עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

איך אני יכול לחשב את השטח של צורה בעלת 4 צלעות שכל אחת באורך אחר?? לדגומא: צלע 1 - 800 צלע 2 - 500 צלע 3 - 750 צלע 4 - 400 מה השטח של הצורה הזאת?... כלומר הנוסחא...

• 11 תגובות
    • 13.8k צפיות
  3. Started by ng400,

שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  5. עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. היי רציתי לשאול אולי למישהו זה קרה היום לפנות בוקר חזרתי מהעבודה והחלטתי להפקיד את המשכורת(צ'ק) במכונת ההפקדה האוטומטית שנמצא בסניף, אני תמיד עושה את זה וזה ממש נוח אז כמו תמיד ניגשתי למכונה בשלב שהמכונה מבקשת להכניס את הצ'ק הכנסתי אותו והצ'ק נבלע, ואז היה רשום נא להוציא צ'ק ושום דבר לא יצא כאילו איזה משהו נדפק במכונה הזאתי,חיכיתי כמה דקות שאולי הצ'ק יצא והוא לא יצא ואז הופיעה על המסך עוד פעם נא להכניס צ'ק . ללא יותר מידי מה לעשות הלכתי הביתה. הצ'ק בודאות בתוך המכונה, למיטב ידיעתי ואני מאד מקווה . למי אני יכול לפנות מחר בשבת כדי להסדיר את העיניין כמה שיותר מהר או שאני חייב לגשת לבנק שבו הפקדתי את הצ'ק, אין לי שום הוכחה שהפקדתי את הצ'ק אז יכול להיות שהם פשוט לא יתיחסו אלי…

• 11 תגובות
    • 17.4k צפיות
  7. Started by alexpir,

למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Domovoi,

;D מה אתם חושבים? + Im on the mo*****ing boat

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by EcSm,

שלום. מצאתי קפיץ יד בבית בדרגה קשה יחסית ואני מעוניין לעבוד קצת עליו. לא מצאתי מידע בשום מקום, ובשום מקום אין התייחסות מיוחדת למכשיר. אז איך אפשר להתאמן כמו שצריך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 14.2k צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by intel suck,

סדרות: אוטובוס האט את מהירותו במרחק מסויים מהתחנה הבאה, בכל דקה הוא נוסע 40 מטר פחות מאשר בדקה הקודמת לה. ב-n הדקות הראשונות, מאז שהחל להאט, עבר האוטובוס 1800 מטר, הוא נעצר לאחר 11 דקות מרגע שהחל להאט. א) איזה מרחק עבר האוטובוס מרגע שהחל להאט. ב) מהו n?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום הנה המפרט שלי E6750 GA-p35-ds3l 2gb ram g skill value liberty 400w 8800gt EVGA superclocked שווה למכור את המחשב? רוצים אותו ב3.5 כדאי? וקונה מחשב חדש ב1800 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mikko,

טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Gil28,

שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. חברה תקשיבו, יש לי שלושה מחשבים בבית שקניתי מהם עכשיו כל בעייה קטנה או משהו שאני מבקש מהם ישר מחלייפים בלי בעיות הארדיסקים או מעבדים.. או שפעם אחת נגיד, הייתה לי תקלה במשחקים ישר פתרו לי אותה היום הבאתי אליהם 2 מחשבים לתיקון אחד להחליף הארדיסק שהרעיש ולהעתיק את כל החומר עם המערכת הפעלה... ואחד להחליף מעבד במעבד אחר.... אני חייב לציין שפחות משעה 2 המחשבים היו מוכנים! לא האמנתי .... 2 טכנאים מעולים שיש שם גם את זה אני חייב לציין .. יניב טכנאי מעולה ששמחתי להכיר. ממליץ על החנות ! מעכשיו והלאה רק מסקייפיסי אני קונה. !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. לא כל כך הבנתי תפואנטה עם זה. נתקלי לפני חודש בזה אחרי זה כל פעם שבאים ללכלך על מוצר כל שהוא או על חנות כל שהיא מעדיפים לא לרשום שמה את שם החנות או דברים בסגנון בשביל שלא יתבעו את מי שרשם את ההודעה. מה הקטע עם זה מישהו יכול להסביר אולי? ואיך בידיוק חנות X יכולה לתבוע מישהו מפורום כל שהוא על מה שהוא אמר? הרי זה דמוקרטיה בסופו של דבר לא? אשמח לתשובות עד כמה שזה נשמע טא'רד הזוי למה הלכתי לאיבוד עם זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by elixvx,

שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"

23. אני טס ביום שני הקרוב לארה"ב (אני אזרח אמריקאי עם דרכון, עליתי בגיל 7) אמרו לי שאולי אצטרך את הדרכון הישראלי בנוסף לאמריקאי... מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by א אוהל,

זרוע היבשה0מערך תקשוב חימוש חיל האוויר לאן כדאי ללכת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.