כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
מזל לרגל יום הולדתך ה19 ג'ובניק שכמותך שמנמנים כרגיל: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html מעניין מאוד. לפי פסק הדין הנ"ל אם ישנה טעות במחיר באתר אינטרנט, האתר מחוייב למכור את במוצר במחיר שנקב לפי חוק הגנת הצרכן, בנוסף האתר לא יוכל להתנער מהחוק ע"י פירסום חוקים והגבלות שכן חוק הגנת הצרכן נמצא מעל לחוקים אלה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעלות כמה תמונות ואני לא יודע לאיזה שרת כדאי לי .. למישהו יש המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש ולצערי יש לי רק ניסיון רע עם חנויות לא רציניות. אשמח לשמוע על ניסיון טוב שלכם, מספקים נותני שירות מקצועיים.
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי נתן לי את האתר הזה: http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.php בטענה שאם אביט בנקודה האמצעים במשך 25 שניות-30 שניות בעוד התמונה צבועה בצבעים לא ריאליים,ללא מיצמוץ, ולאחר מכן ללחוץ עליה למצב שחור לבן, אראה את כל הטירה בצבע. זה פועל! אני לא מאמין, זה היה מדליק ומפחיד באותה המידה! התמונה אט אט הפכה לשחור לבן לאחר מכן. הזוי לגמרה! תנסו וספרו!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל. עכשיו המשפט היה ב5.12 ואני השתחררתי- מצה"ל ב7.12. מאיפה הכסף ירד? האם יכולים לגעת לי במענק? האם כל המשכורת האחרונה (רבע חודש שזה 80 שקל ) תעלם? האם יוציאו לי כסף מהחשבון (הצבא אמור להכניס זה לא שאישרתי הוראת קבע כשהתגייסתי)? בקיצור האם אני באמתץ ישלם את כל 400 השקלים האלו או שלא???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://blogoscoped.com/archive/2007-11-20-n35.html לקרוא להיקרע מצחוק
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוכר דירה בקומה השנייה. בקומה הראשונה ממש מתחתי גרה זקנה מוזרה. יחד איתה גר בנה שגם הוא כנראה סובל מפיגור. מהדירה שלהם עולה סירחון מזעזע. פשוט סירחון ששורף את האף. אני כמעט משוכנע שהסירחון מגיע מהם כי אני לא מריח שום דבר בחצר. מה אפשר לעשות חוץ מלעבור דירה? להתעמת איתם אין טעם כי אין עם מי לדבר.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היום אחותי שאלה אותי שאלה שלא ידעתי לענות עליה אולי מישהו פה יכול... שאלתי חברים שלי בבית ספר יש כאלה שאומרים כן ויש כאלה שאומרים לא... השאלה היא "אם קוראים להומו סטרייט הוא יעלב?"
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מביטוח שאני חייב כמעט 500 ש"ח על תקופה שיוצאת מאז הולדת ה19 ועד הגיוס, הייתי בעתודה, מותר להם לחייב אותי בכלל ?
-
- 11 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין: Apple iPhone SE 64GB בארץ הוא עולה הכי זול בזאפ 2670ש"ח. בEBAY הוא עולה 472$ כולל משלוח שזה 1820ש"ח. ההפרש קרוב ל800שקל שזה הרבה כסף אז השאלה היא כשהמכשיר מגיע לארץ האם הוא יגיע לדואר הרגיל? משלוח עד הבית? או למכס בנמל אשדוד שאני יצטרך לשלם עליו עוד אקסטרה כסף? ואם כן כמה... זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-SE-64GB-Factory-Unlocked-USA-Version-Apple-Warranty-BRAND-NEW-/152122849667?var=&hash=item236b3a7983:m:mnDYpOFo7y0MdBN5efMvO-A ועוד שאלה האם לא יהיה בעיה עם הסים והעברית הכל יהיה רגיל כמו שאני קונה בארץ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. שאלה למבינים. שמעתי במידה ומישהו עושה שירות לאומי (התנדבותי, במקום צבא [בעקבות בעיות בריאותיות]), לאחר השירות יכול להיות שוטר. האם זה נכון? איך זה בא לידי ביטוי?
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-