כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לרכישת מחשב נייד 17 אינצ' לשימושים די כלליים וקצת משחקים. עדיפות לחברת אסוס או HP במחיר של סביבות 3000 ש"ח. אשמח להמלצות עדיפות למחשב קל משקל דק ועים כרטיס מסך של NVIDIA עדיפות שיהיה בו יציאות של 3. USB וUSB C תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סמסונג משיקה היום טלוויזיות עם מסך 8K. בשביל מה זה טוב ? שאלה טובה .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5516104,00.html
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם את זה... אני מעוניין לרכוש מנוי לגיבוי ענן של מיקרוסופט, המנוי בא עם אופיס 365. המחיר הוא $99.99 לשנה, אבל אם אני בוחר בישראל במקום ארה"ב המחיר קופץ ל- 449.99שח. האם תהיה לי בעיה, אם אבחר בארה"ב (אצטרך להכניס כתובת פיקטיבית או אפשרי של שירות משלוחים לארץ)? יכול להיות שלא יתנו לי להשתמש בגרסה העברית של האופיס או תהיה בעיה כלשהי בגיבוי קבצים מישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוכר דירה בקומה השנייה. בקומה הראשונה ממש מתחתי גרה זקנה מוזרה. יחד איתה גר בנה שגם הוא כנראה סובל מפיגור. מהדירה שלהם עולה סירחון מזעזע. פשוט סירחון ששורף את האף. אני כמעט משוכנע שהסירחון מגיע מהם כי אני לא מריח שום דבר בחצר. מה אפשר לעשות חוץ מלעבור דירה? להתעמת איתם אין טעם כי אין עם מי לדבר.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
Danny Macaskill: The Ridge
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש. ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה? מה אתם הייתם קונים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן לרוץ, וחשבתי לקנות לי כמה חולצות מנדפות זיעה. כמה משמעותי ההבדל בין החולצות הזולות שנמכרות בכל אתרי הדילים למיניהם ב20-40 ש"ח לחולצה, והחולצות הממותגות (נייק וכד') שעולות 100 ש"ח ומעלה? יש משהו מומלץ?
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מפני כשנה התחיל מישהו ממספר חסוי להתקשר לאישתי אמצע הלילה. וכמובן לא שומעים מישהו מהצד השני. ככה כמה פעמים. אשתי פנתה למשטרה ותכלס לא יעשו משהו עם זה. היום הוא התחיל להתקשר אליי. . רציתי לשאול חוץ מלעשות דחיה לשיחות שאני לא מכיר. מה אפשר עוד לעשות? המון מתקשרים מחברות משיחות לא מזוהות ואני לא מעוניין לחסום את זה. וגם רציתי לשאול. האם יש דרך דרך טלפון להשיג פרטים על הבן אדם? לפרוץ או משהו כזה רק ע"י שיחת טלפון?
-
- 11 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, בנוגע להתפטרות מהעבודה, האם לפי חוק אני מחוייב להודיע למעסיק כמה ימים לפני ? (אני עובד חודשיים וחצי בלבד). תודה *חתמתי על חוזה ובו רשום : העובד מחוייב במתן הודעה מראש בת שבועיים ימים לפני התפטרות מהחברה,וכי אם לא תינתן הודעה מוקדמת בת שבועיים ימים,תהא רשאית החברה לנכות משכורת של שבועיים מכל סכום שתהא החברה חייבת לעובד.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש להם מוצר טוב? אני שוקל לעבור לבאנדל...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כידוע יש המון סוגים של מקלדות ועכברים בשוק שבחלקם יש 2 סוגים חוטיים ואלחוטיים במה אתם משתמשים ולמה ??? אני משתמש במקלדת ועכבר חוטיים בגלל שאני ''מאמין'' שהעכבר והמקלדת האלחוטיים פולטים מעט קרינה גם אם ''מזערית'' ולכן אני מעדיף ללא קרינה, וגם במקלדת והעכבר האלחוטיים הקודמים שלי הבטריות נגמרו ממש מהר וכל פעם נאלצתי להחליף לחדשות ... אבל עכשיו אני רוצה שוב פעם לחזור למקלדת ועכבר אלחוטיים מסיבת נוחיות ולחסוך את כל הכבלים המכוערים מאחורי המחשב ולגלוש באינטרנט שהעכבר מונח על המיטה...
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי עם רשיון לרכב פרטי ניתן לנסוע גם בטנדרים די גדולים. איזה משקפופר שמנמן נסע בטנדר ענקי סחור(אלדן) והיה גיבור גדול מול המכונית הפרטית שלי אז הוא גם עקף אותי וגם ניכנס לנתיב שלי וכמעט דחף אותי. השאלה היא האם מתייחסים לרכב כזה גדול אותו הדבר מבחינת ביטוח ותאונות? זה נראה לי אבסורד. צריך אוליי עוד דרגה של רישיון נהיגה, אבל אני יודע שזה כנראה הולך לפי שאר העולם. נניח ויש לי מצלמות ברכב ועדויות שהאשמה היא של הנהג השני, ונניח שהעורך לא שקרן מוצלח מדי והשופטת לא שקרנית ורמאית בעצמה כמו רוב השופטים במקרים של תאונות דרכים. האם במקרה כזה אפשר להוכיח שהבן אדם השני אשם או שזה תמיד יגיע לעסקת טיעון תוך חצי שעה כי לשופטים אין בכלל כח להתעסק בזה אלא אם כן יש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין: Apple iPhone SE 64GB בארץ הוא עולה הכי זול בזאפ 2670ש"ח. בEBAY הוא עולה 472$ כולל משלוח שזה 1820ש"ח. ההפרש קרוב ל800שקל שזה הרבה כסף אז השאלה היא כשהמכשיר מגיע לארץ האם הוא יגיע לדואר הרגיל? משלוח עד הבית? או למכס בנמל אשדוד שאני יצטרך לשלם עליו עוד אקסטרה כסף? ואם כן כמה... זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-SE-64GB-Factory-Unlocked-USA-Version-Apple-Warranty-BRAND-NEW-/152122849667?var=&hash=item236b3a7983:m:mnDYpOFo7y0MdBN5efMvO-A ועוד שאלה האם לא יהיה בעיה עם הסים והעברית הכל יהיה רגיל כמו שאני קונה בארץ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-