסדר, באתי להביא לו את המספר כרטיס אשראי- והוא אמר לי: "עזוב... עלי". יצא גבר גבר (בכול זאת, הייתי חודש בלי אוזניות... 10 ש"ח זה פיצוי הולם לפי דעתי, למרות שזה לא אשמתו). מחר אני נוס…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הלך לעולמו הלוח אם שלי אתמול מסיבה בילתי ברורה ...הלוח אם הוא של GIGABYTE הוא מתאים ל SOCKET A AMD את הלוח הזה לא מיצרים יותר אבל יש לי עליו אחריות מהחנות שממנה קניתי אותו מה במקרה הזה החנות תעשה? ההאם היא מחויבת לתת לי את אותו הלוח ? או משהו אחר
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה קרוב משפחה סיפר לי שהוא שמע שרוצים לקצר את השירות משלוש שנים לשנתיים וחצי או משהו כזה, אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג על מה מדובר, לא ממש מצאתי פרטים בנושא. בתודה מראש, גיא
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
-
אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בארצות הברית אני יוכל לקנות פלאפון NOKIA 3300 שיש בו טכנולוגיית GSM, כי באורנג' אמרו לי שאני יוכל לעשות כרטיס sim בפלאפון מיובא מחו"ל רק אם הוא תומך בטכנולוגייה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רוצה לקנות מעבד של 100 $ דרך EBAY האם יקרעו אותי במיסוי? האם יש קומבינה לעקוף את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מחנות באשדוד לפני שבועיים. המחשב הוא 6600 לוח של אסוס שלושה HD עם רייד 1 מגדל הקירור של TUNIC 2GB זכרון ו 1950PRO המחשב הוא לשם עבודה ולכן היתי זקוק לו די בדחיפות. לאחר מספר ימים קיבלתי את המחשב המדובר (בעיות הספקה קלות) והוא לא עבד ???, אחרי שיחות ארוכות (אך לא עצבניות) הוחלט להחזירו לחנות והבעלים הגיע עד אלי (ירושלים) ולקח אותו, ביום למחרת יצאתי למילואים למשך 4 ימים ולכן קיבלתי את המחשב בחזרה ביום שישי, הפעם אישתו של בעל החנות הגיע לירושלים, כאשר חיברתי את המחשב הוא שוב לא עבד, הייתי רגוע ושוב צילצלתי ועשיתי טלפונים בשיחה עם הטכנאי הוא החל לעבוד לאחר הורדת אחד מהזיכרונות יצאתי מהחדר וחזרתי אחרי כ 20 דקות והוא שוב לא עבד (ביצעתי עידכון לחלו…
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניין בסידבוקס לא יקר אבל שלא יקרוס לי, יש משהו מומלץ יחסית?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תצפו בסרטון ותראו עד כמה זה פשוט... לסרטון החשיפה
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בהתייחס למשקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המקליט T-p-i זה שמעליב Ice Man הם לא רצו לתת את השמות האמתיים שלהם. תגובות!!
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-