כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני אמור להמנע מלהכנס אליו בשבוע האחרון. יש אפשרות בפיירפוקס פשוט לחסום אותו?נניח ואני אקליד והוא לא יתן לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aw97QQmPDpc אחד הקורעים... "את יצור קטן ולא סקסי" עלק... איזה איש מעורער נפשית חחחח אבל יש לו יציאות ממש מצחיקות מנחם לכוכי: "את אפילו לא יודעת למי דיברתי" כוכי: "נכון, אני טיפשה" מנחם: "את לא טיפשה, פשוט לא ממש מפותחת"
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2 [br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:00:33 **^^ סליחה אני יתקן את התמונות^^**
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום אני עם 1.5MB באינטרנט בשילוב של נטוויז'ן ובזק. בגלל שבזק לא מאפשרים באיזור שלי מעל 1.5MB(רכזת רחוקה) אז רציתי לעבוד לתשתית של YES, בגלל שיש לי YES בבית. רציתי לשאול האם YES עושים בעיות? או שהם מספיק אמינים כדי לעבור אליהם? תודה, אריאל
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר שממש דומה ל- EBAY, וחפשתי בכל אינדקסים שאני מכיר, כולל חיפוש ב-GOOGLE. ולא מצאתי את האתר שדומה לאתר הקניות EBAY. מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר? בתודה זאב.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עבר לי רעיון לחיות כמה שנים בחו"ל, מקסימום אפשר לחזור, לא? דווקא המדינות ה"שוות" לא באיחוד. שוויץ - מושלמת מכל בחינה. אפילו שקשה לי להאמין לפוזה שלהם. בסופו של יום מדובר בצרפתים וגרמנים בעיקר. והכי גרוע - הרבה בנקאים. מה שגרוע יותר מכל אירגון טרור מבחינתי. נורווגיה - חוץ מזה שקר וחשוך, זה מקום מושלם. והמיסים הגבוהים לא משפיע בגלל שיש כל כך הרבה יתרונות למדינה הזאת. מה שלדעתי חשוב במדינה- 1) רמת פשע נמוכה, גם מדווחת וגם לא מדווחת. 2) מיסים - יש מדינות שבעלי המשכורות הגבוהות משלמים 25% מהמשכורת. כמו כן רמת מחייה גבוה ומשכורות גבוהות מאפשרות לחסוך כסף (אם זה מה שרוצים). 3) אנטישמיות - יש כמה מדינות שנראה לי יורדות מהפרק בגלל הנושא הזה.. אבל צריך להשאר ראליים. כל עוד אין פשיע…
-
- 97 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
כשאני נכנס ליוטיוב דרך הפיירפוקס אני לא שומע קול בסרטונים. הסרטון רץ רגיל והסמן הקטן למטה של רמקול מכוון למקסימום. לא יודע במה נגעתי שם. *כשאני נכנס דרך אקספלורר עובד סבבה ויש קול *כשאני נכנס לאתרים אחרים דרך פיירפוקס יש קול למישהו קרה? עריכה : תודה אנשים, הסתדר בסוף, מחקתי קוקיס לא היה לי כוח.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקר אם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פורים לא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהו עכשיו יהיה תורכם
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני אמור לעשות בחינת סיווג בפיסיקה באת"א בגלל שלא עשיתי בגרות בפיסיקה ["חסר פיסיקה" חח] היום מצאתי את נושאי הבחינה ורציתי להכין את עצמי עד כמה קשה יהא לי ללמוד את הנושאים האלו [עם מורה פרטי וכמה ייקח בערך או בקורס שהאת"א מציעה] להלן הנושאים: מכניקה 1. ווקטורים, חיבורם והטלה על צירים. יחידות, התאמה ביניהן והמרתן. 2. תנועה לאורך קו ישר. מהירות ממוצעת ורגעית. תאוצה ממוצעת ורגעית. תנועה בתאוצה קבועה, נפילה חופשית. תנועה יחסית. 3. תנועה במישור, מהירות רגעית, תאוצה רגעית.תנועה בתאוצה קבועה, תנועה בליסטית (זריקה משופעת). 4. חוקי ניוטון. שיווי משקל. מיון כוחות. החוק השלישי של ניוטון. משקל ומסה. החוק השני של ניוטון. יישומים: תנועה בקו ישר, מישור משופע, בעיות רב גופיות. 5…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי את הדגם הבא: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/thunder-gtx/ מישהו יודע איך הוא או איך החברה La sportiva בכלל? איזה נעלי הרים יש לכם?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן כיום אני מנוי בחברת בזק, טלפון ותשתית לאינטרנט. יש לי בעיית תשתית באזור בו אני גר, איני יכול לגלוש מעל 750KB היות ואני רחוק מהמרכזייה. לאחר ניסיונות רבים ודיבור עם חברת בזק, בשורה התחתונה הם מציגים לי את העובדה שהם לא יכוללים לספק לי מהירות יותר גבוהה, כמובן ואני רוצה להשתדרג למהיריות גבוהות יותר. אני בטוח שחברה כמו בזק יכולה לשדרג את התשתית באזור מגורי, רק שכנראה הם "מתקמצנים" לשדרג את האזור, וטוב להם המצב הנוכחי. דבר נוסף כיוון שזה אזור יחסית גדול, כיום אני יודע שבטווח שלי יש כ 100 בתים שסובלים מאותו מצב, (פשוט אני יודע מחבר שגר 100 בתים אחרי שהוא באותה בעיה רק שהוא יכול לגלוש לכל היותר על 1.5MB והוא לא יכול לשדרג ל 2.5MB או יותר). כלומר בטווח של ה 100 בתים יש כאל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-