עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Domovoi,

היי,היום בטעות שברתי לאבא שלי את האף הרבה דם נשפך לא חשוב איך זה קרה. עכשיו יש לי שאלה,מה מתכוונים לעשות לו מחר בקופת החולים ? :'(

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מעוניין לקנות טלפון (ביתי) אלחוטי. חובה תשלום בPAYPAL. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי 2 מכשירים לאוטו (היו בשימוש 3 חודשים בערך) אחד: Pilot SKY-R800 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1210&CategoryID=156&Page=2 + שלט באריזת פלסטיק סגורה המוצר השני, רדיו דיסק + סלוטים לSDCARD, USB לא מצאתי את החברה.. כתוב על זה SD MultiMediaCard DVD/VCD/CD/MP3/MP4 PLAYER/RECEIVER G T DUMMCO1 GTE כמובן שאין אחריות והם לא באריזות המקוריות שלהם, אבל מה שבטוח שהם עובדים! אני צריך הצעת מכיר עבור כל אחד מהם מכיוון שאני לא בקיא בתחום הזה ואין לי ידע בגרוש! P.S אל תשימו לב לתאריך של התמונות.. המצלמה הדפוקה שלי לא עובדת טוב ותמונות שצלמתי לפני 5 דקות רשום 2008

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Domovoi,

;D מה אתם חושבים? + Im on the mo*****ing boat

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by redead,

מה קורה שהנגזרת השניה היאלא חיובית ולא שלילית אלא מתאפסת?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  9. ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. שלום, אני צריך לשלוח את ה HD התקול שלי ל SEAGATE בגרמניה. המשלוח הוא לשם תיקון של ה HD על ידם (קרתה לי התקלה הידועה של סידרה 7200.11). התיקון הוא בחינם, אך כמובן שהמשלוח הוא "עלי". אני מעדיף לצאת מזה כמה שיותר בזול. ניתן לראות פה את ההוראות שלהם לגבי המשלוח: https://services.seagate.com/packaging_instructions.aspx. והקטע הרלוונטי הוא: Pack securely so the media will not move from the middle of the box. DO NOT USE packing pellets/peanuts, bubble wrap, air bags or newspaper.. הבעיה- לא ברור לי איך כן לשלוח להם. יש לי מעיין סלילים כאלו מקלקר שקיבלתי עם משלוח של חומרה פעם. לדעתי הם אמורים לעשות את העבודה אבל אני לא רוצה שסיגייט יעשו לי בעיות. איזה דרך יש לארוז את ה HD בצורה כ…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט

13. חברת 012 הציעו לי 89 שח לחודש כולל תשתית וספק בהתחייבות לשנה וחצי יש מישהו שהשיג דיל יותר לחיבור לאינטרנט בכבלים? ואני לא יכול adsl כי אין לי טלפון בבית ואם אני רוצה קו רק לאינטרנט אז זה 25 לחודש שצריך לשלם לבזק ועוד 82שח כולל תשתית וספק

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  14. כדי לחסוך במילים, אני אדביק פה את מכתב התלונה שלי אליהם. I've placed my order a month ago, and today when i received notice that i have a package i went to the post office to collect it. Upon opening the package i find four items, which didn't surprise me, since i've ordered four items. What did surprise me is that the items i've ordered weren't in the package. What was in the package: two microSD readers, one battery checker and a silicone protector for a dell laptop's keyboard. Which is rather funny, since i don't use any microSD cards, nor i own a dell laptop. What i ordered were a one cent ipod nano skin case, a Flash Cover Set, little LED piggy and a Multifunctiona…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shloosh,

ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. NGN במהירות 50M מישהו יודע פרטים על התקדמות הנושא ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום לכולם, שמי אורי ואני עוקב אחרי הת'רדים באתר מזה זמן רב כבר, וראשית רציתי לברך על הקהילה הזו ועל העזרה שהיא מספקת לכל מיני newbis בתחום. טוב, אז ככה, אני בן 26 ולומד שנה א' מדעי המחשב בבן גוריון, כשהתחלתי ללמוד לא עיניין אותי מה ולמה אלה כמה, מהסיבה הפשוטה.. ששום דבר לא נראה מעניין בעיני, אין לי משיכה טבעית או העדפה לתחום זה או אחר (מה גם שאין לי מושג בתכנות ולא מבין כל כך בתחומים השונים בהיי-טק), ככה שהמחשבה הייתה אם כבר ללמוד, אז משהו שישתלם בטווח הרחוק. בעצלנותי (אני מודה - הדוניסט ) לא טרחתי לברר ומסתבר ששנה א'......75% מת-פאקינג-מטיקה! עכשיו את לימודי המת' השארתי מאחורי בכיתה יב' לפני יותר משמונה שנים (5יח' 97) אבל לא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאני שונא מת'... נכון …

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום שלום לכבוד יום ההולדת שלי אני משתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי המתנה שאבחר: 1.נוקיה 5800 2.PS3 3.מסך+כרטיס מסך מה הכי כדאי משלושת הדברים האלו? תודה לילה טוב

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. ערב טוב עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר. כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר. הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון. למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך.. מה אתם אומרים ? שווה לעבור?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by DUDEnamE,

לפי מה שאני יודע לתפקיד של מפעיל מבצעי? אפשר קצת פרטים מנסיון אישי? מישהו היה שם?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לקבל מידע לגבי אפיק מעבר. הקונספט של אפיק המעבר מאוד קורץ לי מכמה סיבות: 1) אפשרות של פריסת שנת לימודים לשנה וחצי (בהנחה שאתחיל ללמוד עכשיו וארצה לעבור באוקטובר 2009) 2) הרגשה יותר חופשית לפני השתעבדות ל4 שנים (3 במקום 4) 3) והסיבה העיקרית, בגרות ופסיכומטרי לא מספיקים האם יש פה אנשים שהתנסו באפיק מעבר, או מכירים אנשים שעברו את התהליך? האם בכל מקרה עדיף לשפר בגרות ופסיכומטרי מאשר אפיק מעבר? אשמח מאוד לקבל את עזרתכם בתודה מראש, גיא

• 108 תגובות
    • 35.5k צפיות
  24. אז אני מתגייס עוד שבוע וקצת לטירונות קרבית. ככל הנראה אני אהיה בשבטה-השאלה היא מה לקחת איתי? יש המון רשימות באינטרנט כל אחד שבצבא אומר לי משהו אחר..אפשר לרכז הכול לרשימה אחת?

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  25. שלום חבר'ה! לאחרונה התחלתי לעסוק קצת בתחום העיצוב בגבס, תמיד אהבתי את זה אבל עכשיו אני ממש וממצה פוטנציאל חבוי (נראה לי : ), בכל אופן, העלתי פה כמה תמונות של עבודות שביצעתי בשבועיים האחרונים, (אנשים אוהבים לשפץ לפסח ואני מרוויח מזה ). אשמח לקבל הערות והארות ,מקווה שתאהבו. המשך שבוע מצויין. אז התמונות בהמשך..... ליאור [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:15:16 [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:21:51 אחרון..[attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים