כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני לא יודע מה איתכם אבל הפרפרים אצלי בבטן כבר לפני חצי שעה .... אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריית ה NBA יוצאת לדרכה שבה יתמודדו שני קבוצות בעלי אופי חזק עצבני וקטלני ..... מה עוד ניתן לומר על שני האגוזים הרציניים של הליגה הטובה בעולם מהצד המזרחי תעמוד קבוצה עם אופי הגנתי שהשיגה בשנה שעברה טבעת בזכות ולא כמו שהרבה חושבים ומהצד המערבי תבוא המפלצת הרעבה עמוסת הכשרון והניסיון בקיצור המלחמה הולכת להיות קשה ומייגעת MAY THE BEST TEAM WON אם מישהו מרגיש כמוני ... מוזמן לתת את חוות דעתו בעיניין
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תקשיבו, יש לי שלושה מחשבים בבית שקניתי מהם עכשיו כל בעייה קטנה או משהו שאני מבקש מהם ישר מחלייפים בלי בעיות הארדיסקים או מעבדים.. או שפעם אחת נגיד, הייתה לי תקלה במשחקים ישר פתרו לי אותה היום הבאתי אליהם 2 מחשבים לתיקון אחד להחליף הארדיסק שהרעיש ולהעתיק את כל החומר עם המערכת הפעלה... ואחד להחליף מעבד במעבד אחר.... אני חייב לציין שפחות משעה 2 המחשבים היו מוכנים! לא האמנתי .... 2 טכנאים מעולים שיש שם גם את זה אני חייב לציין .. יניב טכנאי מעולה ששמחתי להכיר. ממליץ על החנות ! מעכשיו והלאה רק מסקייפיסי אני קונה. !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה של אמא שלי מגיעה לארץ ושאלה מה אני רוצה שתביא לי אז זה צריך להיות לא גדול משו שימושי שהחיר שלו בארץ ממש יקר יחסית למחיר בחול מחכה להצאות 600 דולר גג
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח מאוד להסבר איך לפתוח חשבון של Gmail? ואחרי שיש חשבון מה אני צרי לעשות? זה עולה כסף? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כתמים ממשחת נעליים על בגדים (מדים של צה"ל). זה יורד בכביסה? מה אפשר לעשות כדי להסיר את הכתמים?
-
- 11 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
אוקי עד לא מזמן הייה לי ה TT Lan Fire עכשיו לאחר הקנייה שלו גילתי לתדהמתי עד כמה המארז הזה זבל מאוררים רועשים כמו מפעל ליצור תחמושת פאן באס שחוץ מהמתגים המסתובבים לא עושה כלום ומד טמפרטורה שרק מזייף הא והמחיר של 700 שקל O_o לפני שבועיים הזמנתי טרנספומר הרכבתי ולדהמתי הטמפ ירדו המארז בנוי בצורה מעולה ובהחלט איכותי פי כמה עשות מונים מאשר הלאן פייר ומה לא עכשיו עד אתמול נסיתי למור תלאן פייר ללא הצלחה היום הגיע הפתרום הסופי אני ואחי ירדנו למטה איתו יחד עם גרזן,2 מקלות ביסבול מברזל,דוארודרט וזיפו D: פירקנו תמארז והתחלו לעבוד עליו בעזרת המקלות ואבנים שהיו בסביבה לאחר מכן התאמתי על כריתת מארזים ( ספורט פופלרי בימינו) ולבסוף שיחקתי doom3 עם הפליימטוור המאולתר על הפ…
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כמובן שזה על AMD http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html#n http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html ועוד אחד מגיימר http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=564579
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
i bought HL2 holiday 2006 collection but i didn't get any cd-key with it. I'll be very pleased if you will send me an alternative cd-key .My barcode is *********** and i hope it is an satisfying proof that I purchased the game legally with hard-earned money Thanks, Tamir. זאת ההודעה שלי אם מישהו יכול לעזור לי בניסוח שלה או משהו אני יודה לו
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
דו"ח: הגולשים הישראלים הכי זדוניים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378871,00.html הישראלים במקום השני בעולם בזמן גלישה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3375318,00.html ב-2006: הוכפל מספר בני הנוער המעורבים בעבירות מחשב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376318,00.html
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה הם הולכים לשים במקום(אם בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
i was sitting on my computer listening to some music, and out of the corner of my eye i saw an ant. he was quite big, a real fighter. anyway i knew he had to go down, less he colonize in my house. i didn't want to touch him, and he looked fiesty. the closest thing was a pen, so i thrust my weapon down on him. it struck and crushed his backside. the ant was a fighter, though. he started running around rampant. he was going too fast for me to successfully connect with a second shot. he made a turn and charged strait for me, going under my computer. before i could react, he jumped right off the desk on to my lap. at this point i flipped out and jumped out of my seat. i bru…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים .. אתם בטח יודעים את הקטע הזה של הספאם באינטרנט - יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן .. מהיכן אותם אנשים ששולחים ספאם או כל הודעת פרסומת אחרת מגיעים לי לאימייל ? ..מאיפה הם משיגים את האימייל שלי ?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה, מה לדעתכם הסיכויים שירד שלג במרכז הארץ, והטמפרטורות ירדו אל מתחת לאפס, כמו בחורף 1950? לדעתכם זאת תופעה מחזורית, אפילו שהיא כה נדירה? האם היא עשויה להתרחש בשנים הקרובות שוב? ציטוט קצר מוויקי, שלא תחשבו שהשתגעתי : "הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה במאה העשרים בירושלים הייתה 7- מעלות צלזיוס. היא נמדדה ב-25 בינואר 1907. הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה בירושלים למן קום המדינה הייתה 4.5- מעלות צלזיוס. הדבר אירע בחורף הקשה של שנת 1950 שבו אפילו בתל אביב ירד שלג והטמפרטורה במישור החוף ירדה אל מתחת לאפס." http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%A8%D7%A5_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#.D7.98.D7.9E.D7.A4.D7.A8.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.94
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי בגוגל כמה עולה נסיעה במונית לפי מונה. זה אמור להיות מחיר אחיד לדקה הקבוע בחוק, לא? פשוט רציתי לנסוע במונית מסויימת, במקום מסויים (נסיעה עירונית), והנהג הציע לי "50 ש"ח או הפעלת מונה". 50 ש"ח נראה לי סכום גבוה בטירוף לנסיעה של 6 ק"מ (כ-5 דקות), אפילו שהיה מדובר בתעריף 2 (שעות הלילה), אבל פחדתי להגיד לו "מונה" ופתאום לגלות שהוא מפיל עליי איזה 200 שקל.. מצאתי למשל את זה: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=178429 פסק דין שקבע קנס לחברת מוניות שגבתה מחיר אחיד (ללא הפעלת מונה) בנסיעה עירונית. אפילו היה כתוב שם: "הפעלת מונה מבטיחה לנוסע שלא ייגבה ממנו מחיר הגבוה מהקבוע בתקנות". אבל לא כתוב בשום מקום מה המחיר לפי המונה. האם זה באמת מחיר קבוע…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, בעוד שבוע-שבועיים יגיע לביקור בארץ קרוב ונשאלתי אם אני רוצה להזמין לו משהו והוא יביא איתו את מה שאבחר לרכוש. בהתחלה נפתחו לי העינים, החמדנות השתלטה עלי וכבר דמיינתי איך אני חוסך אלפי שקלים על ההפרשים הכל כך גדולים בין המחירים שם לאלו המקומיים... אבל עכשיו אחרי שאני יושב קצת ברשת אני מגלה שאולי בעצם אין לי יותר מדי מה לבקש. ז"א, בהנחה ואין לי צורך לא בסמארטפון, לא בSSD, ולא בכרטיס מסך ואין אפשרות שהמוצר יעלה על גודל מסוים (אף אחד לא יכנס למטוס עם מקרר או טלוויזיה)- יש לכם רעיונות כלשהם לרכישה? מה אתם הייתם קונים?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים? או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך? מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל? ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים? יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: (את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש לגבי שעות נוספות? ככה הבעיה שלי היא כזאת, כמו שהבנתי בחוקים, שעתיים ראשונות מעל המכסה היומית לשעות עבודה (8), זאת אומרת מ8-10 שעות השכר הוא 125% לשעה. מעבר לשעתיים האלו, זאת אומרת 10+ שעות השכר לשעה הוא על פי 150%. עד פה לא טעיתי נכון? אצלנו בעבודה זה עובד ככה אבל כשדיברתי עם האחראית על הכספים בעבודה היא אמרה לי שהשעות הנוספות תקפות רק כאשר קורים 2 דברים, 1. אתה עובד מעל 8 שעות. 2. השעה היא מעבר לחצות. כלומר אם עברת את ה8 שעות אבל לא עבר חצות אז אתה לא מקבל שכר של שעות נוספות. (לא בטוח ב100% שזה בדיוק מה שהיא אמרה, אבל או שזה ככה או שהיא אמרה שזה תקף רק לגבי 150%, שוב לא סגור על הנושא הזה ב100%) באתרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמעיד על כך שהשעה ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-