עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

למישהו יש מושג איך אני עובד עם RSS של IDEN על I335 שלהם ? כאשר אני מנסה להתחבר בכלל לנייד כאשר הקצב בנייד מתאים להודעה המצורפת, הוא לא מתחבר אליו... מה אני עושה ? יש לציין כי קניתי אותו בארה"ב והוא בא עם כרטיס NEXTEL כאשר אותו מנוי סגר אותו, אבל עם ה- NEXTEL ניתן להדליק את המכשיר, ועם סים של מירס הוא דורש קוד סודי... הבנתי שעם ה- RSS אני בכלל לא צריך להכניס את הקוד אלא רק לשנות קוד מדינה +תחום תדרים ולאחר מכן לעדכן תוכנה למכשיר מאתר IDEN. איך אני עושה את זה ? תודה מראש !! :'( [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by EcSm,

שלום. מצאתי קפיץ יד בבית בדרגה קשה יחסית ואני מעוניין לעבוד קצת עליו. לא מצאתי מידע בשום מקום, ובשום מקום אין התייחסות מיוחדת למכשיר. אז איך אפשר להתאמן כמו שצריך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 14.2k צפיות
  3. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402249.0 בלי הסבר בלי כלום סתם נעלו אשכול מתוך שעמום ביזיון

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  4. אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  5. אני עכשיו הולך לגיבוש 164 של טייס בהצלחה לאנשים שעושים את הגיבושים של טייס/חובלים/מטכ"ל (שלדג/669) בהצלחה! אל תוותרו!

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  6. כתוב עליהם שלא ממלאים אותם מחדש אז זו לא אופציה ואם אני אזרוק אותם לפח ויופעל עליהם לחץ שדוחסים את הזבל זה יכול להיות לא נחמד. אז, מה אני עושה עם זה?

• 8 תגובות
    • 12.9k צפיות
  7. Started by sgt_flippy,

האם יש כנסים או הרצאות או תערוכות בפסח ובחול המועד?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by tzilber,

יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by QQQ,

כל פעם שאני מחבר את האייפוד האייטניוסאייטיונס מפציר בי להירשם אז החלטתי לעשות זאת. באמצע ההרשמה הוא מבקש פרטים של כרטיס אשראי (ללא הכוונה מצדי שאני באמת רוצה לקנות משהו) אבא שלי אומר שזה תרמית ושזה בניגוד לחוק/לא בטוח -- אפשר הסבר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IG,

בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  12. אהלן חברה! אז ככה הגעתי למצב בלמידה שלי לנגן על חשמלית שאני זקוק לתווים וטיפים ואין לי מקום אמין לקבל אותם (בחינם כמובן, רוב התקציב שלי הולך על לימוד גיטרה קלאסית).... אשמח לשמוע על איזה פורום טוב, רצוי בעיברית.... אגב אם למישהו יש להציע לי איזה קטע סולו לחשמלית אשמח לקבל (רצוי תווים+טאבים... אבל גם תווים/טאבים לחוד יתקבלו בשמחה)..... הרמה שלי בחשמלית היא בינונית אבל מכיוון שיש לי רקע נגינה רחב עם גיטרה אני קולט מהר.... תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by joniar,

אז...יצאתי לחופש.. מה אתם חושבים שכדאי לעשות.. לא רוצה לשרוף תזמן

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nadavtwtw,

יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  17. ואחת כזו שתהיה נקייה מהשחקנים/תפאורה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by אביהרץ,

איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by the red dragon,

מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by Marton,

היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  21. היי קיצר הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך וספק ,ושלמתי בתשלום אחד בכרטיס אשראי והיום מתקשרים אליי ואמרים שאין את הספק הזה ( טוב באוור 500 וואט שעולה 320 שקל ) והציעו לי אחד HEC עם שנה אחת אחריות במקום 3 כמו של הטטפ פאוור יותר מרעיש ב 345 שקל ........!!!!!!! למה חייבו אותי לעזאזל אם הספק לא נמצא אצלהם באחד הסניפים .......? מה לעשות עכשיו לבטל את כל העסקה ?

• 85 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by amit.w23,

הצטבר לי אבק כמו אצל כולם בקופסא בפנים. האם כדאי לנקות את כול האבק באמצעות לחץ אויר? זה יכול להרוס משהו ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by שניצל,

גוגל: https://mail.google.com/mail/help/autopilot/index.html יוטיוב: נסו להיכנס לכל סרטון מהדף הראשי. לדוגמה: http://www.youtube.com/t/new_viewing_experience ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3695204,00.html איזה עוד בדיחות מעניינות מצאתם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by motogt,

כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.

דיונים חדשים בפורומים