כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לגיבוש 164 של טייס בהצלחה לאנשים שעושים את הגיבושים של טייס/חובלים/מטכ"ל (שלדג/669) בהצלחה! אל תוותרו!
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הדום לרגליים- ולמי שלא יודע, הדום זה פשוט מעמד בשפה נורמאלית (כנראה) אני מחפש הדום כזה שמיועד לשים עליו את ה"סוליה" של הרגל (לא את השוק...), בלי מסז'ים וכל מיני חרטא, וכמה שיותר גבוה. מחיר עד 300 ש"ח, נגיד... אם יש משהו טוב ב-400 גם אפשר... מצאתי כמה דברים אבל אני צריך פרטים עליהם- אני מתכוון להתקשר מחר לחנויות ולברר, אבל אשמח להתיעץ עם מישהו עם ניסיון... 1. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=787 כנראה זה מתאים מבחינת הגובה, אבל אני לא בטוח לגבי זה שהוא רק ממתכת... אני חושב שאם אני ארצה להשעין את הקרסוליים על זה זה יכאב... 2. http://www.pastel.co.il/shop/product.asp?product=778 נראה איכותי, אבל אני לא בטוח בגלל הגובה... נראה נמוך…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי דיי עלה לאחרונה בגלל שאני לא רוצה משהו מיושן שעבר עליו הרבה. כמובן שאני רוצה רכב יד שנייה אך ורק ולא מעבר לזה. שאני אהיה יד שלישית וזה מספיק. כמובן שחסכוני בדלק, נפח מנוע של 1.4-1.6 לא יותר מזה וגיר אוט', והתקציב שלי הוא כרגע נע על 35,000 עד 40,000 גג. הרכבים שחשבתי עליהם בתקציב הזה הם: פולו, גולף, פיג'ו 206. במחיר הזה אני מצליח למצוא 2001-2002. השאיפה שלי להביא גם משהו ש-2003. גולף יותר יקרה כי היא נפח מנוע 1.6 לעומת הפולו 1.4. הפיג'ו 206 יש כל מיני דגמים. מה אתם ממליצים לבחור צעיר, שצריך אוטו חסכוני, קטן ולא בעייתי מבחינת חלקי חילוף למינהם? חשבתי גם על פורד פוקוס בהתחלה ועל מאזדה לאנטיס, אבל אני מעדיף רכב קטן חסכוני וקומפקטי עם השילוב של כל מה שרשמתי. תודה ל…
-
- 44 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבוע טוב אני צריך ללכת מחר לקנות שם משהו,ואני לא יודע אם החנות עצמה טובה?המוצרים שלהם טובים או שסתם מוצרים מוזרים ולא שווים כל כך? איך השירות שלהם?אם יש תקלות הם מתקנים ונותנים שירות הוגן? תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה שאני הולך להגיד,לא יחדש לכם שום דבר. אבל,אולי לבודדים כאן,זה יחסוך חלק גדול מהסיוט שניקרא בליינד דייטס,שרק ראיונות עבודה יותר גרועים מהם...... אני לא יודע מה איתכם,אבל מאז שחזרתי ל-"שוק הבשר",גיליתי שחרף העובדה שהיום לכולם יש אינטרנט בפס רחב בבית,חלק גדול מהבחורות נמנעות לשים תמונה באתרי היכרויות מסיבות שונות ומשונות, וגם אלו שטורחות לשים תמונה,שמות בדרך כלל תמונה לא עדכנית שלא משקפת את המראה החיצוני שלהן נכון להיום.(יש גם מעטות ששמות תמונה שבה הן נראות פחות טוב במציאות-למה?, תהרגו אותי,אבל אין לי שמץ של מושג). אני מזמן התייאשתי מלהבין את ההיגיון המעוות של מרבית המין הנשי,אם יש בכלל כזה..... זאת המציאות-TAKE IT OR LIVE IT. עוד יותר מוזר בעיני זה ,שהרבה בחורות(שחלקן עוב…
-
- 647 תגובות
- 74.8k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שמעו אני מחפש כבר חודשים ופשוט אין לי מושג איך אני מוצא את זה בלי לפנות למידען בתשלום יש אתרים של פסקי דין, אבל מראים רק חלק מפסק דין אני מחפש את הפסק דין המלא. כולל משפטי הוכחת ראיות, כולל פרוטוקול מלא, כולל הכל, יודעים איפה אני יכול להשיג את זה?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם אתה מכליא סוס ופיג'מה אתה מקבל פיג'סוס או סוג'מה ? אני לא יכול לישון ואני ממש קרוב לאבד את השפיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני אתחיל בלהגיד שמדובר בסיפור מאוד טרגי שקרה (ועדיין קורה) במשפחתי. אם יש לכם זמן, רצון לעזור למשפחה בבעייה (זה לא רק אני), וקצת ראש מעשי אני אשמח אם תקחו את הזמן לקרוא את מה שכתבתי פה לעמוק, ולנסות לעזור. אח שלי נמצא בבית 6 שנים ברצף בערך, בן 23 כרגע.. אין לו חברים, לא הייתה לא חברה בחיים, הוא לא עשה צבא (נתנו לו פטור מסיבה שאני אפרט בהמשך), והבנאדם היחידי שהוא מתקשר איתו כרגע זה אבא שלו(שלנו). ועכשיו מההתחלה: נתחיל בזה שאח שלי תמיד היה בעייתי במובן מסויים. כבר משלב הילדות היו בעיות. כשהוא סיים ט' והיה צריך לבחור תיכון, הוא וחבר שלו הסכימו ביניהם שהם יילכו לאותו תיכון. בסוף לאח שלי היו ציונים טובים יותר מלחבר שלו והוא התקבל לתיכון טוב יותר. החבר {המאוד אידיוטי, יש לצי…
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://img205.imageshack.us/my.php?image=alexk.jpg זה מין אתר כזה שאנשים מציירים בוא בזמן אמת מישהו אולי יודע איך מה האתר? מה הקישור לזה או איך קוראים לו? זה אתר כזה לא יודע של אנשים שמציירים ביחד ONLINE לא יודע חחחאני חייב דחוף הינה עוד אחד זה בעצם כזה עיגול שאנשים מציירים בתוכו מכול העולם ONLINE ככול שעושים זום זה מתקרב ואפשר לצייר קיצור http://img205.imageshack.us/my.php?image=piss2.jpg אני צריך קישור לאתר הזה פליז אולי מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני כבר בן 22 וחברה רצינית אין ולא הייתה..חשבתי לנסות את מזלי באתרים האלו למרות שתמיד הסתייגתי מלנסות להכיר בחורות ככה אז..יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 29 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול הלכתי לסרט בקולנוע לב בדיזינגוף סנטר לסרט בשם פרידות אתה מגיע ב-8 וחצי יש בר בוץ עם שתיה חמה עוגות עוגיות שתיה קרה וכולם בחוץ בפנים יושבים מדברים {בדרך כלל מבוגרים-הלכתי עם ההורים סבתא ואחותי} ואז ב-9ניכנסים לאולם יש איזה מישו/מישי שמסביר חצי שעה על הרקע של הסרט קצת מנפח את השכל ואז סרט עם הומור יפה ובהמשך הסרט כולם בוכים אולם קולנוע שלם בוכה! {גם אני..} סרט יפה יפה!! למי שרוצה לבכות...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון חדש, אבל כשאני מנסה להוסיף את הכרטיס, הוא אומר לי שאי אפשר מכיוון שהוא כבר רשום בחשבון אחר (כנראה אחד שפתחתי לפני שנים ), ישבתי שעה על שיחזור אימייל, לא העלתי בחכה דבר. מה אפשר לעשות? הם יכולים למחוק לי את הקודם כדי שאפתח חדש? תודה ענקית! :-\
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-