כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני שואל בשביל קרובי משפחה, בני 50~ יש מה לעשות בצפון? תביאו שמות D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע אם יש במקרה אתר בסגנון של ebay - שאפשר למכור ולקנות בו דברים מכל מיני אנשים, אבל ישראלי? (אני מעדיף לא אתרים של מכרזים או משהו כזה...) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=44942 לא צריך מזגן.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://media2.dumpalink.com/media/zTpSquuN28uC/fg5yT59AGery.mov לא נעים :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
אם כן, איך? אם לא, מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שמתייחסים לנושא מציאת העבודה לאחר התואר הראשון באומרם שהיום כבר אין הרבה חשיבות לתואר שאתה עושה, אלא העיקר שיהיה לך תואר. כמובן שהכוונה היא לתארים הכלליים למיניהם ולא לאלה דוגמת מדמ"ח, הנדסה וכו', כי אלה מכשירים אותך לתחום התמקצעות ספציפי שהעבודה בו מחייבת במרבית המקרים תעודה אקדמאית בתחום, וכי יש בהם היצע עבודה גדול יחסית. השאלה שלי היא האם יש אמת בדברים אלה. לי באופן אישי זה נשמע מוזר; אני למשל רוצה ללמוד ערבית, אבל אני מאמין שלאחר התואר אוכל למצוא עבודה רק בתחום הזה כי הוא לא נותן לך יותר מדי כלים נוספים (כאן אשמח לשמוע תגובות של החולקים על כך). לעומת זאת, לבוגר תואר במנהל עסקים/כלכלה וכדומה, יהיה קל יותר למצוא עבודה כי יש לו הכשרה בתחו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כן, אני מדבר על הפירסומת שרואים אוזן מגומי יושבת על כיסא של רופא, ובצד כתוב בקטן: "המציג אינו רופא" !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: צחקו על זה ב"רק בישראל" שבוע אחרי שאני שמתי לב לזה בפעם הראשונה ונשפכתי מצחוק... מעניין אם הם עכשיו יצחקו על זה שוב.. :lol: :lol: :lol:
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…
-
למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו הכותרת רק יותר הסבר.. אנשים אני חייב רעיון למתנת יום הולדת למישהיי שאני אוהב.. (ויש לה חבר, ככה שאני דיי מוגבל באפשרויות..) תנו בקשה רעיונות למתנה מקורית.. לא בושם.. או ערכת איפור.. או דובי.. משו שהיא תראה תגיד וואוו.. חשבתי למשל לקחת תמונה שלה ולתת לאיזה צייר שיצייר אותה.. אבל זה לא מספיק אני צריך עוד משו.. משו סוף.. כדי שהיא תקבל מתנה מיוחדת..!! אגב אין בעיה של מזומנים.. שחררו רעיונות.. תודה רבה..!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום ! לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות להרכיב מחשב חדש בעצמי במקום קניית מארז שלם חדש, ובכך גם לנצל חומרה ישנה שברשותי. רציתי לשאול איזה חנויות \ אתרים מומלצים לרכישת חומרה למחשב ( כל הרכיבים השונים מלוח אם זכרונות וכו'...) האתר של אקסלנט נראה נחמד אך המחירים נראו טיפה גבוהים. אשמח לשמוע על כל אתר שטוב לדעתכם, או חנות באיזור ירושלים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
-
אהלן חברים. כנראה ונחתה עלי נסיעה לא צפויה לחול שבוע הבא. (טפו טפו טפו.) למרבה התענוג, עדיין לא יצאתי מגבולתיה של ארץ הקודש, ואין לי דרכון. השאלה המתבקשת, מה אורך הפרוצדורה של הנפקת דרכון ראשון? אני מגיע עם סכום הכסף הנדרש, תמונות פספורט לרוב, תעודת זהות, והדבר נעשה על המקום? או לאחר ימים בודדים? או שמדובר בענין של שבועות? הענין די דחוף עבורי, ובמוקד של משרד הפנים, פשוט לא עונים. על הפנים. תודה! שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצורך העניין מדובר בספר של יורם אשל מכניקה לתיכון(נושא 4 נפילה חופשית וזריקה אנכית) עמ'92 שאלה 18 כדור נופל בנפילה חופשית ועובר בשניה האחרונה של תנועתו 10M . מאיזה גובה נפל? אשמח מאוד לפירוט של השלבים בחשיבה של הגעה לפיתרון וכמובן את הפתרון עצמו תודה אלכס
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
סדרת קירורים העונה לשם Snowman מקבלת אהדה ברחבי הרשת בשל מחיר נמוך במיוחד ביחס לתמורה - אז דאגנו להשיג אחד על מנת לספר לכם האם הבאזז הזה מוצדק לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-