עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי, אז הייתי רוצה שכל אחד שמשחק, ירשום מה לדעתו הדבר הכון לעשות בסיטואציה הזו וכיצד הוא היה נוהג (ולנמק כמובן). המשחק: 5 CARD DRAW. יש לכם כ1600 דולר. ביד אתם מחזיקים 3 מלכים ו2 מספרים(שונים). היד סופית, אחרי שהחלפתם. על השולחן יש כ 200$. (או שזה היה 150?...) מולכם יש 2 שחקנים פעילים. עשיתם תור שבו הצעתם 60$. השחקן הבא (שחקן א'), מעלה ל 120$. יש לו כ1000$ (פלוס מינוס אולי 1100 אולי 1200). שחקן ב' פורש. מה אתם עושים? מעלים?(מינימום פי 2, כלומר ל320$). משווים? מתקפלים? אל תשכחו שהיריב גם מבלף מפעם לפעם ואולי הוא רוצה פשוט להכניע אותי? תזכרו לנמק. כמו כן רישמו את הרמה הכללית שלכם בפוקר, (מתחיל לא משו, מתחיל טוב, מתחיל מעולה - וותיק לא משו, וותיק טוב, …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אחרי שסאגת הבחירות תמה, כנראה לזאפ לא היה מה לפרסם ולכן הם החליטו שהגיעה הזמן לפרסם את המתמודדים של תוכניות הריאליטי בארץ http://zap.co.il/special/models_special.aspx?sog=G-Reality

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. פשוט תראו תחיוך הזה, אני קורא לזה: פרס מגלה את הויאגרה "תראי סוניה זה עומד !!!!"

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

לפי מה שאני יודע לתפקיד של מפעיל מבצעי? אפשר קצת פרטים מנסיון אישי? מישהו היה שם?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  5. כדי לחסוך במילים, אני אדביק פה את מכתב התלונה שלי אליהם. I've placed my order a month ago, and today when i received notice that i have a package i went to the post office to collect it. Upon opening the package i find four items, which didn't surprise me, since i've ordered four items. What did surprise me is that the items i've ordered weren't in the package. What was in the package: two microSD readers, one battery checker and a silicone protector for a dell laptop's keyboard. Which is rather funny, since i don't use any microSD cards, nor i own a dell laptop. What i ordered were a one cent ipod nano skin case, a Flash Cover Set, little LED piggy and a Multifunctiona…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הפקולטה הזאת, אם מישהו יודע מה בדיוק התואר כולל, איזה נושאים נלמדים, עד כמה הוא קשה, מה הביקוש, מה אפשר לעשות עם התואר מבחינת עבודה או כל פרט שימושי אחר ויש לי גם שאלה ספציפית בשבילי, אם בבגרות בפיזיקה קיבלתי 69, זה אומר שאני אצטרך לעשות קורסים בפיזיקה בתחילת הלימודים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by alexbmw,

תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. תגידו למי יש בעיות בהורדה של טורנטים/או HTTP ? אני מנוי של 014 רוחב פס שלי הוא : 3 מגה ... החל משבוע שעבר , וגם כעת כל טורנט מכל טראקר שהוא, שאני מנסה להוריד לא עובר את ה-20kb פשוט זוועה לא נורמלית , מה קורה עם 014 ..? הגבלות? תיקונים ? מה נסגר אצלהם..? אשמח לתגובות בעניין . יום טוב חבר'ה.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  15. שלום. אני מלצר שעובד במסעדה ששיטת התשלום היא באופן הבא: המעסיק שלי מתחייב שתהייה לי הכנסה (מינימלית) של 22 ש"ח לשעה. במידה ועבדתי שעה אחת ובמהלך השעה הזו קיבלתי טיפים בסך 22 ש"ח, המעסיק שלי לא משלם לי, בטענה שקיבלתי את שכרי לשעת עבודה זו (מהטיפים). אם קיבלתי יותר מ 22 ש"ח היתרה שלי. אם במהלך שעת העבודה צברתי טיפים של 10 ש"ח, המעסיק יוסיף לי עוד 12 ש"ח מכיסו (במקום לשלם לי 22 ש"ח מכיסו ללא התחשובות בסכום הטיפים שצברתי). עד כמה שאני יודע שיטת התשלום הזו אסורה ע"פ חוק במדינת ישראל. המעסיק שלי דואג לכסות את עצמו בכך שהוא לוקח ממני בכל יום את שכר הבסיס שלי מהטיפים ומחזיר לי את זה בסוף החודש. כדי שלא תהייה לו בעייה עם מס הכנסה וכו'. (בהרחבה: אם אני אקח בכל יום את שכר הבסיס שלי…

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by MisterVB,

יש להיט חדש שמשמיעים כל הזמן עכשיו ברדיו והוא באיטלקית או שאולי זה ספרדית.. בהתחלה שרה בת אחרי זה בן מישהו יודע על מה אני מדבר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. טוב אז ככה אחרי ששיפרתי את הכתיבה בעברית שלי לרמה ניסבלת על חשבון יתעללות נפשית בחברי הפורום שהיו צריכים לצפות בכתיבה הגרועה שלי הגיעה הזמן לחצות גבול לעבר האנגלית אני מבין אנגלית מצוין רואה סדרות בלי תרגום וכו יודע לקרוא טוב מאוד אבל שזה מדובר על כתיבה -אם ראיתם את העברית שלי לפני חצי שנה ויותר -אתם באמת לא רוצים לראות את האנגלית שלי היום בקיצור יש מחשב ויש מקלדת השאלה מאיזה מקום להתחיל ? אני כל כך גרוע שאפילו מילה כמו THE לפעמים אני שוכח שמתחילה בT

• 108 תגובות
    • 14k צפיות
  18. Started by crowbar87,

מישהו שמע על החנות הזאת? http://www.topmarket.co.il/ וקנה בה באינטרנט? אמינים? תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by p11ma,

קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by drorhazan,

אני רואה שהחזירו לי את ה- account המקורי שלי, אז אני מבטיח לא להספים ולא לעשות שטויות. בינתיים אני רוצה לראות שהת'רד מתפרסם ואתם מגיבים והכל עובד.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  21. שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. מישהו פה נציג תמיכה טכנית של בזק בינלאומי או לפחות יודע מה הולך ביום שבו יש את הבחינה הטכנית בפתח תקווה למעומדים לתפקיד ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אז אני מתגייס עוד שבוע וקצת לטירונות קרבית. ככל הנראה אני אהיה בשבטה-השאלה היא מה לקחת איתי? יש המון רשימות באינטרנט כל אחד שבצבא אומר לי משהו אחר..אפשר לרכז הכול לרשימה אחת?

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by guyk,

ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט

• 1 תגובה
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.