עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htm הייתם מתים לאחד כזה 8) יש מצב שזה היה פעם בחדשות האתר ופיספסתי ? אם לא - אז נראה לי שצריך לשים את זה שם..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Dark Respect,

במזל טוב שמתי את ידי על כל ששת הסרטים (בדרכים חוקיות, כן? קריצה קריצה) אני צריך עצה איך לראות אותם, לפי הסדר המספרי או הכרונולוגי של היציאה שלהם לאקרנים?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אני מחפש את המשפט מהסרט פורסט גאמפ. life it's like a...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מישהו יכול לאמר לי מה הניגזרת של הפונקציה הזאת? אני יודע שאני דפוק שאני לא יודע את זה :bash:

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  7. מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. http://www.lumosity.com/iq_tests?cookies_enabled=1

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by joni,

המחיר של ק"ג אחד של תפוזים וק"ג שני של תפוחים ביחד 6 .העלו את מחיר התפוזים ב50% ואת מחיר התפוחים הקטינו ב 25% כמה עולים שני ק"ג תפוזים ו4 קילו תפוחים

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Keman,

הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו הוא רוצה למכור לי את המשב הישן שלו ב1200 שקל אני רוצה לדעת אם זה שווה המפרט מעבד : פנטיום 4 2600 גיגה הרץ כרטיס מסך : ATI Radeon X1950PRO 512MB זיכרון:512mb הארד דיסק :160 gb

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pringles,

שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by J0n1,

יאו איזה סרטון גדולל

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  18. שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by nehmia,

באיזה גיל אפשר להוציא רישיון לנשק?

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' מקווה שתהנו, ושלא תשכחו להגיב

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אחרי שכבר התבאסתי כמעט מכל סרט אימה/פעולה/מד"ב שיצא בזמן האחרון בא לי לחזור לפעולה הכי כיפית שאפשר לראות.. מישהו מכיר סרטי אומנויות לחימה מודרנים בעיקר טובים שאפשר לראות?? כמו בסגנון אונג באק הזה, dani the dog (עם ג'ט לי) וכו'.. חייב להעביר תרגילה הזו בסבבה. תודה!

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by rk666,

בשיטוט האינסופי באינטרנט בזמן ההפסקות הממושכות, נתקלתי באתר מוזר. 25 החיות המוזרות בעולם (שאני מניח שזה קצת יומרני, אבל זה מצחיק) כלב ראסטה ומשהו לא מזוהה... ועוד איזה ייצור, שמזכיר מישהו שישב יותר מידי על הטלוויזיה בקיצור http://divaboo.info/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1 או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by moshe55501,

אני רוצה לעשות עגיל בגבה ורציתי לדעת אם זה כואב מאוד עד כדי בכי? או שזה לא כל כך כואב? ואיך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.