כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הפקולטה הזאת, אם מישהו יודע מה בדיוק התואר כולל, איזה נושאים נלמדים, עד כמה הוא קשה, מה הביקוש, מה אפשר לעשות עם התואר מבחינת עבודה או כל פרט שימושי אחר ויש לי גם שאלה ספציפית בשבילי, אם בבגרות בפיזיקה קיבלתי 69, זה אומר שאני אצטרך לעשות קורסים בפיזיקה בתחילת הלימודים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מישהו שמע על החנות הזאת? http://www.topmarket.co.il/ וקנה בה באינטרנט? אמינים? תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תגידו למי יש בעיות בהורדה של טורנטים/או HTTP ? אני מנוי של 014 רוחב פס שלי הוא : 3 מגה ... החל משבוע שעבר , וגם כעת כל טורנט מכל טראקר שהוא, שאני מנסה להוריד לא עובר את ה-20kb פשוט זוועה לא נורמלית , מה קורה עם 014 ..? הגבלות? תיקונים ? מה נסגר אצלהם..? אשמח לתגובות בעניין . יום טוב חבר'ה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו פה נציג תמיכה טכנית של בזק בינלאומי או לפחות יודע מה הולך ביום שבו יש את הבחינה הטכנית בפתח תקווה למעומדים לתפקיד ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש להיט חדש שמשמיעים כל הזמן עכשיו ברדיו והוא באיטלקית או שאולי זה ספרדית.. בהתחלה שרה בת אחרי זה בן מישהו יודע על מה אני מדבר?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.
-
- 50 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש הרדיסק נייד של WD מסוג PASSPORT. בדקתי בכמה מקומות באינטרנט ומצאתי את ZED כחנות הזולה ביותר. שם יש מבצע על הרדיסק בנפח 250 ג'יגה ב-300 ש"ח שזה ממש זול והכי זול שמצאתי. העניין הוא ששמעתי על החנות אבל אני לא יודע באיזה איכות המוצרים שלהם ואם היא אמינה או שהיא בסגנון אייבורי- שלא תמיד מחזיקים דברים באיכות טובה. אשמח לקבל מידע על החנות למי שמכיר. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
משתמשים לטלפון הביתי ב018, 012, 013? איך הם, מה איכות הקו? איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להוציא רישום פלילי (הוצאתי ואין לי שום דבר) אבל ראיתי שיש גם טופס שנקרא "אישור בדבר היעדר מרשם פלילי/תיקים תלויים ועומדים" מישהו הוציא את זה פעם? אם קיים איזה שהוא תיק סגור זה מונע את הוצאת הטופס? שאלה שנייה: עולה חדש שעבר את גיל הצבא זכאי לדמי אבטלה ושאר ההטבות להם זכאי מי שסיים צבא או שירות לאומי? התחלמתי ללמוד קצת את הנושא והבנתי שתושב חוזר (אזרח שהיה שנתיים+ בחו"ל וחוזר) זכאי לדמי אבטלה רק שנה אחת או משהו כזה, האם זה פחות ממה שזכאים לו חיילים משוחררים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עכשיו פתחתי את העיתון וראיתי LCD של טושיבה באולסייל ב2190. עכשיו המחיר הזה נמוך מאוד לעומת שאר הדגמים של טושיבה. המחיר הגיוני? או שיש פה קאצ רציני?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-