עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא ממש חוקר אבל אני מאוד מתעניין בנשקים ישנים ממלחמות העולם ומאוד הייתי רוצה לקנות כמה כאלה מחו"ל או אפילו לקנות מצה"ל רובה צ'כי-גרמני ישן, כמובן כאלה שלא עובדים והקנה שלהם מותך. מישהו פה יודע אם זה חוקי והאם ניתן לייבא רובים ? ושוב... אני מדבר על נשקים מלפני 100 שנה ויותר וכאלה שלא יכולים לעבוד. אני יודע שזאת שאלה קצת לא שיגרתית אבל אולי בכל זאת למישהו יהיה מושג

• 8 תגובות
    • 9k צפיות
  2. Started by i.k,

קניתי רמקולים בבאג ,ובסוף התאכזבתי מהם והחזרתי אותם כעבור יומיים ודרשתי את הכספי בחזרה? עכשיו לחנות יש שלט שמגדיר את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם כתוב שהם נותנים רק זיכוי. עכשיו השאלה שלי היא ,האם לפי החוק,אני יכול לדרוש מהם החזר כספי בחזרה ? * הרמקולים כבר החוזרו אליהם והמוכר קיבל אותם, אבל לא לקחתי ממנו זיכוי ,אלא קבלה שהוא חתם עליה שהמוצר הוחזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אתמול נסעתי למיונים לתלפיות, והוצאתי מהכיס בנסיעות כ80 ש"ח, נאמר לי שאני אקבל החזר כספי בלשכת הגיוס. מישהו יודע כיצד מתבצע התהליך? האם ההחזר מיידי? כיצד אפשר להיכנס? (כי עומד שומר ומכניס אנשים שמגיעים לצו הראשון) והאם ישנם עוד דברים שעליי לדעת? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yehudaa,

לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?

5. Started by izir,

שלום שאלה שלא קשורה למחשבים... אימצתי אתמול כלב מעמותת גג לחיות מחולון היה וקרה אני לא אוכל לגדל אותו כי אחי הגדול חזר הביתה והוא אלרגי לכלבים בעמותה לא מוכנים להחזיר את הכסף בטענה שאני חתמתי על חוזה שאין החזר כספי כרגע אין לי מה לעשות עם הכלב רק למכור אותו ביד 2 זה חוקי מה שהם עושים? דרך אגב התקשרתי אליהם אחרי 4 שעות שלקחתי את הכלב והם אומרים לי אין מה לעשות וכאלה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Jaman,

אני מלש"ב ובחודשים האחרונים היו לי הרבה זימונים למיונים למסלולים שונים בצבא. היו לי כמה זימונים שלא קיבלתי בהם שוברי נסיעה למרות שאני זכאי להם (הייתה גם פעם אחת שקיבלתי בדואר שוברים ביום של הזימון, אחריו ). בזימון האחרון שהיה לי לתל אביב יצא שהפסדתי 50 ש"ח, ואני מבין שאפשר לשלוח את הכרטיסים שמעידים ששילמתי לאנשהו ויזכו אותי. השאלה היא לאן אני צריך לשלוח? צריך לכתוב משהו, הסבר כלשהו? יש טעם לעשות את זה, או שסתם ינפנפו אותי ולא יצא לי מזה שום דבר? אשמח אם מישהו שמכיר את המערכת יענה.

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by Denisonix,

היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???

9. Started by ofektal8,

קניתי מksp את ה corsair obsidian 450d ולא ידעתי שהוא כזה קטן אז אני רוצה להחזיר אותו אם אני יחזיר אותו אני יקבל את הכסף חזרה? והאם אפשר להחזיר מוצרים בksp?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום, מה אומר החוק להגנת הצרכן לגבי החזרת מוצר אלקטרוני שהוצא מאריזתו ובוצע בו שימוש ? כמובן שלא נגרם שום נזק למוצר

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by RGod,

אם קניתי מוצר כולשהו חשמלי ואני רוצה להחזיר אותו עד כמה יום זה אפשרי והאם אני אמור לשלם איזשהו קנס ? המוצר :(Sansung 740N).

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by Mher Tolpin,

היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?

13. Started by EagleX2,

היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. הזמנתי לפני כשבוע כרטיס טלוויזיה, הכרטיס הגיע אלי והחלטתי להחזירו לחנות מכיוון שאיכותו נמוכה וגם מכיוון שכרגע סודר לי פתרון אחר מלבד כרטיס הטלוויזיה. פתחתי את האריזה כבר וחיברתי את הכרטיס למחשב. עכשיו בחנות לא מוכנים לקבל אותו חזרה מכיוון שהוא כבר נפתח. האם החוק של ההחזרה תוך 14 יום כולל מצב שהמוצר נפתח ונמצא לא לשביעות רצונו של הלקוח(למרות שלא הייתה שום הטעייה באתר או משהו כזה, פשוט האיכות לא מספיק טובה לדעתי)?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם למישהו יש מושג בעניין החזרת מוצר תוך 14 יום באריזתו המקורית האם החוק אומר שיש לי זכות לקבל את כספי בחזרה או רק זיכוי עליו?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?

18. Started by asafgolan,

אני משתחרר מחר ורק רציתי לוודא שלא שכחתי לשים משהו משהו בקיטבג. שמתי 3 זוגות מדים, חגורה, נעליים, מגבת, מנעול, תחבושת אישית ומעיל. שכחתי משהו? וסתם עוד שאלה, אם אני משתחרר בבסיס ולא בבקו"ם, זוהי אנדקציה כלשהי לגבי שירות מילואים או שאין קשר?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by X_Dror,

ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  22. חברת מטא נקנסה ב-101.5 מיליון דולר לאחר שהתגלה כי עד 600 מיליון סיסמאות משתמשים נשמרו כטקסט גלוי במשך שניםלכתבה

23. Started by LioR CoHeN,

אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה) אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע. כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by marking,

מי יחליף את ביל גייטס? ;D ;D ;D :lol:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shapin,

היי מה קורה עם החידון?, למה הפסיקו אותו?, והאם הוא צפוי לחזור?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.