עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

כתבתי משהו מסויים שאני רוצה לנקד, בתור בור מוחלט - אני זקוק למישהו שיוכל לנקד לי את הכתוב. האם יש ביניכם מישהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by drafi22,

=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. איזה אתר טוב יותר? http://www.derech.co.il/ (המסלול החינמי או המסלול שעולה 10 ש"ח?) או http://www.lamed.co.il/

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. רציתי לשאול עם מישהו יודע אם עם פשטו רגל או משהו כזה כי האתר שלהם לא פעיל וגם בטלפונים שלהם לא זמינים ולא פעילים אז מוזר אני מקוה שהאחריות שלי תיהיה שווה משהו מישהו יודע אם יש לי אחריות בינלאומית אז זה תופס גם בחברת ישפאר ?

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  5. שלום לכולם השתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה, עשיתי קורס פסיכומטרי וקיבלתי את הציון ביום שני. אז ככה, ממוצע הבגרויות שלי הוא 95 וציון הפסיכומטרי עומד על 678. אחרי ששוטטתי קצת באתרים של אונ' ת"א והטכניון הבנתי שאני די רחוק מהסכם הדרוש להתקבל ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב. אני צריך ממוצע בגרויות של 105 עם הציון הפסיכומטרי. אם אני עושה מכינה אני מגביל את עצמי רק למוסד אקדמי אחד וכאן ההתלבטות שלי. האם כדאי לי לעשות מכינה וללכת עם מקום הלימודים עד הסוף או לנסות לשפר בגרויות (מתמ', אנגלית ופיסיקה ברמה של 5 יחידות יעשו את העבודה אני מניח) באופן עצמאי ולחפש אוניברסיטה שאני כן אוכל להתקבל אליה.(עדיפות לאיזור המרכז , איך בר אילן למשל?) שאלה נוספת שיש לי היא לגבי המקצוע מדעי המחשב…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by huhxd,

שלום לכולם, קניתי לפני יומיים את הפלאפון SAMSUNG F480. אני לא מבין גדול בנושא של פלאפונים (לפחות לא בדור החדש) אז פניתי לכאן בשביל שאלה. איך אני יכול להוריד משחקים לפלאפון? (ללא תשלום) הרצתי חיפוש בגוגל, ולפי מה שהבנתי אני צריך להוריד איזה תוכנה לפלאפון דרכה אני אוכל להוריד את המשחקים לפלאפון? (זאת אומרת, לא להעביר את המשחקים כמו שירים ותמונות - התוכנה שמקבלים עם הפלאפון). אשמח להסבר קצר מה עושים ואיך. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. מחפש מפה של מחלף אשדוד דרום (החדש) איפו אני יכול למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. היי אני מחפש אתר שאני אוכל לדעת בערך לגבי מחירים של לפטופים ומצלמוצ דיגיטליות בלונדון, אני עובר לגור שם בחודש הבא ורוצה לדעת כמה בערך יעלה לי שם מחשב נייד. אתם יכולים להמליץ לי על חנויות אונליין שאני אוכל להעריך קצת מחירים? תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Iko89,

שלום, יום חמישי לפני יומיים הגעתי לנועה מחשבים במטרה לקנות GTX260 שבימצבע היתברר שאזל המלאי ולכן היתפשרתי ולקחתי 9800GTX+ עם קירור של AC, גרסאת OC, ושקר כלשהו נוסף בעיקרון, זה זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4605 הוא הראה לי במחשב שזה הדגם שאלתי על הנחת מזומן והוא ענה לי "5 אחוז למזומן" המחיר היה 900 ש"ח, פחות 5 אחוז, 855 ש"ח. הוא עשה במחשבון ומילמל 855.. ואז אמר 870 .. הייתי דיי לא בפוקוס באותו זמן אז הוצאתי מהארנק 870 שילמתי ולקחתי את החבילה (דפק לי 15 שקל!) פתחתי את הקופסא וגליתי להפתעתי מס' דברים אלון המידע היא קרוע קצת והופתעתי לגלות שבאופן מוזר, חסר מאוורר .. כלומר, זה לא Accelero Xtreme כמו שמתואר באתר הרישמי של Inno3D ובנועה, זה קירור Twin Tu…

• 58 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. הקדמה: כן אני יודע שזה לא פורום רכב או פורום בוכרים, ושהשאלות לא קשורות, אבל עלה לי כרגע בראש D: 1. אם אני מגלח נגד כיוון הצמחיה, אז יוצא פרצוף ממש ממש חלק, בלי זיפים (אני משקיע ועובר כמה פעמים נגיד), וככה גם לוקח יותר זמן עד הפעם הבאה שצריך להתגלח, גם פחות מעצבן אותי, ועוד כמה נקודות. אבל יש לזה חסרון כלשהו? זה גורם לצמיחה מהירה יותר או לא? (אם אפשר בלי ניחושיידה) כי לא בא לי לגלות שעוד חצי שנה אני צריך להתגלח כל יומיים. 2. אוטו, נגיד ואני שם מוזיקה, עדיף להשאיר את המנוע מכובה וזה יאכל לי את המצבר (כמה הוא מחזיק?- לא שמתי לב בלוח מכוונים למדד של המצבר)? כמה בערך זה זמן בטוח להשאיר אוטו על מצבר? או שעדיף כל X זמן להדליק את המנוע שיטען אם זה משנה, מדובר בטויוטה קורולה , רמ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by alexbmw,

תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by moty2007,

שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by amir85,

כמה סרטונים חמודים שלהם: פרק 1: פרק 2: פרק 3: פרק 4: http://www.youtube.com/watch?v=u14Yq0gHnC4 פרק 5:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי שסאגת הבחירות תמה, כנראה לזאפ לא היה מה לפרסם ולכן הם החליטו שהגיעה הזמן לפרסם את המתמודדים של תוכניות הריאליטי בארץ http://zap.co.il/special/models_special.aspx?sog=G-Reality

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by Invisible person,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הפקולטה הזאת, אם מישהו יודע מה בדיוק התואר כולל, איזה נושאים נלמדים, עד כמה הוא קשה, מה הביקוש, מה אפשר לעשות עם התואר מבחינת עבודה או כל פרט שימושי אחר ויש לי גם שאלה ספציפית בשבילי, אם בבגרות בפיזיקה קיבלתי 69, זה אומר שאני אצטרך לעשות קורסים בפיזיקה בתחילת הלימודים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by guyk,

ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים