כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי גיטרה והתחלתי ללמוד לנגן (לבד). קניתי אקוסטית של מונטנה (עלתה 435 בכלי זמר), אני אוהב איך שהיא נשמעת וזה כיף לנגן! לפני כמה זמן היה פה אשכול ענקי על גיטרות ושמו שם תוכנה שאפשר להוריד טאבים והיא מלמדת איך לנגן, אז אם אפשר לינק עם קצת מידע אודה מאוד! (פשוט זה יותר מדי לחפש ) בנוסף לזה אם יש לכם טיפים לנגינה יותר טובה, שמירה על הגיטרה וכו' אז אשמח לשמוע!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*** חצי ספוילר *** למי שראה אותו - הבדיחה עם ההומלס והארנב פשוט קרעה אותי. למי שלא ראה - מומלץ וגם את הסרטים הקודמים ו/או את הסידרה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז שבוע הבא המסע לפולין..ו..אני כמעט בטוח שיהיה לי חסר שם משהו . אנשים שיצאו כבר למסע- האם יש לכם טיפים כלשהם של דברים שכדאי לקחת לשם? איך להתלבש בתקופה הזאת ? יש דברים שכדאי לדעת? וגם אם מישהו יודע מה מזג האוויר שם עכשיו זה יהיה מצויין . תודה רבה מראש!
-
- 43 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני מוריד דברים פתאום על 2-15 קיי, בלילה אולי זה יקפוץ ל200.. (במקום 500 כל הזמן) האם זה רק אצלי ?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קיצר הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך וספק ,ושלמתי בתשלום אחד בכרטיס אשראי והיום מתקשרים אליי ואמרים שאין את הספק הזה ( טוב באוור 500 וואט שעולה 320 שקל ) והציעו לי אחד HEC עם שנה אחת אחריות במקום 3 כמו של הטטפ פאוור יותר מרעיש ב 345 שקל ........!!!!!!! למה חייבו אותי לעזאזל אם הספק לא נמצא אצלהם באחד הסניפים .......? מה לעשות עכשיו לבטל את כל העסקה ?
-
- 85 תגובות
- 7k צפיות
-
-
חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי שאלה שמעניינת שלי אותי הרבה זמן . זה נכון שיש למשאית 16 הילוכים ? ואם כן בשביל מה זה טוב ? מנהלים בבקשה להעביר לכללי . חשבתי שאני בכללי.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני מחפס בנאדם והקצה חוט היחיד שיש לי הוא מספר פלאפון שלו אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא או לזהות אותו אני אודה מאוד
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה ללמוד מדעי המחשב במכללה טובה (אני יודע שעדיף אוניברסיטה, אבל זה לא כזה קריטי). האפשרויות שלי הן: המכללה למנהל, מכללת אשקלון, סמי שמעון (הנדסת תוכנה). הייתי הולך על המכללה למנהל, אבל זה שכר לימוד של 30K בשנה אז אם אני לא אקבל מלגה, אני איאלץ לחפש מקום אחר. מכללת אשקלון מעניקה B.Sc במדעי המחשב אבל אני לא יודע אם המכללה מוכרת ע''י מעסיקים בשוק ואם אפשר להמשיך לתואר שני אחרי תואר ראשון מהמכללה הזו. אז איך בכלל מזהים מכללה טובה?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
למה צריך "לבדוק קוית"? ואיך עושים את זה? לפי מה שהבנתי צריך להציב x=0 ואז אין x^2 הבנתי נכון?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3691942,00.html פשוט עצוב, בדיוק כמו פנדורה ז"ל.. מכירים אלטרנטיבות טובות? חשוב לי מאוד שתהיה גם אפליקציה שתשב ב Tray.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני לא לבד בעסק הזה....אז אם מישהו קיבל זימון למחר ב9 בשלישות ברמת גן, מוזמן להזדהות איתי... ואולי ניפגש שם. (;
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיכול ליצור סרטון אנימציה פשוט שאמור לפרסם מוצר מסויים... כל מי שיכול ליצור סרטון כזה שייגיב פה ואני כבר אחזור אליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא מצאתי כאן ת'ארד כזה אז סתם עניין אותי מה החברים פה בפורום שלומדים באקדמיה לומדים מה הציונים ,הקורסים וכו'. אני אתחיל: שנה א' הנדסת מחשבים ופיסיקיה ישומית באוניברסיטה העברית (חוץ מקורס אחד במדמ"ח שלא הרשו לי לקחת כי אני בתיכון) קורסים וציונים: מכניקה ויחסות פרטית (7 נק') ציון סופי 90 אלגברה ליניארית 1 (6 נק') ציון סופי 92 מתמטיקה שימושית 1 (6 נק') ציון סופי 99 סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') - ציון עובר (אפשר או לעבור או שלא אין באמצע..) לומד עכשייו בסמסטר ב' את הקורסים: חשמל ומגנטיות (6 נק') חשבון אינפיניטסימלי (7 נק') מתמטיקה שימושית 2 (6 נק') סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') יהיה נחמד לדעת מה האנשים שמסתובבים פה בפורום לומדים, מה יש להם להמליץ בנושא וכו'.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות טלפון (ביתי) אלחוטי. חובה תשלום בPAYPAL. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מכשירים לאוטו (היו בשימוש 3 חודשים בערך) אחד: Pilot SKY-R800 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1210&CategoryID=156&Page=2 + שלט באריזת פלסטיק סגורה המוצר השני, רדיו דיסק + סלוטים לSDCARD, USB לא מצאתי את החברה.. כתוב על זה SD MultiMediaCard DVD/VCD/CD/MP3/MP4 PLAYER/RECEIVER G T DUMMCO1 GTE כמובן שאין אחריות והם לא באריזות המקוריות שלהם, אבל מה שבטוח שהם עובדים! אני צריך הצעת מכיר עבור כל אחד מהם מכיוון שאני לא בקיא בתחום הזה ואין לי ידע בגרוש! P.S אל תשימו לב לתאריך של התמונות.. המצלמה הדפוקה שלי לא עובדת טוב ותמונות שצלמתי לפני 5 דקות רשום 2008
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
גם אתם לא מצליחים להכנס לGAMIL? וגם למסנג'ר זה לא נכנס לי מוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה שהנגזרת השניה היאלא חיובית ולא שלילית אלא מתאפסת?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי,היום בטעות שברתי לאבא שלי את האף הרבה דם נשפך לא חשוב איך זה קרה. עכשיו יש לי שאלה,מה מתכוונים לעשות לו מחר בקופת החולים ? :'(
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-