עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הוא פתאום מסרב בתוקף להתחבר .. לא יודע אם הסיפור הזה קשור לשרת של מיקרוסופט , הספק או אצלי משהו..

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by redti,

אם חייל נשפט וקיבל 10 ימי מחבוש ואין מקום בכלא אז הימים שהוא בבסיס נספרים לו או שלא ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by getsomefood,

אני לא מבין איך זה שאנחנו (ישראל) ניצחנו במלחמת העצמאות... בכל זאת היינו מול 5\6 מדינות ומדינת ישראל רק קמה. שמעתי שברוב הקרבות לנו היה יתרון מספרי דבר שאני לא מבין כי להם בלי ספק היה יתרון מספרי בגודל הצבא ובאוכלוסיה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Zeev86,

לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה להביא לKSP את המארז שלי עם ספק קשיח וכונן וקירור למעבד, ולרכוש מהם זכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך, שיעשו גם סידור כבלים כמה שאפשר ולרכוש מתאם לTRUE120 לI5, האם השירות הזה אפשרי? ז"א לא לקנות מהם מחשב שלם, לרכוש חלקים ולשלם להם על מנת שירכיבו לי הכל? (אני יכול לבד פשוט הם עושים אחלה סידור) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yonash53,

שלום, רציתי לדעת מה מכ"ס ישראל עושה עם פריט שלא נאסף. לפי מה שהבנתי, הם אמורים לשלוח את החבילה בחזרה לשולח. והוא גם צריך לשלם את המשלוח. החבילה שלי שם כבר מעל ל-30 יום. כמו כן, אשמח גם לדעת מה צריך לעשות כדי לגרום להם לשלוח את החבילה בחרזה. ניסיתי להתקשר לשם הרבה פעמים, אבל הם לא ענו. מודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

כמו שיש את המשחק הזה של התרנוגולות, משחקים קלילים שיעלו גם על מחשב ישן, לא יותר מידי מסובכים פשוט שאפשר לשחק בהם הרבה זמן והם מהנים. תודה (: (ואגב, משחקים להורדה, לא JAVA מהאינטרנט).

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by amir85,

הייתם מתים ש WINDOWS 8 יראה כך.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by idofr,

בכל אתר בארץ ובחול שבו נכתב על הניסוי של נאסא אתמול (הX51 Waverider), נכתב שהוא טס כל כך מהר שהוא נאלץ לטוס על הגלים של עצמו. עשיתי חיפוש בגוגל למה לעזאזל זה אומר אבל ההסברים היו בסיסיים למדי. למישהו יש מושג בצורה קצת יותר מפורטת ופיסיקאלית מה הולך שם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Kukishin,

יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי הישבן, אני רוצה גם להישען עם הראש. תודה☺

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. תארו לעצמכם ששלחתם לתיקון רכיב חומרה קריטי בשווי אלפי שקלים, והחבילה שחזרה אליכם הכילה חיקוי זול שנועד ליופי בלבד. זה בדיוק מה שקרה למשתמש שגילה בדרך הקשה את הכאוס הנוכחי בשוק החומרה העולמי, בסיפור שמצטרף לגל מטריד של הונאות וטעויות לוגיסטיות בשוק המחשביםלכתבה

16. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודר…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Kriz,

http://krits.3dv.co.il/HDD/

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חשבתי שאפשר להתארגן ויום אחד בשעה מסוימת יתחברו כמה שיותר משתמשים כדי לעקוף את שיא המשתמשים המחוברים בHWZONE שעומד על - הכי הרבה מחוברים מעולם: 1263 (31.12.2006 בשעה 19:54:25) מה אתם אומרים יום ראשון(כדי לא לבאס את שומרי השבת) בשעה 18:00 בסוף חשבתי שבואו נעשה את זה ביום חמישי ה2.8.2007 בשמונה בערב לפי המלצה של אחד מהמשתמשים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הייתי בהלם כשהגעתי לשם ביום חמישי והיה סגור. גם התקשרתי היום ואין מענה משום מה. ולמרות זאת הם לא טרחו להוריד את השלט של אינסוף-סושי-במאה-ש"ח. למישהו יש מושג מה נסגר איתם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by assaf990,

מופיע במשחקי מכות שונים כשיריב 1 גובר על ה-2

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by stone cold,

http://finance.walla.co.il/?w=/118/784250 או בקיצור סוני מפסידה הרבה כסף ולכן מצמצמת פעילות ומפטרת הרבה עובדים ויש אנשים שחשבו שנינטנדו תפסיד ביגלל השלט המיוחד למהפכה ובינתים המניות שלה יתחזקו חה חה חה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. חיפשתי לקנות מקלדת חדשה וזולה. בחרתי את זאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 באתי להזמין מהחנות הראשונה אבל אז חשבתי לעצמי: יש להם אותו ציון חנות כמו השניה, אבל הם קניה חכמה וזה אומר שהרוב קונים מהם. אז אני אזמין מהחנות השניה. כך הזמנתי את המקלדת לא מ"G-Tech" אלא מ"ספיד מחשבים". הגיעה אליי המקלדת אחרי 6 ימים. מה המסתבר? שתי החנויות האלה הן אותה החנות כעיקרון טכנית... Shot with X450,D535Z,C370Z at 2007-07-02 שימו לב שנאי הזמנתי מספיד מחשבים, אך הטלפון על מעטפת הקבלה הוא של G-tech, והפקס עלה מעטפה הוא של ספיד מחשבים.... (טלפונים ועוד מידע ניתן למצוא באתרים של החנויות: http://www.speed4u.co.il/ http://www.g-tech.co.il/) תראו גם את הכתובות אינטרנט על ה…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Component,

התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by huber,

1. בזמן חקירה משטרתית, ללא קשר לפשע, יהיה זה נחוץ לבקר במועדון חשפנות לפחות פעם אחת. 2. בזמן שהייה בבית רדוף רוחות, נשים צריכות לחקור רעשים חשודים כשהן לובשות את תחתוניהן האינטימיים ביותר. 3. אם תרצה להתחזות לאדם גרמני לא תהיה חייב לדעת את השפה. מבטא כבד יעשה את שלו. 4. בזמן לחימה בטרוריסטים, סרקאזם ותשובות חכמולוגיות יהיו הנשק הטוב ביותר. 5. לאדם אחד שיורה בעשרים אנשים יהיה יותר מזל מאשר לעשרים אנשים היורים באדם אחד. 6. רוב המחשבים הנישאים חזקים מספיק בשביל לעקוף מערכות מחשבים מתוחכמות של חייזרים עוינים. 7. אין זה משנה אם אתה נמצא בנחיתות מספרית גדולה בזמן קרב מגע, האויבים יחכו בסובלנות כדי להתקיף אותך אחד אחד. 8. כשגברים מזדקנים מושכים משום מה יותר מגברים צעירים, ותמיד …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים