עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי קיצר הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך וספק ,ושלמתי בתשלום אחד בכרטיס אשראי והיום מתקשרים אליי ואמרים שאין את הספק הזה ( טוב באוור 500 וואט שעולה 320 שקל ) והציעו לי אחד HEC עם שנה אחת אחריות במקום 3 כמו של הטטפ פאוור יותר מרעיש ב 345 שקל ........!!!!!!! למה חייבו אותי לעזאזל אם הספק לא נמצא אצלהם באחד הסניפים .......? מה לעשות עכשיו לבטל את כל העסקה ?

• 85 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…

3. היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  4. (זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?

5. הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. אהלן. מקודם לא יצא טוב - אני כותב מהפלאפון... בכל אופן - הזמנתי משהו מגיבור מחשבים ועבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי את זה, הם לא חוזרים אליי בטלפון ולא עונים לי למייל - המוצר כבר חוייב בכרטיס האשראי שלי והכסף ירד מהחשבון - איך אני פונה לישראכרט שיזכה אותי ואיך הולך בכלל התהליך? תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. האתר www.pccool.co.il קיים, אך החנות שלהם נסגרה בקריות. ממה שהבנתי כאן ניתן לבצע הזמנות דרך האתר וזה ישלח מהסניף שלהם מנתניה. לפני כשבועיים וחצי הזמנתי פאנל שליטה על מאווררים דרך האתר ועדיין לא קיבלתי את המוצר או סימן כל-שהוא מהחנות עצמה. יש למישהו מושג איך יוצרים איתם קשר?(הטלפון והאימייל שלהם באתר לא עובדים)

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by ref4fcd,

אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by MishaK,

ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הזמנתי את ה 258UTK לפני כמה ימים ב9,400 שקל מבונד חשמל והיום הוא היה אמור להגיע. ההובלה הגיעו והעלו את המקרר לבית (שילמתי 150 שקל לפירוק דלתות) ואני שם לב שיש 4 דלתות במקום 3 שהזמנתי, הם מראים לי את ההזמנה שרשום שם 258UTK ולפני שהבנתי מה קורה הם יצאו מהבית והלכו. אני פותח את המקרר ורואה GRL25A ‏ששווה 14,000 שקל. אחרי שעה שחשבתי שהרווחתי מהטעות שלהםוהורדתי את הניילונים ושמתי את כל המוצרים שלי במקרר החדש מתקשרים אלי מהחנות ואומרים לי שהייתה טעות ויחליפו לי אותו השבוע.. והסברתי לנציג שניסיתי להגיד להובלה שזה לא המקרר אבל הם הלכו.. ואז הוא אמר שאם אני רוצה את המקרר הזה אני צריך להוסיף עוד 2,000 שקל. ת'אמת אהבתי את הGRL25A ואני מוכן להוסיף עד 1,000 שקל גג אבל המוכר מתעקש 2,0…

• 50 תגובות
    • 10.8k צפיות
  14. לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה

16. Started by dbx22,

אהלן חברים יש לי הזעת יתר בכפות הידיים ובבית השחי ונמאס לי מזה, עיינתי בפתרונות ברשת וראיתי שאפשר לעשות ניתוח. אבל ראיתי שיש גם אנשים שבגלל הניתוח יש להם זיעה מפצה בחלקים אחרים בגוף ולכן אני לא יודע אם כדאי לעשות את הניתוח... יש פה מישהו שעשה את הניתוח או מכיר מישהו שעשה ויכול לספר רשמים ואם כדאי לעשות?

• 36 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. Started by asafgolan,

בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות? שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?

• 43 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

הנה עוד דורי מת אשר מולבש על השיר Azar Azar אין הרבה קשר בין מילה למילה, אין הרבה קשר בין הכתוב לנשמע, אבל מעלה חיוך http://planet.nana.co.il/amitush5///azarazar.html

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. היי לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז הלכתי על פה... האם ניתן להזרים וידאו (או תמונות\מצגת) מלפטופ לטלויזיה (חיבור HDMI) אבל להמשיך להשתמש במחשב כרגיל ? כלומר, שאני אוכל נניח לגלוש באינטרנט ועל מסך הטלויזיה יראו סרטון שמגיע מהמחשב ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by gal555,

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by urielka,

קניתי מאיזה סיני PDA בשם Sharp Zaurus C1000 והוא שלח לי את המכשיר נתן לי TRACKING CODE ועכשיו בדקתי את הקוד באינטרנט וזה מה שראיתי(תמונה מצורפת). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.יכול להיות שהם רק מעכבים את המכשיר בגלל שלא משווקים אותו בארץ(ובכל שאר העולם חוץ מיפן)?(כדי לבדוק שאין טכנולוגיות שאינם מותרות בישראל) 2.אם אני צריך לשלם משהו(מכס,מסים) על מה אם אין מחיר לזה בארץ ובכלל המכשיר הוא לא חדש הוא משומש? 3.הסיני הביא לי גם :כרטיס SD 1GB ,CF WIFI,USBLAN כל אלא הם דברים שקיימים בארץ אתם חושבים שבגלל זה הם עצרו את המשלוח(ואם אני יצטרך לשלם עליהם?)? 4.על המכשיר יש לינוקס נדמה למישהו שהם יצליחו לא לדפוק את המכשיר? או יותר טוב להפעיל את זה? ;D ניסיתי להתקשר למספר שמופיע בתמונה אבל לא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שמתם לב לתמונה המוזרה הזו של פרס עם מה שנראה כמו חבל תלייה סביב הצוואר שלו ? YNET יודעים משהו שאנחנו לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236643,00.html *וכן אני יודע שזה לא באמת חבל תלייה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by scorpion,

איזה קטעים איתנו, המאמן שלי הביא מצלמה דיגיטלית לאימון שלנו ואמר לי לצלם קרב של החבר הכי טוב שלי ועוד מישהו. קיצר התחלחתי לצלם, החבר שלי תוקף פתאום- בום! חוטף אגרוף בראש. והכל מתועד בסרטון הבא. אגב, הוא פתח תפרים בשפה שהיו לו מגיל 7 או משהו כזה. להורדת הסרטון

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כן, שוב אני, הנודניק שקונה דברים בלי סוף. P: הרכישה החדשה הפעם- החלטתי להרחיב קצת את חיל האוויר הביתי שלי, וקניתי מסוק מיקרו חשמלי שני, הפעם קצת יותר גדול, ועם 6 ערוצים. מסוק לאקרובטיקה בסיסית, בקיצור. עם סוללות לי-פו 1000 מיליאמפר 11.1 וולט, ראש CCPM, וכל העסק. בא עם להבי עץ, לא פלסטיק או כל חומר זול ועלוב אחר. הופתעתי לגלות שיש בחבילה גם מחבר שנועד להטענה בשטח ממצבר של מכונית או כל דבר אחר (תנינים) מה שבא איתו- המסוק עצמו, שלט 6 ערוצים (שהפתיע אותי באיכות שלו), מטען בית+מטען שטח לסוללות ליתיום 2/3 תאים, עם מאזן תאים מובנה, סוללת לי-פו 1000 מיליאמפר 3 תאים, אזיקונים מסיבה לא ברורה, מפתח לכיוון הראש והג'יירו במקרה של בעיות רציניות, חוברת הוראות, תרשים של המסוק על כל ח…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.