כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי באתר שלי משהו מיוחד לכבוד יום השואה. כל מי שראה את הסרט "רשימת שינדלר" יודע רק את חלקו הראשון של הסיפור. בחלק השני תוכלו לצפות כאן. שתפו, כדי שכולם יכירו את גורל האיש והאגדה. לאחר צפייה בסרט, מה דעתך על פועלו של שינדלר? האם ניצל את היהודים לטובתו ורק בסוף ריחם עליהם או שהיה נשמה טובה מלכתחילה ויד ושם טעו כשלא העריכו את פועלו 20 שנה קודם לכן בסוף המלחמה, אלא רק ב-1963 ובצדק הטילו בו ספק במשך 20 שנה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה לחיצת קונקטור? יש למישהו סירטון איך עושים את זה? תיאור מה עושים בלחיצה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חלקכם ודאי שמעתם על מחשב ב100$ שמונע על ידי מעבד 500 מה"ץ של אמד רציתי לדעת מע דעתכם עליו :xyxthumbs
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, למי כאן יש חשבון ב PayPal ? האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור) LOL!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקשו ממני להשיג נתוני מכירות של צמחי נוי בעולם או במדינה ספציפית, משהו בסיגנון" הקיף המכירות של צמחים מסוג X הוא כX דולר בשנה במדינה X" . הסיבה שאני פונה לפורום פה, היא שבכל פעם שיש וויכוח על איזה שהוא נושא, חברה מביאים פה תמיד טבלאות ונתונים מוצקים ומעניינים, אז אני חושב שיש פה קישרון במציאת מידע. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכי טוב, פשוט לראות את הסרט " האיש שידע אינסוף". אפשר כמובן גם לגגל. זה מדהים עד כמה עם כל העבודה המבוזרת והקבוצתית עדיין יש מקום לאנשים כמו סיריניבסה רמג'ואן במדע.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים... אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות. המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר'ה איזה אתרי שיתוף אתם מכירים חוץ מ-lala ו-nfo? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-