עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כותרת.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. שאלה בכותרת, קצת ברח לי שאני צריך לשלם על זה, אני לא עובד כרגע ומשוחרר מה 31/12/08, כמה זה בערך?

• 41 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)

4. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש הדום לרגליים- ולמי שלא יודע, הדום זה פשוט מעמד בשפה נורמאלית (כנראה) אני מחפש הדום כזה שמיועד לשים עליו את ה"סוליה" של הרגל (לא את השוק...), בלי מסז'ים וכל מיני חרטא, וכמה שיותר גבוה. מחיר עד 300 ש"ח, נגיד... אם יש משהו טוב ב-400 גם אפשר... מצאתי כמה דברים אבל אני צריך פרטים עליהם- אני מתכוון להתקשר מחר לחנויות ולברר, אבל אשמח להתיעץ עם מישהו עם ניסיון... 1. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=787 כנראה זה מתאים מבחינת הגובה, אבל אני לא בטוח לגבי זה שהוא רק ממתכת... אני חושב שאם אני ארצה להשעין את הקרסוליים על זה זה יכאב... 2. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=778 נראה איכותי, אבל אני לא בטוח בגלל הגובה... נראה נמוך…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ychig,

נתקלתי בזה היום ופשוט מדהים איך שזה פועל! לא ראיתי את זה אף פעם בפורום אז אם זה היה פה לא להתנפל עלי ;D ועוד שניים שפועלים קצת פחות טוב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by artyom,

סוף סוף קניתי גיטרה והתחלתי ללמוד לנגן (לבד). קניתי אקוסטית של מונטנה (עלתה 435 בכלי זמר), אני אוהב איך שהיא נשמעת וזה כיף לנגן! לפני כמה זמן היה פה אשכול ענקי על גיטרות ושמו שם תוכנה שאפשר להוריד טאבים והיא מלמדת איך לנגן, אז אם אפשר לינק עם קצת מידע אודה מאוד! (פשוט זה יותר מדי לחפש ) בנוסף לזה אם יש לכם טיפים לנגינה יותר טובה, שמירה על הגיטרה וכו' אז אשמח לשמוע!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Oranili,

ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  12. היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. מה הפירוש של "למינים" מה זה מינים ?

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by Zadu,

תאחלו מזל טוב יש לי יומלדת היום של 16!!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  16. ואם ביכלל אפשר לבוא בפסח לשם?

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  17. Started by hoffmannamffom,

מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שמעו אני מחפש כבר חודשים ופשוט אין לי מושג איך אני מוצא את זה בלי לפנות למידען בתשלום יש אתרים של פסקי דין, אבל מראים רק חלק מפסק דין אני מחפש את הפסק דין המלא. כולל משפטי הוכחת ראיות, כולל פרוטוקול מלא, כולל הכל, יודעים איפה אני יכול להשיג את זה?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  20. אם אתה מכליא סוס ופיג'מה אתה מקבל פיג'סוס או סוג'מה ? אני לא יכול לישון ואני ממש קרוב לאבד את השפיות !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני אתחיל בלהגיד שמדובר בסיפור מאוד טרגי שקרה (ועדיין קורה) במשפחתי. אם יש לכם זמן, רצון לעזור למשפחה בבעייה (זה לא רק אני), וקצת ראש מעשי אני אשמח אם תקחו את הזמן לקרוא את מה שכתבתי פה לעמוק, ולנסות לעזור. אח שלי נמצא בבית 6 שנים ברצף בערך, בן 23 כרגע.. אין לו חברים, לא הייתה לא חברה בחיים, הוא לא עשה צבא (נתנו לו פטור מסיבה שאני אפרט בהמשך), והבנאדם היחידי שהוא מתקשר איתו כרגע זה אבא שלו(שלנו). ועכשיו מההתחלה: נתחיל בזה שאח שלי תמיד היה בעייתי במובן מסויים. כבר משלב הילדות היו בעיות. כשהוא סיים ט' והיה צריך לבחור תיכון, הוא וחבר שלו הסכימו ביניהם שהם יילכו לאותו תיכון. בסוף לאח שלי היו ציונים טובים יותר מלחבר שלו והוא התקבל לתיכון טוב יותר. החבר {המאוד אידיוטי, יש לצי…

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שבוע טוב אני צריך ללכת מחר לקנות שם משהו,ואני לא יודע אם החנות עצמה טובה?המוצרים שלהם טובים או שסתם מוצרים מוזרים ולא שווים כל כך? איך השירות שלהם?אם יש תקלות הם מתקנים ונותנים שירות הוגן? תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iem,

היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים