עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by watch out,

שלום נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים? מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל? ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות

2. Started by Ziv_Sh,

חברים, אני רוצה לקנות גריל גז בסביבות ה2000 שקל, אבל יש המון דברים שאיני מבין בזה - עוצמה BTU? יש כאלה עם מדף בפנים לשמירה על החום אחרי הצלייה (מה הכוונה?) לכמה זמן מחזיק בלון הגז? מה הכוונה ברשתות יצוקות ומצופות? מה עדיף? בקיצור אשמח לקצת הרחבת הידע ולהמלצות. (אגב מישהו יודע למה אני לא מצליח לרדת שורה כשאני כותב הודעה? - כשאני לוחץ אנטר שום דבר לא קורה) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SpEcToR,

יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל אני באמת לא יודע לאן זה קשור כשמורידים את הנייר הירוק הזה מתגלה ספוג דביק שלאחר הדבקה שלו בלתי אפשרי להוריד אותו (או שאפשרי עם איזשהו חומר?) איך קוראים לזה אתם יודעים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by aviram20,

צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pringles,

אהלן רציתי לשאול מי מכם יודע אולי מידע לפי ניסיון אישי עם האוניברסיטה האם התואר שווה? רמת הלימודים, המרצים, דרך הלמידה(לבד או בכיתות) מעונות בעקרון מה שאני רוצה זה ללמוד שם שנה ולעבור או לבןגוריון או לטכניון וכל מידע נוסף יעזור

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by urielka,

כן כן זה אני זה שנגנב לו הn-gage רציתי לדעת במקרה שלא יחזירו לי את הn-gage כדי לקנות את האלפא p8 (ובשמו האמיתי alphacell m5) יש לי כמה שאלות לגבי הפלאפון: 1.יש לזה כרטיס הרחבה mmc/sd כי אם כן....... 2.זה הgaming pad edition או music pad או סתם ?m5 3.יש לזה משחקים שיצוא עוד מעט בעזרת מנוע x-forge האם זה נכון?(כי אם כן זה יהיה אותה גרפיקה משל הn-gage) 4.באיזה פורמט צריך את הסרטים avi או 3gp? 5.יש איזו שהוא אפשרות כדי לגרום לו להריץ תוכנות של microshit smartphone (הרי זה אותו קרנל-ליבה)? 6.יש לזה איזה שהוא מנגנון אבטחה? 7.יש למישהו את התאריכים של יציאת המשחקים של ה m5 ? 8.יהיה לזה משחקים ברמה של הn-gage כלומר שיצוא כותרים ידועים כמו sims ולא steak from steak land?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by arik100,

אהלן סתם מסקרנות רציתי לדעת אם זה שאני חוסם פרסומות ביוטיוב בעצם אומר שמי שהסרטון שלו לא מקבל על כל צופה כמוני כסף?

9. Started by timac,

שלום, רציתי לשאול עד איזה סכום ב EBAY מגיע פטור ממס קנייה ומע''מ? מ50 דולר או מ75? נגיד במוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-64GB-MICRO-SDXC-SD-64G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/330761240730?pt=PDA_Accessories&hash=item4d02e8009a

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מתכוון לדוגמא לפסוקית תאור כוללת,פסוקית נושא כוללת,פסוקית נשוא כוללת, פסוקית לוואי כוללת,פסוקית מושא כוללת תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Avi Levin,

בתור מתאבק, לא היה לי אף פעם צורך להתאמן עם משקולות בגלל השרירים הטבעיים שהיו לי תוך כדי האימונים. כעת, אני לא מתאבק יותר, ואין לי צורך בזריזות ומהירות, אז החלטתי להתאמן עם משקולות. אני 1.80 ושוקל 77 ק"ג, בדחיקת חזה אני מרים 80 ק"ג, וזה אחרי כמעט חודש שאני מתאמן פעמיים בשבוע על החזה (דחיקת חזה, משקולות במשקל 20 ק"ג ליד - הרמה בשכיבה - פרפר, פרפר בישיבה). בעיקרון התחלתי מ-35 ק"ג, בתוך שבוע עליתי ל-60 ק"ג, ובתוך שבועיים ל-80 ק"ג, זה המשקל המקסימלי שאני יכול להרים. האימון שלי מתבסס על כך: סט 1: 65 ק"ג 8 פעמים סט 2: 72.5 ק"ג 5 פעמים סט 3,4,5: 80 ק"ג 3 פעמים. קיבלתי ייעוץ על השיטה הזאת מבחור שמתאמן ביחד איתי, השאלה היא האם התוכניות הזאת מתאימה לצורך העלאת משקל מקסימלי ו(לפי הש…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני צריך IRIVER IHP120 ואוזניות Koss KSC35 אני מוכן לשלם לבן אדם שמביא לי את הפריטים 50 שקל על כל מוצר! 8) אם תם רוצים תביאו חינם ותיהיו נחמדים אבל ל"אני לא פראייר"ים שבניכם אני גם אשלם :-X

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מדבר על משחקים כמו מאפיה(רוצח) או סתם משחקי קלפים. כל דבר שאפשר לשחק בו עם הרבה אנשים(5+) ושיהיה כיף. אשמח אם תתנו גם פירוט קצר על משחק שאתם מציעים, כדי שמי שלא מכיר את השם יוכל להבין על מה מדובר. יאללה תוציאו מה שיש לכם!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חשבתי שאפשר להתארגן ויום אחד בשעה מסוימת יתחברו כמה שיותר משתמשים כדי לעקוף את שיא המשתמשים המחוברים בHWZONE שעומד על - הכי הרבה מחוברים מעולם: 1263 (31.12.2006 בשעה 19:54:25) מה אתם אומרים יום ראשון(כדי לא לבאס את שומרי השבת) בשעה 18:00 בסוף חשבתי שבואו נעשה את זה ביום חמישי ה2.8.2007 בשמונה בערב לפי המלצה של אחד מהמשתמשים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

לפי האתר של היחידה להכוונת חיילים רשום שצריך בסך הכל חצי שנת עבודה חברה שלי עוד חודש מסיימת חצי שנה אבל פה משהו לא ברור האם זה רק חצי שנה? או שיש עוד תנאי של זמן שעות עבודה שצריך לצבור בחצי שנה הזאת כי לא מופיע לגבי זה מידע כי אם ככה האם משמרות של 5 שעות או 9 שעות שוות ערך לצורך קבלת המענק כי אצלה שעות עבודה לא אחידות בכל יום תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eliil1,

חחחח מישהו יודע איך הדבר הזה נקרא ? ואם יש כאלה בארץ ? (לא בשבילי )

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי דלת שאיבדתי את המפתח שלה ואני חייב לנעול אותה אבל כדי להליף צילינדר אני חייב את המפתח אולי למישהוא יש איזה דרך להוציא אותו בלי המפתח??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by buyom,

אנא רישמו את סם הכוסית ואת אתה יכולים תביאו גם תמונות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. מקור אמין לא משהו שיטעה אותי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by MS-D,

שמעתי על אתרים שמאפשרים שרות שליחת אס.אמ.אס חינמי (הכוונה היא כמובן לא לאיסיקיו). אשמח ואודה למי שיוכל לקשר אותי לאתר שכזה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים