עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by night-fire,

אז שבוע הבא המסע לפולין..ו..אני כמעט בטוח שיהיה לי חסר שם משהו . אנשים שיצאו כבר למסע- האם יש לכם טיפים כלשהם של דברים שכדאי לקחת לשם? איך להתלבש בתקופה הזאת ? יש דברים שכדאי לדעת? וגם אם מישהו יודע מה מזג האוויר שם עכשיו זה יהיה מצויין . תודה רבה מראש!

• 43 תגובות
    • 11.1k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

יש לי בבית משחזת זווית שהשתמשתי בה פעם אחת בלבד. בכמה אפשר למכור אותה? הדגם: Bosch gws 6-115. כיום הדגם היותר חדש עולה 470. אני הצעתי 300 שקלים. לכמה לדעתכם שווה לרדת(אם צריך)? ויש גם 4 דיסקים לחיתוך מישהו יודע מחיר של דיסקים כאלה? אריאל

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by mc_elad,

האם הסרט הוא שווה צפיה?? ואם יש לכם איזה סרט אימה טוב שראיתם מהשנים האחרונות בבקשה המליצו..אליו

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by TECHNICAL_COMPUTER,

זאת שאלה מכשילה שהרבה אנשים יתבללו .נראה את האדם המקצועי שיגיד את התשובה האמיתית.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  5. אהבתי את הראשון ואת Tom Yum Goong, התאילנדי הזה פשוט שחקן גדול..

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום, השנה אני אעשה פרוייקט גמר, שהיקפו יהיה מאוד נרחב (בהרבה יותר ממה שעשיתי בעבר על פורשה שזה היה בכיתה י"ב). מה אני צריך? - איש קשר בארגון כלשהו (עדיפות לאופנועים/מכוניות) שייסייע לי בפרוייקט לכל אורך השנה (עד מרץ 2010). תפקידו של האיש קשר: להפנות אותי לכל מיני מנהלי מחלקות (מנהלי לוגיסטיקה, שיווק, פירסום וכו'...). או לחילופין, בהנחה והוא מכיר את החברה כמו את כף יידו, שהוא ייעבוד איתי על הפרוייקט לכל אורך הדרך. במקביל הוא ייעבוד עם מנחה (מרצה) או שניים כדי לתאם כל מיני פעולות. מטרת הפרוייקט: להביא את כל היידע שלמדתי במשך כל השנים לאותו פרוייקט. זה כרוך בלשבת פעם/פעמיים בשבועיים, האיש קשר נותן את הנתונים, אני מעבד, מחשב ומסיק מסקנות מזה (גם המנחה ייעבוד איתי על …

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  7. כותרת.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. שאלה בכותרת, קצת ברח לי שאני צריך לשלם על זה, אני לא עובד כרגע ומשוחרר מה 31/12/08, כמה זה בערך?

• 41 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. קיבלתי לא מזמן 2 מכתבים (שנשלחו בהפרש של 3 ימים אחד מהשני) על הסרת המועמדות שלי מחיל המודיעין... אני לא יודע איך זה קרה, אבל בכל מקרה, קרה דבר כזה למישהו פעם והוא הצליח איכשהו לקבל זימון למיון שוב? אני שוקל להתקשר ולבקש שיבחנו אותי לשחקים (כתוב לי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר" על שחקים, ולפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כתוב עד שאני עושה את המבחנים הראשוניים לפחות... ולא זימנו אותי למבחנים הראשוניים לשחקים =/)

10. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש הדום לרגליים- ולמי שלא יודע, הדום זה פשוט מעמד בשפה נורמאלית (כנראה) אני מחפש הדום כזה שמיועד לשים עליו את ה"סוליה" של הרגל (לא את השוק...), בלי מסז'ים וכל מיני חרטא, וכמה שיותר גבוה. מחיר עד 300 ש"ח, נגיד... אם יש משהו טוב ב-400 גם אפשר... מצאתי כמה דברים אבל אני צריך פרטים עליהם- אני מתכוון להתקשר מחר לחנויות ולברר, אבל אשמח להתיעץ עם מישהו עם ניסיון... 1. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=787 כנראה זה מתאים מבחינת הגובה, אבל אני לא בטוח לגבי זה שהוא רק ממתכת... אני חושב שאם אני ארצה להשעין את הקרסוליים על זה זה יכאב... 2. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=778 נראה איכותי, אבל אני לא בטוח בגלל הגובה... נראה נמוך…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ychig,

נתקלתי בזה היום ופשוט מדהים איך שזה פועל! לא ראיתי את זה אף פעם בפורום אז אם זה היה פה לא להתנפל עלי ;D ועוד שניים שפועלים קצת פחות טוב

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by artyom,

סוף סוף קניתי גיטרה והתחלתי ללמוד לנגן (לבד). קניתי אקוסטית של מונטנה (עלתה 435 בכלי זמר), אני אוהב איך שהיא נשמעת וזה כיף לנגן! לפני כמה זמן היה פה אשכול ענקי על גיטרות ושמו שם תוכנה שאפשר להוריד טאבים והיא מלמדת איך לנגן, אז אם אפשר לינק עם קצת מידע אודה מאוד! (פשוט זה יותר מדי לחפש ) בנוסף לזה אם יש לכם טיפים לנגינה יותר טובה, שמירה על הגיטרה וכו' אז אשמח לשמוע!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Oranili,

ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  18. היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. מה הפירוש של "למינים" מה זה מינים ?

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by Zadu,

תאחלו מזל טוב יש לי יומלדת היום של 16!!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  22. ואם ביכלל אפשר לבוא בפסח לשם?

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  23. Started by hoffmannamffom,

מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שמעו אני מחפש כבר חודשים ופשוט אין לי מושג איך אני מוצא את זה בלי לפנות למידען בתשלום יש אתרים של פסקי דין, אבל מראים רק חלק מפסק דין אני מחפש את הפסק דין המלא. כולל משפטי הוכחת ראיות, כולל פרוטוקול מלא, כולל הכל, יודעים איפה אני יכול להשיג את זה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים